Skip to Content

5 Tips Til, Hvordan Du Får En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand Til At Blive Forelsket

5 Tips Til, Hvordan Du Får En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand Til At Blive Forelsket

Undrer du dig over, hvordan du får en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket? Det er ikke så kompliceret, som du måske tror. I dag vil du lære alt, hvad du behøver at vide om følelsesmæssigt utilgængelige mænd, og hvad du præcis skal gøre for at hjælpe dem med at åbne op for dig (og blive forelsket i dig).

Selvom du har forsøgt at undgå det, er du faldet for en fyr, som tydeligvis er følelsesmæssigt utilgængelig. (Jeg sympatiserer helt med dig.)

Du ved simpelthen ikke, hvordan du viser ham din kærlighed på den rigtige måde, hvordan du viser ham, at han kan stole på dig, og vigtigst af alt – hvordan du får ham til at elske dig tilbage.

Hans hemmelige besættelse lærer dig, hvordan du kan bruge deres viden om mandlig psykologi til din fordel. Med denne værdifulde indsigt kan du få enhver mand, du ønsker.

Du bliver ved med at spørge dig selv, hvordan du får en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket i dig, ikke sandt?

Med tiden er du begyndt at føle dig håbløs og hjælpeløs, fordi du ikke har svaret på dette spørgsmål.

Men hvad du ikke ved er, at der findes tricks og vellykkede måder at vinde denne type fyr over på. Nedenfor finder du 5 af dem.

Du lærer også, hvordan du får kontakt med en følelsesmæssigt utilgængelig mand, og hvordan du får ham til at savne dig. Men før alt det, så lad os først tjekke, hvad sådan en mand egentlig vil have, og om han overhovedet er i stand til at blive forelsket.

Hvad vil en følelsesmæssigt utilgængelig mand have?

En følelsesmæssigt utilgængelig mand ønsker normalt at holde tingene afslappet og udefineret. Han er den type mand, som ikke kan eller vil binde sig til nogen følelsesmæssigt. Forenklet sagt har han en frygt for det følelsesmæssige engagement, der følger med langsigtede forhold.

Generelt har følelsesmæssigt utilgængelige mennesker at gøre med følelsesmæssige forhindringer, der ofte gør dem overdrevent kritiske over for både dem selv og dem omkring dem. De fleste af dem lider også af lavt selvværd og har en negativ tankegang.

Deres tendens til at være overdrevent selvkritiske gør det svært for dem at skabe følelsesmæssig kontakt med andre. Så sådanne mænd bruger meget tid på at internalisere deres følelser eller sætte mure op for at undgå at håndtere dem. Ja, de ignorerer også dine sms’er fra tid til anden.

Kan en følelsesmæssigt utilgængelig mand blive forelsket?

Ja. Følelsesmæssigt utilgængelige mænd kan blive forelskede, fordi de stadig er mennesker, der har lyst til følelsesmæssige forbindelser. De har bare svært ved at åbne sig for en ny person og skabe kontakt med vedkommende.

Kan du nogensinde få ham til at binde sig til et seriøst forhold med dig?

Selvfølgelig kan du det, men det vil kræve masser af tålmodighed og hengivenhed. Nogle følelsesmæssigt utilgængelige mænd har brug for mere tid til at åbne sig for en ny person og opbygge tillid, mens andre har brug for mindre tid til at gøre det.

Hver mand er unik. Desuden ønsker alle følelsesmæssigt utilgængelige mænd inderst inde et kærligt forhold, og de har kapacitet til at blive forelsket, hvis du gør alt RIGTIGT. Her er hvordan du gør det!

Sådan får du en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket

Hvordan får du en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket i dig? Hvordan hjælper du ham til at binde sig til dig?

Hvis du ønsker at få ham til at blive forelsket i dig, så er her hvad du skal gøre:

Vis ham, at du er hans ven

Et af de første datingråd, når det gælder om at få en mand, der er følelsesmæssigt utilgængelig, til at forelske sig i dig, er ikke at præsentere dig selv som hans potentielle kæreste.

Jeg ved godt, at dit endelige mål er at gøre denne mand til din kæreste eller endda at gifte dig med ham på et tidspunkt, men du bør ikke lægge alle dine kort på bordet med det samme.

Hvis du gør det, kan denne mand blive bange, og han vil måske løbe væk fra dig, før du får en chance for at vise ham alt det, du har at tilbyde.

Hvordan får man en følelsesmæssigt utilgængelig fyr til at blive forelsket i dig?

Hvis du vil have ham til at blive følelsesmæssigt knyttet til dig, skal du vise ham, at du ikke kun vil være hans elsker – at du også vil være hans ven.

