Skip to Content

8 Tegn På, At Du Er Sammen Med En Virkelig God Mand

8 Tegn På, At Du Er Sammen Med En Virkelig God Mand

Der findes gode mænd, og ridderligheden er IKKE død!

Ja, man skal virkelig grave dybt og være forbandet heldig, hvis man møder sådan en mand. Men bare fordi du har været sammen med følelsesmæssigt umodne, narcissistiske og giftige mænd, betyder det ikke, at de alle er sådan.

I begyndelsen ser de alle ens ud, men så snart du slapper af og begynder at stole på nogen, bliver du ofte dolket i ryggen.

Når du rammer det første bump på vejen, kan du med sikkerhed se, hvordan han er. Når du når til dette punkt, er tricket ikke at lyve for dig selv og tro, at det bare er en engangsforeteelse.

Lad være med at narre dig selv ved at tro, at han vil ændre sig, og at du har magten til at få ham til det. Denne “situation” skete af en grund. Denne “situation” var din advarsel om at komme ud.

At stå over for et nederlag i et forhold er ikke en grund til at opgive at lede efter den rigtige fyr. Det betyder ikke, at de ikke er derude.

Bliv ved med at prøve, og vær opmærksom på de træk, som enhver god mand har.

Han minder dig om, hvor meget han elsker dig

in the grass a man hugs his beloved woman

Det vil han aldrig lade dig glemme. Han vil fortælle dig, at han elsker dig hver dag. Selv når han ikke siger det, vil han blive ved med at vise dig det gennem sine handlinger. Og handlinger siger mere end ord.

Der er så mange forhold, der går i stykker, fordi personerne i dem tager hinanden for givet. De tror, at når de nu er sammen, så er det en aftale. Deres arbejde er gjort. De behøver ikke at prøve mere.

Men hvis du ikke fortæller eller viser din partner, at du elsker ham eller hende, vil han eller hun begynde at spekulere på, om du overhovedet gør det. En god mand vil altid minde dig om, hvor meget han elsker dig. Han vil aldrig lade dig glemme det.

Han får dig til at føle dig som en million dollars

a man cuddles a smiling brunette on the terrace of a cafe

Din selvtillid er skyhøj, når du er ved hans side. Han ser på dig på en bestemt måde, og det får dig til at føle dig smuk.

Han opmuntrer dig til at gå med hovedet højt, og han behøver ikke engang at fortælle dig, at du er smuk, for du ved det fra den måde, han ser på dig og taler til dig på.

Han er altid ved din side

a happy loving couple hugging and looking at each other

Uanset hvilken beslutning du træffer, har han din ryg. Hvis du beslutter dig for at gå i skole igen eller starte en dansekarriere, vil han være der for dig.

Men han vil ikke have dig til at gøre latterlige ting. Hvis han virkelig synes, at det er en dårlig idé, at du gør noget, vil han være ærlig og tale med dig om det.

Hvis du vælger at gøre det alligevel, vil han bakke op, da han vil støtte dig uanset hvad.

Han ønsker at blive bedre

smiling couple in love in a cafe using a laptop

Han er altid på udkig efter selvforbedring. Han ved, at med hårdt arbejde kan han kun blive stærkere og bedre. Han ønsker at blive den bedste version af sig selv og dermed inspirere dig til at gøre det samme.

Han påtager sig nyt ansvar, han ønsker at lære nye ting, han ønsker konstant at forbedre sig selv.

Han vil aldrig invadere dit privatliv

smiling loving couple in the kitchen using smartphones

Du vil aldrig opleve, at han gennemgår din telefon for at tjekke dine beskeder eller e-mails. I et godt og sundt forhold er der ingen grund til at skjule ting.

Hvis han bryder denne regel, betyder det, at han ikke stoler på dig. Og hvis han ikke stoler på dig, er jeres forhold dømt til at mislykkes.

Mænd, der opfører sig sådan, er meget usikre, så de sårer dig for at få det bedre med sig selv. En god mand har ikke brug for at sikre sig, at du er trofast. Han stoler på dig, og han stoler på dig af en grund.

Du føler dig tryg omkring ham

the couple hug in love

Kvinder higer efter tryghed og sikkerhed i et forhold. Det er to af de vigtigste ting, de ønsker. Og når du dater en god fyr, ved du bare på en eller anden måde, at alt nok skal gå.

Du ved, at han er ansvarlig og moden, og at der ikke er nogen grund til at bekymre sig om noget. Du ved, at uanset hvad der sker, er han lige ved siden af dig, klar til at forsvare dig.

Han sætter dig først

a happy loving couple hugging outside

Du er hans prioritet. Hvis der mangler noget i dit liv, vil han gøre alt for at ordne det. Din lykke er det vigtigste for ham, og hvis han kan få det til at ske, vil han gøre det.

Han ved, at det er hans ansvar at få dig til at føle dig glad og tryg. Hvis han ser dig græde, vil han ikke tilgive sig selv for at have ladet dig komme i den tilstand.

Han er din vogter, når du har brug for ham. Måske har du ikke, måske kan du klare alting selv, men det er godt at vide, at du har nogen at støtte dig til, hvis du bare ikke kan klare det mere.

Han er ikke voldelig på nogen måde

a loving couple on a park bench sitting and talking

Han skriger aldrig, han råber aldrig. Han er god mod alle, også dig. Han er moden nok til at løse tingene på en menneskelig og rolig måde. Han er mere end i stand til at tale om dine problemer.

Hvordan ved man, at han ikke lader som om? Det er nemt. Han opfører sig på samme måde med helt fremmede, med venner og med bekendte. Det er, fordi det er sådan, han er.

Det er sådan, alle gode mænd er.