Skip to Content

9 Grunde Til, At Kvinder Forlader Mænd, De Elsker

9 Grunde Til, At Kvinder Forlader Mænd, De Elsker

Kvinder er stærke og fantastiske og vil altid kæmpe til deres sidste åndedrag bare for at redde et forhold. Men ikke engang de stærkeste af os kan holde ud at blive behandlet, som om vi ikke betyder noget, af den, vi elsker allermest.

Ingen kan overleve følelsen af ensomhed ved siden af en person, der skal få os til at føle os godt tilpas. Her er grundene til, at kvinder forlader mænd, de elsker.

1. Hun føler, at hun ikke kan være sig selv

Hvis hun føler, at hun er nødt til at ændre sig for at blive accepteret, kan hun umuligt være lykkelig i et sådant forhold. Hvis en mand konstant trækker hende ned på grund af den måde, hun opfører sig, griner eller føler på, hvordan kan hun så være sig selv?

Kærlighed handler ikke om at ændre sig selv for at gøre en anden lykkelig. Det handler om at blive accepteret, som man er, og arbejde sig igennem problemerne – sammen.

2. Der er ingen påskønnelse

Hvis hendes indsats ikke bliver værdsat, vil hun holde op med at gøre en indsats. Ingen kvinde fortjener at blive taget for givet, og tag ikke fejl, hun vil forlade dig, uanset hvor meget hun elsker dig.

For at gøre sit bedste for at gøre den anden glad og så blive ignoreret tapper hende for kræfter. Når hun løber tør for dem, vil hun simpelthen gå sin vej.

3. Forholdet føles som en følelsesmæssig byrde

Hvis alt, hvad hun gør, kræver forudgående planlægning og bekymring for, hvordan den anden person vil reagere, bliver forholdet hurtigt en byrde.

Hvis en mand konstant brokker sig over, at hun gør ting forkert, nedgør hende og får hende til at undskylde, uanset om hun har gjort noget forkert eller ej, vil hun snart blive udmattet af vægten af at håndtere en følelsesmæssig igle.

4. Hun er træt af at blive sammenlignet med andre kvinder

Hvordan kan hun være sikker på, at hendes mand elsker hende, hvis hun hele tiden bliver sammenlignet med andre kvinder? Hvordan kan hun være sikker på sit selvværd, hvis hun hele tiden hører, at andre kvinder er klogere, flottere eller sjovere?

Hvis en person, der burde være din største støtte, er den, der trækker dig ned, så er den person ikke værd at blive sammen med. Den person er ikke længere din kærlighed værdig.

5. Der er ingen respekt

Kærlighed uden respekt betyder ingenting. Han kan synge de bedste sange, sige de sødeste ord, men hvis der ikke er respekt, betyder de ingenting. En kvinde, der ikke bliver respekteret i sit forhold, er ikke en lykkelig kvinde. Og hun vil helt sikkert gå sin vej, for at blive behandlet uden respekt er den værst tænkelige måde at blive behandlet på.

Hun er så meget mere end bare en partner, kæreste eller kone. Hun er fantastisk, vild, stærk, blid og den mest omsorgsfulde person på én gang. Og hvis det ikke fortjener respekt, så ved jeg ikke, hvad der gør.

6. Sexlivet er mangelfuldt

Et ikke-opfyldende sexliv er det problem, vi læser mest om. Det er, som om alt drejer sig om sex. Men mangel på sex er ikke i sig selv et problem. Sex uden følelser eller sex uden omsorg eller kærlighed betyder ingenting.

Hvis hun er den eneste, der gør en indsats i forholdet, og han vender ryggen til, så snart han er færdig, betyder det, at han ikke holder nok af hende til at tilfredsstille hende. Og lad os være ærlige, hvis vi ville have sex uden at krydse målstregen, ville vi stadig knalde college-fyre.

7. Langsigtede mål er uforenelige

Dette er faktisk den hyppigste årsag til, at langvarige forhold går i stykker. Det hele er sjov og ballade, mens vi er unge og stadig ikke tænker på at slå os ned. Men hvad sker der, når den ene person er klar til at skabe sig en karriere, og den anden er klar til at få et barn?

Hvad sker der, hvis den ene gerne vil flytte væk, mens den anden er bundet til det sted, hvor de bor nu? Hun vil gøre det forbi, hvis det er hende, der forventes at ofre sig, for kærlighed handler om at gå på kompromis. At forvente, at hun opgiver sine drømme bare for at få dine til at ske, er virkelig egoistisk.

8. Der er ingen indsats i forholdet længere

Hvis hun er den eneste, der anstrenger sig, bliver hun hurtigt træt af det lort. Og når hun holder op med at lægge kræfter i forholdet, kan du betragte det som dødt for altid.

9. Hun føler, at hun er den eneste, der bekymrer sig om hende

Hvis hun begynder at føle, at hun er i et ensidigt forhold, hvordan kan du så forvente, at hun bliver og kæmper? Hvordan kan du forvente, at hun skal arbejde for noget, som hun ikke længere er sikker på er der?

Hun har ingen grund til at tro, at der er noget, der er værd at blive for, fordi du ikke har givet hende nogen.