Skip to Content

11 Smertefulde Tegn På, At Du Ikke Er Andet End Hans Backup Plan

11 Smertefulde Tegn På, At Du Ikke Er Andet End Hans Backup Plan

1. Han er usikker på sine følelser

Du ved aldrig hvor du har ham, han bringer aldrig eksklusivitet op eller afslører sine følelser over for dig. Han har aldrig introduceret dig som sin kæreste til nogen.

Han skjuler sine følelser. Han virker afslappet, og hans opførsel viser, at han kan lide dig, men ikke mere. Du føler endda, at han ikke er i stand til vise følelser.

Hvis dette sker i begyndelsen af et forhold, er der ikke noget unormalt i det. Han kan ikke vide, at han elsker dig eller hvor du står efter en kort periode.

Men hvis I har været sammen i lang tid nu, og han stadig er uklar om sine følelser, bruger han dig som backup-plan.

2. Han undgår at tale om fremtiden

Han laver aldrig nogen langsigtede planer. At tale om noget, du vil lave i næste måned, næste år, er mission umuligt, når det kommer til ham.

Alle de fremtidige planer han snakker om omfatter aldrig ordet ‘vi’; han taler kun om sit liv.

Og hvis du spørger ham direkte om nogle fremtidige planer, vil han ændre emnet og fortsætte med at tale om noget andet. Den smertefulde sandhed er, at han ikke kan se sin fremtid med dig, derfor undgår han at tale om det.

3. Han ændrer adfærd, når han er sammen med dig, og når han ikke er

Du kan næsten sige, at han er en helt anden, når du tekster ham, og når I stirrer på hinandens ansigter. Når han er sammen med dig, er hans opførsel helt korrekt, men når han er ude af syne, er det en helt anden historie.

Hans tekster er sjældne, og i dem virker uinteresseret og fjern det meste af tiden. Du er den der som regel tekster først, og det tager lang tid for ham at svare.

Han ringer næsten aldrig. Kort sagt, vil han have dig rundt omkring sig, men han er stadig ikke fuldt engageret, og han anser dig for en mulighed.

4. Du har aldrig mødt nogen af de vigtige mennesker i hans liv

Du har aldrig mødt hans nærmeste venner eller hængt ud sammen med hans andre venner.

Du er usikker på om hans familie ved, at du eksisterer. Han taler ikke meget om dem, han holder den del af sit liv til sig selv.

Alt dette er tegn på, at han ikke laver plads til dig i hans liv. En mand der ved, hvad han vil have, og hvor han er på vej hen med dig, vil efter en vis tid i forholdet introducere dig til de mennesker, der er vigtigst i hans liv.

Hvis han ikke gør det, holder han dig på lavt blus.

5. Du er bange for at han når som når som helst kan forlade dig

Du går på æggeskaller omkring ham. Du er bange for, at hvis du gør en forkert bevægelse, så er han væk.

Måske er der noget i hans adfærd, der får dig til at tænke på den måde. Måske opfører han sig som om du burde være glad for at være sammen med ham.

Du har den konstante trang til at bevise din værdi for ham og for at imponere ham på alle måder. Måske presser han dig til at gøre alt på hans måde, for ellers vil han forlade dig.

Sandheden er, når du er i et sundt og engageret forhold, er begge partnere ligestillede. Der er ingen grund til at imponere eller bøje sig for nogen.

Hvis han manipulere dig med trusler om at du vil miste ham, behandler han dig ikke kun som en mulighed, han bruger også din kærlighed imod dig. Han er absolut ikke den, du skal være sammen med.

6. Den eneste person han an rummer er sig selv

Han hopper over dine planer, når han har noget bedre. Han afviser dine planer, men bliver vred, hvis du ikke går med ham. Han gør alt hvad der er godt for ham og det gør ham glad uden at overveje dine behov.

Han vil ikke have noget imod at du føjer ham bare for at behage ham, men han ville aldrig gøre det samme for dig. Han er egoistisk og sin egen prioritet.

Så hvis han ikke gør noget for at rumme dig eller for at gøre dig glad, snører han dig bare sammen.

7. Han har er altid ‘travlt’

Han har aldrig tid nok til dig, men du kan tydeligt se, at han finder tid til alt, der interesserer ham. Han bruger “travlt” som en undskyldning for ikke at opfylde dine planer eller for at retfærdiggøre at han ikke har haft dig med i et stykke tid.

Sandheden er den, den der bekymrer sig om dig, vil finde tid til dig, selvom han ikke har nogen. Han vil ikke andet end at bruge tid sammen med dig, og han vil tage dig med uanset hvor han går.

Hvis han næsten ikke bruger tid på dig og bruger ordet “travlt” som en undskyldning, er han ikke optaget, han har bare ingen interesse i at lave noget sammen med dig.

8. Han åbner aldrig op om noget

Alle jeres samtaler er overfladiske, og han siger aldrig noget, der virkelig betyder noget. Du kan endda sige, at alle jeres møder kunne være som to fremmede, der havde små samtaler ved busstoppestedet.

Det er ikke ualmindeligt, at en mand skal holde vagt tidligt i forholdet. Men efter at han virkelig har lært dig at kende og har brugt en masse tid sammen med dig, er der stadig behov for at lære om følelser og problemer, eller hans liv, han går ind i forholdet helhjertet og holder dig på afstand.

9. Han er for koncentreret med sin telefon, når I er sammen

De fleste af os i disse dage er lidt afhængige af vores telefon, og indtil det krydser grænsen for normal adfærd, anses det for normalt.

Men hvis din kæreste tilbringer det meste af sin alene med dig og stirrer på sin telefon og ikke tager hensyn til dig, er det et dårligt tegn.

Ikke alene er han uhøflig, og han mangler fælles høflighed, men hans adfærd indikerer, at han er respektløs over for dig og ikke betragter dig som en person, der skal have hans fulde opmærksomhed.

Tal med ham og se om tingene kan ændre sig, hvis ikke, skal du angive at du er hans andet valg, mens hans telefon, sociale medier og den, han sms’er kommer først. Tingene skal ikke være på den måde.

10. Han mangler indsat

Han lader dig lave alle planerne, og han foreslår aldrig noget, I kan gøre sammen. Du er som regel den, der spørger først, når I mødes.

Det er altid dig der ringer eller tekster først. Du omstiller din tid til at passe til hans behov, og han gør aldrig det samme. Og listen fortsætter.

En mand, der bekymrer sig om dig og anser dig for en prioritet, vil dukke op, lave planer og give tilbage alt, hvad han modtager og måske endnu mere. Hvis der ikke er gensidighed, er du i et ensidig forhold, og du bliver behandlet som en mulighed.

11. Han er mere interesseret i elskov end at elske dig

Han er sød og rar, når han ønsker at tage dit tøj af, men så snart det er gjort, er han koldt og fjern. Han vil ikke vide noget om dig eller høre om noget du fortæller, det eneste han bryder sig om er de seksuelle aspekter i jeres forhold.

Og selv om sex er en vigtig del af et forhold, kan alt ikke være baseret på det. Hvis et forhold mangler kærlighed, følelsesmæssig involvering og støtte, bruger han dig kun til at lette hans behov.

Det er ikke den slags fyr, der bliver eller den slags fyr, du virkelig har brug for. Han bruger bare dig som sin backup plan.