Skip to Content

6 Ting, Fyre Gør, Som Virker lyssky, Men Som I Virkeligheden Er Harmløse

6 Ting, Fyre Gør, Som Virker lyssky, Men Som I Virkeligheden Er Harmløse

Det er nemt at blive alt for mistænksom eller endda paranoid nu om dage. Vi er vant til fyre, der er meget lyssky.

Så vi leder efter røde flag, selv når der ikke er nogen.

Vi ser tegn på utroskab i hvert hjørne. Desværre har vores dårlige erfaringer eller erfaringerne fra folk omkring os lært os at tænke på den måde.

Vi går ofte for hurtigt frem. Vi drager konklusioner baseret på handlinger, som ofte kan være misvisende.

Vi saboterer vores forhold, fordi vi er bange for at blive snydt, så vi ser trusler overalt.

Dette er de ting, fyre gør, som virker lyssky, men som i virkeligheden er harmløse:

1. Det tager ham lang tid at svare på en sms

6 Things Guys Do That Seem Shady But Are Truly Harmless

Du vil automatisk begynde at forestille dig forskellige scenarier. Er han sammen med en anden kvinde? Hvad har han gang i? Har han mistet interessen? Tankerne vil rumstere i dit hoved.

Men i virkeligheden sover han måske bare. Tænk over det, fyre har en tendens til at falde i søvn hurtigere, end du kan tælle til tre.

Hvis du ved, at han er sådan, er der ingen grund til at bekymre sig.

Hvis du ikke får et svar med det samme, kan det også betyde, at han faktisk arbejder eller har venner og familie, han taler med, så tænk ikke for meget over det.

2. Nogle gange dækker han sin telefon

6 Things Guys Do That Seem Shady But Are Truly Harmless

Det er som regel et dårligt tegn og slet ikke godt, hvis det sker hele tiden. Men hvis det kun sker nogle gange, er det sandsynligt, at han ser noget pinligt, som han er for flov til at vise dig.

Det kan også være, at han er midt i en privat samtale med en af sine drengevenner, og at han ikke har lyst til at fortælle dig, hvad vennen laver.

Selvom det ser ret slemt ud, skal du ikke overreagere, medmindre du mener, at du har en grund til det. Der er stor forskel på ting, der sker hele tiden, og ting, der bare sker nogle gange.

3. Du hænger altid ud hos dig og aldrig hos ham

6 Things Guys Do That Seem Shady But Are Truly Harmless

Selvfølgelig fortæller dine instinkter dig, at der foregår noget lyssky der. Men det er som regel ikke så lyssky, som du tror.

Hvis I har været sammen i kort tid, er han sikkert for flov til at sige, at han bor sammen med sin mor eller en flok bofæller, fordi han ikke har råd til sin egen lejlighed, eller at han roder som bare pokker.

Det er alt sammen meget pinlige ting for en mand at indrømme. Så når du synes, at der er gået nok tid, så bed ham åbent om at fortælle dig, hvorfor du aldrig har set hans lejlighed.

4. Han bruger meget tid på at hænge ud med sine venner

6 Things Guys Do That Seem Shady But Are Truly Harmless

Måske endda mere, end han gør sammen med dig. Men er der virkelig noget at bekymre sig om?

Han har kendt dem længere, end han har kendt dig, han værdsætter dem, og han er sikkert meget social.

Det eneste, du bør bekymre dig om, er, hvis han aflyser i sidste øjeblik, eller hvis han dropper en date, fordi han har noget bedre at lave med sine venner.

Den slags opførsel bør aldrig tolereres. Du skal være øverst, ikke nederst, på hans prioriteringsliste. Lad ham ikke holde dig hen.

5. Han har ikke introduceret dig til “sine folk

6 Things Guys Do That Seem Shady But Are Truly Harmless

Hvis han tilbringer meget tid sammen med sine venner, og du ikke kender dem endnu, behøver det ikke at få alarmklokkerne til at ringe. Spørg dig selv, om I har været sammen længe nok til at nå til den fase, hvor I introducerer hinanden.

Det samme gælder for hans familiemedlemmer; måske mener han, at forholdet stadig er i sin begyndelse, og han synes, det er for tidligt.

Det kan også være, at han ikke har et godt forhold til sin familie og ikke ønsker at involvere dig.

Men hvis der går lang tid, og han ikke har præsenteret dig for sine venner eller familie, er det på tide at tale med ham, for der er noget, der ikke stemmer, og hvis han ikke er utro, er han måske bare ikke klar til et seriøst forhold.

6. Han overnatter aldrig hos dig

6 Things Guys Do That Seem Shady But Are Truly Harmless

Hvis alle andre aspekter af jeres forhold fungerer, er det ikke noget at bekymre sig om. Hvis I lige har haft sex, nusset lidt, og han siger, at han tager hjem for at sove, er der gode chancer for, at han gør det.

Mænd er meget praktiske, og de lægger sig til at sove i deres egen seng, fordi de er vant til det, eller fordi det er mere bekvemt for dem at komme på arbejde.

Hvis du gjorde det samme, ville det ikke såre dem, så de kan ikke se, hvad al balladen handler om.

Hvis du straks begynder at tro, at han bare har skiftet din seng ud med en anden kvindes seng, tager du nok fejl.

Selv om de fleste mænd kan lide at prale med, hvor mange gange de kan have sex på en nat, er det bare rene ord. Alt andet end én gang er som regel for meget for dem.

Alt i alt, tænk før du reagerer. Ingen er perfekte, og vi har alle en adfærd, der kan se skummel ud ved første øjekast, men som i bund og grund er harmløs.

Tal åbent med ham og hør, hvad han har på hjerte. Lad være med at angribe ham for at være utro eller ikke være interesseret i dig, hvis du ikke kender hele historien.

Gode og anstændige fyre derude skal ikke betale for synderne fra alle verdens løgnere og bedragere.