Husk på følgende datingtips:

Du skal huske følgende råd: Venskab er grundlaget for ethvert sundt forhold.

Men få ham ikke til at tro, at han er i en vennezone.

Lad også være med at spille tankespil.

Vær hans bedste ven, og med tiden vil han blive hovedkulds forelsket i dig.

Denne fyr har brug for at lære dig at kende som person, før han lærer dig at kende som hans potentielle veninde. Det er noget, som de fleste kvinder glemmer at fokusere på.

Du skal forstå, at han aldrig bevidst vil lukke dig ind i sit liv, så længe han ser, at du vil have ham til at binde sig, fordi han ser det som om, at du tager hans frihed fra ham.

Derfor er han nødt til at se alle dine kvaliteter før dette. Han har brug for at se, at du er en person, han kan stole på, og han har brug for at se, at han har din støtte gennem livet.

Når I to tilbringer tid sammen og begynder med følelsesmæssige bånd, vil han begynde at udvikle følelser for dig uden at være klar over det.

Det er den eneste måde at komme ind under huden på denne fyr på. Han vil simpelthen acceptere dig som en del af sit liv.

Med tiden vil han vænne sig til dig, og han vil ikke kunne forestille sig en dag uden dig i den, og det er præcis det, du ønsker at opnå.

Pres ham ikke for meget

Jeg ved godt, at du gerne vil binde dig. Du tror på etiketter, og det eneste du ønsker er et stabilt forhold, og du vil naturligvis have, at enhver mand ved din side skal vide det, og du håber, at han ønsker det samme.

Men desværre er tingene ikke sådan, når du løber ind i en følelsesmæssigt utilgængelig mand.

For når en mand er følelsesmæssigt utilgængelig, vil han løbe væk så hurtigt han kan, så snart han hører ordene “engagement”, “eksklusivt” eller “forhold”. Hvorfor? Fordi han er en forpligtigelsesfob.

Så du ved simpelthen ikke, hvad du skal gøre. Du ønsker ikke at spille hans spil, og du ønsker, at han skal kende dine forventninger til dette forhold.

Spekulerer du på, hvordan du får en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket?

Selv om der ikke er noget galt med at fortælle din partner, hvad det er, du vil have, hvis det er en fyr, der er følelsesmæssigt utilgængelig, skal du bare sørge for ikke at presse ham for meget, fordi det kan virke mod hensigten.

I stedet for konstant at tale med ham om, om tingene mellem jer vil ændre sig, og hvornår han har planer om at binde sig, så tag én seriøs samtale om dette og se, hvor I står.

Herefter skal du bare lade tiden gøre sit arbejde, og lade tingene gå med strømmen.

Giv ham noget tid til selv at indse, hvor meget han elsker dig. Hvis du opdager, at han trækker sig væk, skal du betragte det som et rødt flag og sætte tempoet ned.

Faktum er, at følelsesmæssigt utilgængelige mænd ikke kan lide at blive presset eller tvunget til at gøre noget. De løber væk, så snart de føler, at nogen forsøger at få dem til at gøre noget, som de ikke er trygge ved.

Det sidste, du ønsker, er at virke for klæbende, trængende eller desperat i denne fyrs øjne.

Desuden, selv hvis han går med til at binde sig til dig, vil du ikke vide, at det skete, fordi du tvang ham til det. Du ønsker ikke, at han gør noget, som han egentlig ikke har lyst til at gøre, bare for at behage dig.

Lad være med at tale om fremtiden

Hvis du spekulerer på, hvordan du får en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket, skal du lære at nyde dit liv i nuet.

Du skal gøre dit forhold til ham så godt som muligt nu, uden at tænke på, hvad der måske sker i morgen, for det er den eneste måde at holde på ham på.

Ja, denne mand er sandsynligvis ødelagt og har en masse følelsesmæssig bagage fra fortiden. Så hvis du virkelig ønsker, at dette forhold skal fungere, skal du holde op med at tænke på de ting, der gjorde ham sådan og forårsagede hans følelsesmæssige utilgængelighed.

Og jeg ved godt, at du gerne vil planlægge din fremtid, og at du gerne vil vide, om det er den mand, der kan gå med dig gennem livet.

Men hvis du konstant nævner dette over for ham, og hvis du konstant spørger ham om hans fremtidsplaner, vil du bare skræmme ham væk.

Husk disse tre vigtige ting:

Du skal ikke tale om alvorlige ting på den første date.

Forvent ikke, at han siger “Jeg elsker dig” for tidligt.

