Skip to Content

8 Tegn på at han helt sikkert er VILD med dig

8 Tegn på at han helt sikkert er VILD med dig

Det ville være fedt at komme ind i en mands hovede for at finde ud af om han kan lide dig, ikke? Men, det er ikke muligt, så du bliver nød til at stole på den gammeldags facon – at læse mellem linjerne.

Hvis du føler at der er noget mere end venskab mellem jer, men du er ikke sikker på om han kan lide dig, er der her nogle almindelige tegn på at han viser dig hans sande følelser. Så læs videre!

1. Han skriver til dig, bare for at tjekke om du er ok

Forstil dig bare at du er på arbejde, og midt i noget, og du modtager en besked. Når du åbner den, tænker du sikkert at det er din chef der vil have noget fra dig igen, men når du ser hans navn, smiler du.

Det er et tegn på at han tænker på dig, selv om han har travlt på arbejdet. Og, det er et tegn på at han ingensteder går, i hvert fald ikke lige nu!

2. Han introducerer dig til hans forældre

Hans forældre er hans rollemodeller og hvis han ønsker at introducere dig for dem, er det et tegn på at han respekterer dig.

Han vil aldrig tage en med hjem til hans mor og far som ikke er “kone materiale”. Kun en speciel pige som dig, fortjener det.

Du er inde min pige, og du bliver ikke sparket ud lige med det samme!

3. Han beder om din mening

Hvis han har et problem, vil han søge råd hos dig. Han syntes du er klog nok til at hjælpe ham med at løse hans problem.

Han stoler på dig og lytter til hvad du har at sige. Han ved at du er hans bedste ven og han har ingen problemer med at åbne sig op overfor dig.

4. Han er glad når du er i nærheden

Han kan ikke skjule hans glæde når du er i nærheden. Du er den vigtigste person i hans liv, og gør hver eneste dag nemmere at komme igennem.

Han føler sig glad når du er i nærheden og han har ingen problemer med at vise det foran andre.

5. Han beder dig om at flytte ind

Uanset om i bruger mest tid hos ham eller dig, er det bestemt en stor ting at bede en om at flytte ind.

Han er klar til at du indtager hans liv og plads og ordner hans mandehule.

Dette er et tegn på at han bedre kan lide dig bedre end hans fritid og han ikke har noget i mod at du er sammen med ham hele tiden.

6. Han taler om fremtidige planer

Han taler om jeres fremtid sammen uden at tøve. Han ved at du er værd at vente på og han vil gøre alt for at vinde dig.

Bare det faktum at han vil bruge hans fremtid med dig er et tegn på han har stærke følelser for dig. Nu er det op til dig om du vil acceptere eller afvise hans tilbud!

7. Han har det sjovt med dig

Han kan lide dine vittigheder og griner højt til dem. Han viser overfor alle at han nyder dit selvskab og det gør ham glad og fornøjelig.

Hvis en fyr gør sådan, kan du være sikker på at i vil have en masse sjove øjeblikke i jeres fremtidige liv, så vent ikke – tag ham før der er en anden der gør!

8. Han sætter en ring på

Den Store Finale—Han sætter en ring på! Behøver jeg virkelig at sige at han elsker dig og at han ønsker at tilbringe resten af hans liv med dig? Tænkte jeg nok!

En mand der gør det, er sikker på hans kærlighed til dig, og han vil gøre alt for at vise den. Så du må hellere elske ham for han er værd at holde på!