Skip to Content

8 Ting Der Sker Når Du Møder En God Mand Efter Et Destruktivt Forhold

8 Ting Der Sker Når Du Møder En God Mand Efter Et Destruktivt Forhold

Det største problem i et destruktivt forhold er at du ikke nødvendigvis er klar over at du er i det. Du bliver vant til mishandlingen fordi den gradvist bliver en del af dit liv.

Der kan være glade øjeblikke (når misbrugeren er i “humør” til det) som gør at du glemmer de dårlige ting der allerede er sket og kommer til at ske.

Destruktive forhold er vanedannende. Du kan ikke brænde broen fordi du har en form for sikkerhed. Du har en som kan lide dig – en som bør kunne lide dig.

Men du ved ikke bedre, så du bliver sammen med ham.

Destruktive forhold er en udfordring. Du mener det er op til dig at skabe din egen lykke i den her slags forhold. Du tror ikke at tingene falder ned fra himlen, og du tror det er din pligt at få forholdet til at fungere.

Det skader ingen at prøve at få tingene til at fungere, men husk på at du skal kæmpe for dem der er værd at kæmpe for. Misbrugere fortjener ikke at blive kæmpet for.

Destruktive forhold handler om frygt. De fleste kvinder foretrækker at betragte det som et dysfunktionelt forhold er bedre end at være single. De har ikke modet til at bryde sig fri fra sine misbrugere.

Men, nogle af dem finder modet til at bryde kæden i deres voldelige forhold, blot for at falde over endnu et problem. De møder en ny, og alt som er normalt falder langt udenfor deres komfortzone. De er for vant til at blive behandlet dårligt.

Her beskrives nogle af de ting der kan ske når du møder en rar mand efter ham der fik dig til at føle dig som lort.

1. Du skal have plads og støtte til at lære at elske dig selv

Det første du må lære er at elske dig selv. Du skal stole på dig selv da ingen andre ved hvad der er godt for dig. Du er den eneste person som kender og kontrollerer den del af dit liv.

At være sammen med en god mand kan give dig de rette forhold til at blive den stærke og modige kvinde med selvtillid som du ved du bliver nød til at være.

Når du har opnået det, er du klar til at gå videre til det næste punkt.

2. Du oplever ukendte “behagelige” følelser

Du har lidt nok, og nu da du har mødt en god fyr må du tage tyren ved hornene og ikke give slip.
I stedet for at være bange for de nye følelser, skal du forsøge at omfavne dit positive og sunde forhold.

Alle forhold bør være sådan, og det er noget du ikke helt forstår endnu. Du skal ikke være bange for at åbne dig, da den her mand vil kunne forstå at du har været igennem et helvede, og tilbage igen.

3. Du forventer den samme historie om igen

Du har mistet troen på mennesker. Efter at være blevet behandlet som lort, er du bange for at det sker igen.

Når du går ind i et nyt forhold kan du ikke glemme den gamle følelse af at han er den samme som ham den tidligere. For dig er det umuligt at forestille sig at der er nogen der er der for dig og som ikke vil behandle dig dårligt.

Du nøjedes med en mand der ikke fortjente dig, og nu hvor du har oplevet den modsatte behandling (den kærlighed du fortjener), kan du ikke forestille dig hvad som fik dig til at blive i det giftige forhold.

4. Du overanalyserer alt

Han behandler dig som du fortjener, men der er noget der plager dig. Du kan ikke acceptere det faktum at han opfører sig som han gør fordi han rent faktisk kan lide dig. Du overanalyserer tingene og leder efter skjulte motiver. Men der er ingen.

Sandsynligvis vil du holde afstand og se tingene fra et andet perspektiv, bare for at berolige dig selv om at han ikke ønsker at skade dig.

Forhåbentlig indser du så at der ingen skjulte motiver er og hans kærlighed til dig er ægte og langsigtet.

5. Du tror han er for god til at være sand

Du kan ikke slippe af med følelsen af at der, ethvert øjeblik, går noget galt i dit forhold. Du forventer at han vil ændre sig. Måske stopper han med at være falsk, og hans sande ansigt kommer frem.

Men han forbliver den samme, fuld af forståelse og tålmodighed og er klar til at elske dig. Der er absolut ingen grund til ikke at stole på ham, men dine sår er ikke helet endnu. Det tager tid og det ved han.

6. Du venter på den “perfekte storm”

I destruktive forhold opstår skænderier af ingenting. Selv nu kan du ikke slappe af fordi du har en konstant følelse af at uenighederne kan starte når som helst.

Vold og misbrug var en del af hverdagen, og du er så vant til at det sker så du forventer det.

Du kan ikke forstå at han ikke er sådan. Han er anderledes, og du er forvirret fordi du er vant til et helt andet scenario.

7. Du siger ofte undskyld

På grund af de konstante konflikter i dit tidligere forhold, er du vant til at sige undskyld hele tiden.

Du plejede at sige undskyld til din partner for at berolige ham, og for at undgå en konflikt. Du sagde undskyld for de ting du sagde og gjorde, selv om du ikke havde gjort noget forkert.

8. Du lærer at stole på ham

Med tiden bliver du vant til at blive behandlet godt – den behandling for fortjener – og du begynder at stole på din mand. Du vil indse at han ikke ønsker at skade dig og aldrig kommer til at skade dig.

Langsomt men sikkert begynder du at vise ham din sårbare side fordi du endelig har indset at han aldrig vil skade dig.

Du vil opleve hvad ægte kærlighed er. Din tidligere giftige oplevelse vil gøre dig stærkere, men først efter at du begynder at stole på folk igen.

Du vil endelig indse hvad det betyder at elske nogen som elsker dig tilbage, og som fortjener og respekterer dig.

Giv ikke op!