Tving ikke et langvarigt forhold frem.

Du ved, hvor fyren står lige nu, og han har sikkert gjort det meget klart, at han ikke ønsker et forhold lige nu.

Det betyder, at du havde mulighed for at gå væk fra ham eller acceptere hans beslutning. Du blev ved denne mands side, så det betyder, at du har accepteret hans betingelser.

Så den bedste mulighed for dig er simpelthen at nyde nuet og leve fra dag til dag.

Jeg siger ikke, at du skal se helt bort fra din fremtid – jeg råder dig bare til ikke at belaste dig selv for meget med den, fordi det vil ødelægge enhver chance, du har med denne fyr.

Vis ham, at du kan leve uden ham

Når du dater en mand, du har følelser for, vil du gerne tilbringe hvert øjeblik med ham, og du vil have ham til at vide, hvor meget du elsker og har brug for ham.

Men hvad du måske ikke ved er, at de fleste mænd forelsker sig i mentalt stærke kvinder, der viser dem, at de ikke har brug for dem for at fuldende dem.

Hvis du derfor ønsker at få enhver fyr, og især en følelsesmæssigt utilgængelig fyr, til at falde for dig, er du nødt til at vise ham, at han ikke er din nødvendighed.

Ja, du har stærke følelser for ham, men det betyder ikke, at du vil jagte ham, eller at du vil tigge om hans kærlighed eller opmærksomhed. Du er en uafhængig kvinde, som kan leve uden ham, på trods af de følelser, du måtte have for ham.

Så hvordan får man en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket i dig?

Du får ham til at blive forelsket i dig ved ikke at tillade ham at behandle dig på en måde, som du ikke fortjener, og at du ikke vil finde dig i hans dårlige opførsel over for dig.

Desuden er mænd, uanset om vi kan lide at indrømme det eller ej, fødte jægere. Det ligger simpelthen i deres blod, og det er det, der driver de fleste mænd mod kvinder.

Derfor skal du få denne fyr til at komme til dig, og du skal få ham til at jagte dig.

Dette er en af måderne at vise ham, at han ikke kan tage dig for givet, og at du ikke vil acceptere at være hans sidste udvej og nederst på hans prioriteringsliste.

Vis denne fyr, at du har dit eget liv, med eller uden ham. Vis ham, at du har din familie, dine venner og andre interesser, og at han ikke er dit hovedfokus.

Der er ikke noget dårligt i at gøre ham lidt jaloux og vise ham, at der også er andre mænd, der er interesseret i dig.

Du skal heller ikke løbe hen til ham, hver gang han ringer, og vise ham, at du har andre muligheder til rådighed. Det vil gøre ham bange for at miste dig, og han vil helt sikkert genoverveje sin adfærd over for dig.

Åbn op over for ham

Et af tegnene på en følelsesmæssigt utilgængelig mand er, at han har svært ved at åbne op for nye mennesker og lukke dem ind.

De opfører sig sådan, fordi de er bange for at folk, især kvinder, forårsager dem følelsesmæssig smerte, bruger dem og sårer dem på andre måder.

Og når du træder ind i denne mands liv, vil han sandsynligvis se dig som en trussel, og han vil ikke lade dig passere hans følelsesmæssige mure.

Hvordan får man en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket i dig? Simpelt.

Hvis du vil have din følelsesmæssigt utilgængelige fyr til at elske dig, er han nødt til at begynde at se dig som troværdig.

Han skal se dig som en kvinde, han kan stole på, og som en kvinde, der ikke vil bruge hans svagheder eller sårbarheder imod ham.

Han skal se dig som en person, der ikke vil udnytte hans følelser.

Og hvis du vil opnå det, er det første, du skal gøre, at du skal være åben over for denne fyr om dine egne følelser. Små ting skaber tillid.

Han skal se, at du ikke har problemer med at dele dine hemmeligheder med ham, og at du stoler fuldt ud på ham. Det er den eneste måde, hvorpå han kan begynde at dele sine egne hemmeligheder med dig og føle sig tryg omkring dig.

Desuden vil det også hjælpe ham til at lære dig bedre at kende og til at se dig som en kvinde, der er værdig til at tage sit skjold væk fra hans hjerte.

Hvordan får du kontakt med en følelsesmæssigt utilgængelig mand?

At opbygge en dyb følelsesmæssig forbindelse med en følelsesmæssigt utilgængelig mand kræver opbygning af tillid, tålmodighed og masser af at lytte i stedet for at dømme.

