Skip to Content

6 Ting, Som Fyre Tror, At Vi Gør For Dem (Men Det Gør Vi Ikke)

6 Ting, Som Fyre Tror, At Vi Gør For Dem (Men Det Gør Vi Ikke)

At gå med høje hæle, parfume (selv om vi kun går i butikken), holde vores makeup i orden og lignende ting er ikke noget, vi gør for dig. Vi gør det for vores egen skyld, fordi det føles helt fantastisk at gøre noget godt for os selv og nyde det.

Så du skal ikke tro, at vi ville gøre alt for at tilfredsstille dine grådige øjne og hemmelige fantasier. Vi går ikke i yogabukser på grund af dig. Vi går med dem, fordi de er behagelige som bare pokker, og fordi det føles godt at have dem på.

Og vi er kede af at fortælle dig, at det er vigtigere at have det godt i vores skind, end hvad du vil tænke om os. Men misforstå os ikke. Din mening betyder noget for os, men ikke så meget, som du måske har troet.

1. Vi passer særligt godt på vores hår og makeup

Vores hår er noget helligt for os, og vi har altid passet særligt godt på det. Vi fortsætter med at passe særligt godt på det for vores skyld og ikke for din skyld.

Det kræver en masse viden og færdigheder, når det gælder om at få vores hår til at se pænt ud og bære stilfuld makeup, og det føles bare godt, når vi opdager den hemmelige formel.

Som kvinder har vi en anden tankegang, når det gælder om at gøre os selv smukke. Mens du 99 % af tiden kun gør dig selv pæn for at komme i bukserne på os, skal du vide, at vores motiver er lidt anderledes end dine.

2. Vi klæder os for vores egen skyld og ikke for at forføre dig

Når det kommer til påklædning, går vi ikke i nederdele, kjoler eller andet tøj, der fremhæver vores kurver, kun for at forføre dig. Vi bærer dem af to grunde. Den første grund er komfort, og den anden er, fordi vi har lyst til at udtrykke os selv.

I modsætning til dig har vi en anden sans for mode, og vi er hengivne til den af forskellige årsager. Vi klæder os efter vores humør, følelsesmæssige tilstand, tidspunktet på måneden og tilgængeligheden af rent vasketøj. Og nej, vi vælger ikke at undlade at bære bh, så du kan stirre på vores brystvorter.

3. At bære undertøj er ikke kun forbeholdt dine øjne

Vi har ikke kun undertøj på, når vi skal have noget action. Vi bærer det også til daglig! Overraskelse! Det er vores feminine hemmelighed, og at bære det får os til at føle os som gudinder.

Så tro ikke, at vi køber det kun for at få dig til at savle. Vi køber det, fordi det får OS til at føle os sexede for OS. Den får os til at føle os godt tilpas i vores hud, og uanset hvilket humør vi er i, er det noget, der altid gør vores dag god.

At bære lingeri er ikke kun forbeholdt din fornøjelse. Det er også noget, vi gør for vores fornøjelse, og det er vores hemmelige våben, der får os til at føle os selvsikre.

4. Vi går ikke til fitness, så du kan stirre på os

Nope! Vi går ikke i fitnesscenteret, så du kan stirre på os, mens vi laver squat. Vores prioriteter er langt anderledes end det. Vi går, fordi vi vil gøre noget godt for os selv. Vi går, fordi vi passer på vores krop, sundhed og velvære.

Og tro os, det har intet at gøre med, at vi skal lave et show for jer derude. For dig ser det måske ud som om, at vi prøver hårdt på at underholde dig, men for os ser det ud som om, at vi prøver hårdt på at bevare vores sundhed og vores gode stemning.

5. At vi er søde ved dig betyder ikke, at vi straks er vild med dig

Når vi er helt søde ved dig, så gør os venligst en tjeneste og tro ikke, at vi øjeblikkeligt er faldet for dig. Og for guds skyld, hvornår er det at være sød blevet noget, vi skal skamme os over, bare fordi du kunne forestille dig ting i dit hoved?

Vi er søde, fordi vi er søde mod alle, og ikke kun mod dig. Vi er søde over for taxachauffører, frisører, servitricer, vores chef, kolleger, du kan nævne det.

Og hvorfor i alverden tror du, at hvis vi er søde mod dig, må det betyde, at vi straks er vild med dig? Næste gang du tænker det, så tænk dig om igen.

6. Vi har ikke sex med dig kun for at formilde dig

Sex er ikke noget, der kun er opfundet for din fornøjelses skyld, og vi gør det bestemt ikke kun for at tilfredsstille dig. Vi gør det, fordi vi har lyst til det, og fordi det føles godt.

Vi gør det for vores egen fornøjelses skyld, ligesom du gør det for din egen skyld. De tider, hvor kvinder blev behandlet som underordnede, er forbi. Vi skammer os ikke længere over vores seksualitet, og vi er frie til at udforske den.

Og hvis vi vælger at have sex med dig, er det fordi vi har besluttet, at vi har lyst til det, og ikke fordi vi er forelsket i dig, og vi vil gøre alt for at tilfredsstille dig.