Skip to Content

Sådan Vil Den Mand Der Syntes Du Er God Nok Behandle Dig

Sådan Vil Den Mand Der Syntes Du Er God Nok Behandle Dig

Når det kommer til dating, har du sandsynligvis haft nogle mænd som ikke har været gode dor dig i løbet af livet. Du har mødt dem du har elsket mere end de har elsket dig, været på date med dem der fik dig til at stille spørgsmål ved dit selvværd og du har sikkert mødt nogen som ikke satte pris på dig eller de ting du gjorde for dem. Det er en del af livet, og legenden siger at det er nødvendigt at gå ud med en der ikke er god for dig før du er klar til manden i dit liv, manden som vil behandle dig med respekt.

Nogle gange kan der opstå problemer når livet sender dig en mand som er din tid værdig og din kærlighed, en som er klar til at behandle dig som du fortjener, men du vil sandsynligvis gå glip af ham fordi du ikke er den bedste til at læse de signaler han sender dig. For at forhindre dette er der nogle tegn du skal være opmærksom på hvis du ikke vil gå glip af den rigtige mand. Den mand som vil dit bedste, ham der syntes du er mere end god nok til at være en del af hans liv.

1. Hvis en mand mener du er god nok til ham, vil han være den første til at sende dig en besked.

Det handler ikke om hvem der er manden i forholdet, vi forsøger heller ikke at tage din kvindelige magt fra dig, men når en mand ser dig som værdig, at du er god nok, vil han ikke lade andre få plads til at komme ind i dit liv. Han vil skrive først og han vil sørge for at du vågner op til en besked hvor der står “godmorgen” fordi han ønsker at han er den første du ser om morgenen. Og han vil aldrig lade dig gå i seng uden at sige godnat, fordi han vil sørge for at du aldrig sover og tænker på om han mon tænker på dig.

2. Hvis en mand mener at du er god nok til ham, vil han aldrig få dig til at frygte at han gør det forbi med dig ud af det blå.

Når en mand kender din værdi og han har høje tanker om dig vil han aldrig gøre noget så respektløs som pludselig at forsvinde eller stoppe med at svare dig, og du vil lægge mærke til det hvis eller når hans følelser ændrer sig. Han vil ikke pludselig blive kold overfor dig, eller dine beskeder. Han vil tale med dig på forhånd og forsøge at løse problemerne i stedet for at løbe og gemme sig som en lille dreng.

3. Hvis en mand mener at du er god nok til ham, vil han sørge for at du altid ved at han er der for dig.

Du behøver ikke at tænke dig om to gange før du skriver til ham, og du behøver ikke at bekymre dig om om du kvæler ham eller er for tilgængelig for ham, for han vil altid sørge for at du ved at han elsker at se dit navn på hans telefon. Han vil bevise at du står højt på hans prioriteringsliste, og du vil altid have førsteret når det kommer til hans tid. Han vil altid have tid til en god kvinde som dig.

4. Hvis en mand mener at du er god nok til ham, får du plads i hans liv og i hans fremtid.

Med en mand der kender din værdi vil du aldrig behøve at spørge hvor du står med ham. Du vil aldrig behøve at spørge om han har planlagt at du er en del af hans liv, fordi han taler om de ting i skal lave i fremtiden. Det bedste er at du ikke har brug for at kæmpe for de, for ham vil det være naturligt at give plads til dig i hans hjerte og liv. Han gør det af sig selv, fordi han ved at du er god nok, og fordi han ikke gør noget som medfører at han mister dig.

5. Hvis en mand mener at du er god nok til ham, vil du ikke spekulere på om du er hans pige, eller bare en af hans piger.

Du kan have undret dig over dette spørgsmål i nogle af dine tidligere forhold, men når det kommer til manden som kender din værdi, vil du aldrig have behov for at spørge dig selv om du bare er en af hans piger, ud af mange. Han vil gøre alt i sin magt for at få dig til at føle dig speciel og sørge for at du er klar over at du er den eneste for ham. Han vil sørge for at du ved at han kun er interesseret i dig, og at en kvinde er mere end nok for ham.

6. Hvis en mener at du er god nok til ham, vil han sørge for at du føler dig godt tilpas med at udtrykke dine følelser omkring ham.

Du behøver ikke at holde tilbage eller vente med at fortælle ham hvor meget han betyder for dig, fordi han gør det først, længe før dig. Han vil vise dig at han ikke holder tilbage, og derfor er der heller ingen grund til at du holder tilbage. Faktisk vil han blive glad for at se at du udtrykker hvad du føler for at kunne håndtere det på den rigtige måde, og hindre dig i at lukke dine følelser inden. Han vil gøre alt dette fordi han vil opbygge et sundt forhold med dig, hvilket er utrolig vigtigt for ham. Fordi han ved at du er god nok, og han ønsker at gøre tingene rigtigt med dig.

7. Hvis en mand mener at du er god nok til ham, vil han være der for at gribe dig når du falder for ham.

Han vil ikke lade dig falde for ham uden intentioner om at gribe dig. Han vil ikke få dig til at elske ham uden nogen intentioner om at elske dig tilbage. I stedet vil han sørge for at du ved at han også er faldet for dig, længe før du tænkte på at gå ud med ham. Og når du har gengældt hans følelser vil han ikke ignorere dig, han vil sørge for at han behandler dig endnu bedre.

8. Hvis en mand mener at du er god nok til ham, vil han vise dig stolt frem.

Hans venner og familie vil kende til din eksistens, og ikke kun det, de vil behandle dig med respekt fordi de vil beundre dig før de møder dig, takket være hans fortællinger om dig. Desuden behøver du ikke at komme med undskyldninger for hans dårlige opførsel til dine venner eller familie fordi han vil være mere end glad for at møde dem, være på god fod med dem, og han er klar over at de er en stor del af dit liv og ved hvor meget de betyder for dig. Han vil aldrig gøre noget for at gå imellem dig og dem, så det behøver du slet ikke at bekymre dig om.

9. Hvis en mand mener at du er god nok til ham, vil han vise dig og hele verden at han er sikker på dig.

Når en mand gemmer dig fra alle i hans nærhed vil du føle at der er noget der er mærkeligt, eller noget der er anderledes end det plejer. Men når en mand kender din værdi og han syntes du er god nok, vil der ikke være en eneste person i hans liv som ikke kender til dig. Han vil ikke trække sig væk fra at holde dig i hånden på gaden eller vise hans følelser til hele verden, fordi han vil være mere end glad for at fortælle verden hvor fantastisk den kvinde, han har ved sin side, er.

Hvis han mener at du er god nok vil han vise dig frem. Han vil gøre alt i sin magt for at få dig til at falde for ham og blive “hans”. Fordi ingen levende mænd nogensinde ville tillade en god kvinde som dig at slippe gennem hans fingre. Han vil gøre alt hvad han kan for at vise hende at han er hendes kærlighed værdig.