Sandheden er, at ethvert følelsesmæssigt intimt forhold er bygget på tillid og venskab, så her er, hvad du skal gøre:

Kend dig selv

Lær alle dine triggere at kende, kend dig selv og håndter dig selv. Vid, at nogle af hans svar på visse emner vil irritere dig, og det er helt normalt. Når det sker, skal du ikke straks springe i angrebstilstand.

Forsøg ikke at ændre hans mening med magt. Arbejd i stedet på at forstå dig selv og lære alle dine udløsende faktorer at kende. Accepter det faktum, at tingene ikke vil være sådan for evigt, men at han bare har brug for lidt tid til at få styr på sine følelser.

Kommuniker dine følelser

I stedet for at gaslighting eller ghosting ham, så fortæl ham, hvordan du har det med noget. Brug ord! Fortæl ham noget som f.eks: “Jeg har det ikke særlig godt lige nu, og jeg har brug for lidt tid til at tænke over alt det her.”

At kommunikere dine følelser vil være med til at skabe et trygt miljø for ham, hvor han også kan fortælle dig, hvordan han har det med tingene. Desuden vil kommunikation hjælpe jer med at skabe forbindelse på mange niveauer.

Begynd at gå sammen

Husk, at ingen er forkert og ingen har ret. Der er ikke et rigtigt eller forkert svar eller en forkert løsning her. Se ham ikke som din fjende, men overvej at gå sammen i team.

Giv ham lidt plads til at finde svar på sine egne spørgsmål i stedet for at påtvinge ham dine svar. Bliv ved med at minde ham om, at I er et team, og at I ikke er imod hinanden.

Det vil hjælpe ham til at føle sig mere tryg ved dig. Det vil hjælpe ham til at acceptere dig som en person, han kan stole fuldt ud på.

Sørg for, at du har travlt med at gøre dig selv glad

Indse, at det ikke er hans “job” at gøre dig glad, fordi du er skaberen af din egen lykke. Pas godt på dig selv, så du kan give ham nok plads til at fokusere på sin rejse med at overvinde sin følelsesmæssige utilgængelighed.

Jeg var involveret med en følelsesmæssigt utilgængelig mand. Jeg ved med sikkerhed, at det er et drænende forhold, fordi det kan påvirke dit selvværd og selvværd negativt.

Jo mere du forsøger at hjælpe ham med at åbne op for dig, jo mere skubber han dig væk. Jo mere han skubber dig væk, jo mere ulykkelig er du.

For at undgå, at dette sker, skal du fokusere på din lykke fra dag ét og lade ham gøre sit arbejde. Sammenfattet: Vær der, når han har brug for dig, men tving ham ikke til at binde sig til dig.

Lyt med medfølelse

Der vil komme et tidspunkt, hvor han vil være klar til at tale med dig om de ting, der gjorde ham følelsesmæssigt utilgængelig. Når det tidspunkt kommer, skal du ikke dømme ham.

Måske var han i et dårligt tidligere forhold, han blev opdraget af en narcissist, eller noget andet er sket for ham i barndommen. Der er mange faktorer, der kan påvirke en mand til at lukke ned for sine følelser.

Hvis han er klar til at dele det med dig og tale om det, så lyt med medfølelse. Hvis en mand føler, at han stadig ikke er klar til et romantisk forhold (selv efter at han har betroet sig til dig), skal du heller ikke presse ham og ikke dømme ham.

Få ham i stedet til at føle sig godt tilpas med sig selv. Lad ham vide, at det ikke er hans skyld, at det er sket for ham, og at alting vil falde på plads.

Vær tålmodig

Rejsen med at overvinde følelsesmæssig utilgængelighed er en hård rejse. Derfor er du nødt til at bevæbne dig med ekstra tålmodighed.

Der vil være dage, hvor du vil føle, at alting går godt, og at han gør fremskridt, men der vil også være dage, hvor han begynder at skubbe dig væk.

Når det sker, skal du huske at give ham lidt plads. Med tiden vil disse “skubbende” episoder blive mindre, og din mand vil være som ny.

Hvordan får du en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at savne dig?

Den nemmeste måde at få en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at savne dig på er ved at give ham nok plads, tilføje en lille smule mystik og give ham noget unikt, der vil blive ved med at minde ham om dig.

Hvis du vil få ham til at savne dig som en gal, så er det her, hvad du skal gøre:

Giv ham lidt plads

Her er endnu et værdiladet råd til et forhold: Brug ikke for meget tid sammen med ham. Sørg i stedet for at give ham nok plads til at kunne savne din tilstedeværelse.

Hvis han opfører sig underligt, skal du ikke straks begynde at gå i panik eller stille ham tonsvis af spørgsmål som Hvorfor opfører du dig sådan her lige pludselig? eller lignende.

