Skip to Content

12 Beskeder Han Sender Der Afslører Hans Kontrollerende Personlighed

12 Beskeder Han Sender Der Afslører Hans Kontrollerende Personlighed

Kontrollerende forhold kommer i flere former, og desværre kan vi være låst i et uden at indse det, før det er for sent. Beskeder som kan virke søde og dejlige kan hurtigt forvandles til kontrollerende og uvenlige. Hans behov for at vide hvor du er hele tiden forvandles til aggressiv stalking. Der er visse tegn der afslører hans kontrollerende personlighed før sjov og leg bliver til et helvede.

1. Hvor er du og med hvem??

Hans konstante behov for at vide hvor du er og med hvem viser at han ikke stoler på dig, ikke engang lidt. Han er ligeglad med dine følelser og du bliver såret fordi han har brug for at tale om hvad der sker i hans hovede. Det er en ting at vise at man er nervøs for sin partner, men at forlange en konstant rapport over deres liv er slet og ret urovækkende.

2. Du får problemer hvis du ikke svarer mig nu.

Han er ligeglad med om du er optaget eller ikke er i stand til at svare telefonen og han er ligeglad med om du sover, er i møde eller er syg. Han er sikker på at du laver noget du ikke burde og har brug for at høre fra dig med det samme han sender en besked.

3. Hva sker der med disse afslørende billeder?

Hvis du poster et billede på de sociale medier hvor du kun har en onesie på som også dækker dit ansigt, hader han det. Uanset hvad du går med, hvor meget sminke du bruger eller hvor pæn i tøjet du er, så tror han at du viser din krop frem til at finde andre mænd. Han tror kun at du gør det for at gøre ham jalous.

4. Jeg tror ikke at du helt elsker mig. Du lytter aldrig til mig.

korthåret mand i hvid t-shirt, der står under åben himmel og sender sms'er

Han sagde specifikt til dig at du skal ringe til ham klokken 2 om natten, han fortalte dig at han hader den kjole og at han vil at du skal være hjemme når han er tilbage efter arbejde. Det er din skyld at der er trafik, det er din skyld at du elsker den kjole som matcher dine øjne, det er din skyld fordi du ikke lytter til ham. Det er som om du ikke elsker ham.

5. Du kan ikke gå i byen uden ham.

Hvordan vover du at have det sjovt uden han er tilstede, hvor der er så mange andre mænd? Hvordan vover du at opføre dig luderagtigt, når han elsker dig så meget og han giver dig hele verden? Han ved hvad mænd virkelig vil have og det er derfor du ikke kan gå nogle steder uden ham. Det er derfor han har brug for dig ved sin side hele tiden. Fordi du ved at han elsker dig så meget.

6. Kan du virkelig lide mig når du laver planer uden at spørge mig først?

Du har laget planer med pigerne fordi ikke har set hinanden længe. Og pludselig er han den som der er såret, og bliver ignoreret. Han vil med, og du skal vælge mellem at tage ham med dig og ødelægge pigeaftenen eller blive hjemme og ku ødelægge din aften.

7. Hva laver du med ham?

Du er på en ferie med kollegaer fra arbejdet, eller har et familie arrangement med et hav a kusiner (nogle der helt sikker et mænd) og han freaker ud fordi du tilbringer tid med andre end ham. Hvis han konstant stiller spørgsmål til de mest vilkårlige mænd i dit liv, så er det et tydeligt tegn på at du har at gøremed en meget jalous og kontrollerende person.

8. Jeg tror ikke det er min skyld.

Tankevækkende seriøs mand rører ved hagen og ser på smartphoneskærmen

Han flippede ud på dig fordi du ikke lyttede til ham. Han flippede fordi du tog afsted uden at fortælle ham hvad du skulle, eller også var du ikke hjemme når han kom hjem. Uanset hvor hårdt du prøvede fandt han altid en måde at starte et skænderi ud af noget du gjorde forkert (selv om du ikke var klar over du gjorde det) og fandt altid en måde at beskylde dig for det.

9. Til og med mine venner tror du er vanvittig.

Normalt efterfølges en besked som denne med nogle af hans skøre krav, fordi han har ret og du tager altid fejl. Til og med hans venner kan se det, så hvorfor kan du ikke? Han vil få dig til at tvivle på din tilregnelighed, fordi på den måde kan han nemmere kontrollere dig.

10. Du kan ikke snakke med ham; gå hvis han kommer til festen.

Uanset om det er en fyr fra arbejdet, din eks eller din ven som du har kendt vildt længe, er han jalous, og forlanger at du går i det øjeblik at han kommer til festen eller til den bar du er på. Med mindre han er der sammen med dig, fordi på den måde kan han etablere dominans over ham.

11. Send et billede som bevis på at du er hjemme.

I det øjeblik han begynder at kræve beviser eller billeder fra dig er al sjov og leg for længst væk. Hvis du ikke er gået endnu, så er det på tide at gøre det. Ingen mand er værd at miste sin frihed over.

12. Det er slut hvis du gør sådan.

Han sender deg praktisk talt blackmails og trusler for at du skal være hos ham. Er dette et forhold som virkelig er værd at satse på?