Skip to Content

Inde I Hovedet På Den Pige Der Tror At Hun Ikke Er God Nok

Inde I Hovedet På Den Pige Der Tror At Hun Ikke Er God Nok

Når du forlader nogen, når du lukker døren til en andens liv udefra, når du siger det endelige farvel, skal du tage hensyn til hvad du siger. Når du forlader nogens liv, så vælg dine ord med omhu.

Fordi, når du siger hvad du har at sige højt, kan du ikke tage det tilbage. Man kan ikke sige det igen for at rette det, fordi det blev sagt forkert er allerede sagt forkert. Når du siger det endelige farvel, er den skade du gør permanent, men måden du siger farvel på gør en forskel. Måden du siger det, afgør hvor meget skade du gør.

Ja, det er den pige der ligner alle andre normale piger, på ydersiden. Hun er pæn for nogle, og for andre ikke så meget. Hun er morsom og klog for nogen og for andre ikke så meget. Nogle mennesker elsker hende, andre ikke. Hun er god nok for nogen, men for andre ikke så meget. Intet af dette ville have spillet en rolle hvis hun bare var god nok for sig selv. På et tidspunkt var hun, men ikke længere.

Når nogen du kan lide viser dig dag for dag at de ikke syntes du er god nok, når dem du vælger hver dag ikke har interesse i at vælge dig, og når nogen er øverst på prioriteringslisten, og de har skubbet dig ned på deres, så uanset hvor stærk du tror du er, vil der være tider hvor noget hvisker dig i ørene at du ikke er god nok. Og hvis du ikke, beder  dem holde kæft, hvis der ikke kommer andre og viser dig at du faktisk er god nok, vil du blive overbevist om at du ikke er god nok. Det er nøjagtig hvad der skete med hende.

Når du prioriterer nogen som ikke er god for dig, er det dømt til at ende skidt for dig. Når du byder nogen velkommen i dit liv, som ikke ved hvad de skal gøre med din godhed, er du dømt til at blive brudt ned af den person. Det var nøjagtigt sådan alt gik galt for hende.

Hun føler at hun har mistet kontrollen over hendes liv. Hun hader at vågne op om morgenen og blive slået ud af hendes tanker. Hun hader hendes dæmoner, men hun aner ikke hvordan hun kommer af med dem. Som om hun ikke ønsker at være normal. Men hvordan kommer du tilbage til det normale, når det du gør aldrig er godt nok?

Hun har ikke længere styrke til at bekæmpe de forhindringer hun møder på vejen.

På en måde, uanset hvad hun gør, er det enten forkert eller ikke godt nok. Tingene går aldrig hendes vej, og alt hvad der kan gå galt, går galt. Når du fortsat bliver slidt ned af livet, har du ingen styrke til at komme tilbage og kæmpe igen. Hun besluttede sig for at ligge sig ned og lade alt gå ad helvede til fordi hun troede at det alligevel gik den vej.

Hun bebrejder sig selv for alle dem der forlader hende. Hun spørger sig selv om der er noget hun kunne have gjort for at undgå det. Hun spørger sig selv hvad der gjorde at de gik fra hende. Ville hun have været bedre i dag hvis hun havde lidt mere, eller hvis hun havde gjort alt hvad de sagde. Ville de så være blevet?

Inde I Hovedet På Den Pige Der Tror At Hun Ikke Er God Nok

Hun kan ikke huske sidste gang der var nogen der prioriterede hende. Hun er den som altid sætter andre før sig selv. Hun gav altid altid det bedste af hende, men det virkede som om folk var ligeglade så de lod ikke mærke til det. De har ikke lagt mærke til hendes indsats, alt hvad hun “opgav” for at behage dem og gud ved hvad mere. Ingen var interesseret nok til at lægge mærke til at hun var den som fortjente alt, men ingenting fik.

Hun finder næppe styrken til at gøre det alene. Hun kommer næppe til at få sig selv ud at dette mørke sted alene. Og du må indrømme at vi alle har brug for lidt hjælp engang imellem. Vi blev ikke født til at leve vores liv alene. Nogle gange har vi brug for en lille påmindelse om at indse at vi faktisk er gode nok. Hun har brug for en lille påmindelse om at hun det tænker om sig selv for det meste bare er i hendes eget hovede.

Hun har brug for nogen til at minde hende om at hun aldrig kommer til at være nok for visse personer. Men det er OK. Hun har brug for blive mindet om at hun vil være mere end nok for de rigtige personer.

Hun har brug for at blive mindet om at i livet kan du ikke stoppe dårlige ting fra at ske, men at hun tager ansvar for hvor mange af de dårlige ting der sker, der får lov til at påvirke hende.

Hun har brug for at blive mindet om at selv om dårlige dage ikke synes at have en ende, vil der altid være lys for enden af tunnelen, og at alt det hun kæmper med i dag, er glemt i morgen. Fordi ingenting vil være husket om 24 timer.

Hun har brug for nogen til at minde hende om at alle hun kan lide nødvendigvis er gode for hende. Bare fordi en god person kan lide en, betyder det ikke automatisk at de er gode for dig. I de fleste tilfælde er det det modsatte. Gode mennesker tiltrækker giftige personer hele tiden. Fortæl hende det. Fortæl hende det hele.

Mind hende om hendes gode sider. Fortæl hende hvor meget hun betyder for dig. Fortæl hende at der er mere i livet og mere til mennesker end hvad hun tror lige nu. Giv hende din skulder til at græde ud på. Vær rar mod hende ligesom hun har været god mod alle andre.

Vis hende at hun rent faktisk er god nok. Hun har bare brug for et lille skub for at komme tilbage på sporet. Jeg lover dig, en dag vil du være glad for at du gjorde det. Fordi en dag, når hun er sig selv igen, vil du se hendes fantastiske side, og du vil takke Gud for at du var der for hende på hendes dårlige dage, og at du kan være sammen med hende på hendes gode dage. Fordi det kommer til at være kampen værd.