Giv ham lidt plads til at komme til fornuft, og fortæl ham, at du vil være der, når han er klar til at tale om det. På den måde vil han vide, at du respekterer hans behov for alenetid, og han vil være taknemmelig over for dig. På den måde vil du få ham til at savne dig.

Undgå sms-bombning

Dig: Hej, jeg undrer mig over, hvorfor du opførte dig sådan i dag?

Dig: Har jeg gjort noget forkert?

Dig: Hvad har du gjort? Er du sur på mig?

Han: Nej, jeg er ikke vred på dig.

Du: Hvad er der så galt?

Dig: Hvorfor opfører du dig sådan her lige pludselig?

Dig: Er der noget, jeg kan gøre for at få dig til at få det bedre?

Han: Jeg har det fint, men tak for din bekymring…

Det er noget, du helt sikkert bør undgå at gøre. Lad være med at sms-bombe ham, lad være med at stille tonsvis af spørgsmål, og lad ham bare være (hvis det er tydeligt, at han ikke er interesseret i at sende dig sms’er i øjeblikket).

Hold sms’en på et minimum, og lad ham tage initiativ til samtalen. Det betyder ikke, at du aldrig skal sende ham en sms først, men jo mindre du sender ham en sms først, jo mere vil han savne dig.

Vær ikke tilgængelig 24/7

Du skal ikke være tilgængelig, hver gang han ringer eller sms’er dig. Lad ham vide, at du har nogle sjove og vigtige ting i gang i dit liv, og at du nogle gange ikke har tid til at tale med ham eller sende ham en sms tilbage med det samme.

Selv hvis dette ikke er tilfældet for dig, så lad som om du har for travlt fra tid til anden. Selvfølgelig, hvis det er noget vigtigt, så tøv ikke med at besvare hans opkald eller sende ham en sms tilbage.

Før du ved af det, vil han sende dig følelsesladede sms’er, hvilket er et afslørende tegn på, at han virkelig savner dig. Jep.

Tilføj en lille smule mystik

Fortæl ham ikke alt om dig på et par første dates eller sms-sessioner. Behold nogle ting for dig selv, for det vil tilføje en smule mystik. Herren ved, at alle fyre er suckers for mystiske piger (også dem, der er følelsesmæssigt utilgængelige).

Lad ham stille spørgsmål, boost hans nysgerrighed, og han vil savne dig som en gal. Lad ham vide, at han aldrig vil være i stand til at lære alt om dig, og han vil blive ved med at komme tilbage efter mere.

Da jeg testede denne “mysterie”-udfordring på min eks, som på det tidspunkt var følelsesmæssigt utilgængelig, kontaktede han mig næste dag og begyndte at stille mig MASSER af spørgsmål. Jeg er sikker på, at det samme vil ske for dig også, når du først har udløst hans nysgerrighed.

Giv ham memorabilia

Det kan være hvad som helst: en plysbamse, noget du har lavet til ham eller en anden sød ting, der vil minde ham om dig.

Efterlad ham noget af dit, og hver gang han ser den ene ting, vil han straks begynde at tænke på dig.

Jo mere han tænker på dig, jo mere vil han savne dig. Matematikken er enkel her, pige.

Vær uafhængig, men vær der også for ham, når han har brug for dig

Vis ham, at du er en uafhængig kvinde, men at du også er der for ham, når han har brug for dig.

På den måde vil han vide, at du ikke er trængende, og at han kan stole på dig. Det er præcis, hvad en følelsesmæssigt utilgængelig mand har brug for for at hjælpe ham med at overvinde sin frygt.

Bare vær dig selv

Bare vær dig selv, for alle andre er allerede optaget, ikke? Lad være med at tænke for meget over tingene. Vær den, du er, vær spontan og hav det sjovt sammen.

Lad ikke hans følelsesmæssige utilgængelighed påvirke kvaliteten af jeres samvær. Pift tingene op med humor, få ham til at føle sig godt tilpas i dit selskab, og han vil savne dig endnu mere!

Det at tage med sig

Hvordan får man en følelsesmæssigt utilgængelig mand til at blive forelsket? Simpelt. Lad være med at overdrive tingene (lad være med at stille ham for mange spørgsmål), giv ham lidt plads, vær uafhængig, men vær der også, når han har brug for dig.

Vær hans ven, og lad ham vide, at han kan stole på dig.

Prøv at finde en balance, når det gælder om at kontakte ham og tilbringe tid sammen med ham. Tillad ham at savne dig, og du vil få ham til at blive forelsket i dig.