Skip to Content

8 Smertefulde Tegn På At Det Er Tid Til At Give Ham Op

8 Smertefulde Tegn På At Det Er Tid Til At Give Ham Op

Måske troede du ikke at det ville ske, men du er her nu, og tænker om du bør være sammen med ham eller finde din egen lykke. Og du tænker og tænker men du kan ikke komme frem til noget.

En del af dig elsker ham stadig, mens den anden del er dybt såret af hans opførsel. For at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, er der her nogle smertefulde tegn på at det er på tide at give ham op.

Håber at det vil åbne dine øjne når du ser at de ting der sker for dig hver eneste dag, men du nægter at indrømmet det.

1. Han får dig til at tvivle på dig selv

trist kvinde sidder og tænker

Hvis din partner ikke accepterer dig for den du er, og du er begyndt at tvivle på hvor meget du er værd i forholdet, så er det på tide at give ham op.

En mand som virkelig elsker dig, vil acceptere dig og alle dine ufuldkommenheder, og han vil ikke bede dig om at ændre dig.

Du kan forsøge at tale med ham om dine følelser, men hvis han fortsætter med at være på samme måde bagefter, er der ingen grund til at gøre mere.

2. Du går på æggeskaller når du er sammen med ham

Føler du at du må skal være forsigtig med hvad du siger foran din partner? Er du bange for at han vil freake ud hvis du gør noget han ikke kan lide?

Hvis svaret er “ja”, bør du overveje hvor du er nu, og om du vil være det samme sted om nogle år. Du kan ikke sætte dit liv på hold for at tilfredstille ham, og du kan heller ikke altid sætte ham først.

Hvornår gjorde han sidst noget for dig? Så hvorfor skulle du ofre dig selv for en mand som ikke kune være mere ligeglad med dig.

3. Han nedgør dig foran alle

Han anser det som en spøg, men sandheden er at det ikke er en spøg, du føler dig dybt såret. For af en eller anden grund siger han altid noget som du ikke syntes er ok foran alle andre, og han viser aldrig at han kan lide dig.

Ved at se ned på dig føler han sig som en dominant og som den vigtigste del af forholdet. Du har brug for at fortælle ham, at det han gør ikke er rart overhovedet, og at han skal tage sig sammen hvis han vil være sammen med dig.

4. Der er ikke noget af det du gør der er godt nok til ham

ulykkelig kvinde i et forhold

Vet du hvordan det føles aldrig at være god nok for den mand som er hele din verden? Uanset hvad du gør, er det ikke godt nok for ham, og han vil altid have noget større og bedre.

Måske er det på tide at sidde ned og snakke om dine følelser med ham. Måske du endda ikke kan lide hans opførsel, men vil ikke være alene. Jeg siger dig – det er bedre at være alene end at være i et dårligt eller giftigt forhold.

Jeg er sikker på at du til sidst vil finde ud af hvad der er det bedste for dig.

5. Han er ikke interessert i deg

Føler du at han styrer hans eget liv, uden at gøre en indsats for at gøre dig en del af det? Føler du at den gamle gnist er forsvundet i forholdet, og at han har mistet interessen for dig fuldstændigt?

Hvis dette er ting du overvejer, er det på tide at du giver ham op, for han giver dig tydeligvis ikke det du har brug for. Og selv om du tænker at du aldrig vil møde en anden, en som vil vide hvordan han beundrer dig, så tager du fejl.

Manden som tænker at du er værdig, kommer. Gode ting sker ikke på en nat.

6. Du trygler om hans kærlighed

Hvis du skal trygle om hans kærlighed og hengivelse, og det er en normal del af jeres forhold, så er forholdet ikke længere værd at blive i. Hvis du er den eneste der elsker, og yder en indsats, er der ingen grund til at fortsætte forholdet.

Hvis en mand kan se at du har brug for ham, og han trækker sig, er det et tegn på at der er noget galt, og du vil få det bedre uden ham.

7. Du håber han vil forandre sig

trist kvinde krammer sin partner

Hvis du lider i stilhed og håber på at han vil forandre sig, så er forholdet ikke værd at kæmpe for. Det er tydeligt at din mand ikke beundrer dig og kan lide at gøre tingene på hans måde, og tænker ikke på hvad du har at sige til det.

Så når du finder ud af alt det dårlige han gør for at såre dig, vil du tilgive ham fordi du stadig elsker ham, og du beder til gud om at han vil forandre sig. Hvis du tillader det, vil han kun vildlede dig, og får ikke engang dårlig samvittighed.

8. Din mavefornemmelse siger at der er noget galt

Du ved at den lille stemme inden i dig som fortæller dig noget er galt, og hvad det er? Hvad siger den lige nu? Ingenting fint, ikke? Den siger højst sandsynlig at han ikke længere er værd at kæmpe for, og at du bør forlade ham, og finde en som virkelig gør dig lykkelig.

Den fortæller dig at det er på tide at give op på den mand som gav dig op for længe side, og sætte dig selv først. Hvis jeg var dig ville jeg have lyttet til den følelse, fordi den tager aldrig fejl!