Skip to Content

8 Forskelle Mellem En Skiderik Og En God Fyr

8 Forskelle Mellem En Skiderik Og En God Fyr

At gå på date med en skiderik og en god fyr, er ikke det samme. Jeg ved at skirderikken vil lade som om han er den gode, og han vil gøre de samme ting som den gode fyr ville have gjort, men forskellen er enorm. Hvis det falske ansigt på skiderikken forsøger at narre dig, skal du læse dette:

1. En skiderik vil være fuld af selvtillid

Dette er et af de vigtigste træk ved alle skiderikker. Han vil se på sig selv som den bedste af de bedste og det er derfor du bliver tiltrukket af ham. For når du ser en som er så tryg ved sig selv, får du lyst til at være sammen med ham med det samme. Alt hvad han siger vil være perfekt fordi han er en god skuespiller, han vil fortælle dig det du gerne vil høre.

2. En god fyr vil være beskeden

Alle gode fyre vil være beskedne i begyndelsen af et forhold. Han vil være nervøs siden han ikke ved hvad han skal sige til dig. Han historie vil være ren og naiv, og han vil forsøge at gøre dig glad hver eneste sekund i er sammen. Han er sådan fordi han holder af dig, og gerne vil have at du bliver hans kæreste en dag. Så, når han er stille, så skal du ikke tro at han ikke er interesseret i dig. Tro ikke at han ikke er helt sig selv i denne situation, og han har også behov for en indsats fra dig for at få tingene til at fungere.

3. En skiderik vil forsøge at få dig med i seng 

At få piger med i seng er det primære formål for alle skiderikker. Så med det samme at han ser at du er interesseret i ham, vil han forsøge at komme i dine bukser. Den grusomme sandhed er at han bare vil være sammen med dig for en ting, og når han får det som han vil, vil han droppe dig som en tom ølkasse på gaden. Han vil bruge enhver chance han får til at fortælle dig hvor smuk du er, så du føler dig speciel, og beslutter dig for at gå i seng med ham

4. En god fyr vil gå langsomt frem

En god fyrs ultimative mål er ikke at få dig med i seng. Du tænker at han ikke er ude efter din krop, men din sjæl og dit hjerte. Det er derfor ham vil gå langsomt frem, sådan at han kan lære dig bedre at kende. Ved at gøre dette, vil du se at han respekterer dig. Han ønsker ikke bare at udnytte dig for så at forsvinde. Han vil være der på gode og dårlige dage. Han vil være din bedste ven og derefter din elsker. Hans kærlighed er ægte, og han vil gøre alt for at bevise det for dig.

5. En skiderik vil tage dig med storm

Og kære dig – du ser slet ikke at det sker. Det vil gå lige så hurtigt som et passerende tog – så hurtigt at du dårligt kan se det. Han vil fortælle dig alt det du ønsker at høre. Han vil fortælle dig hvor perfekt du er. Han vil gøre alt for at du føler dig som den smukkeste pige i verden. Og han vil gøre alt sammen med et mål for øje – at få et nummer.

6. En god fyr vil få dig til at falde for ham langsomt

En god fyr vil altid være god. Han vil ikke lyve, og han vil ikke kvæle dig med kys og kram på den første date. Når han fortæller dig at han kan lide dig, vil han være ydmyg og rødme, som om det er første gang at han siger sådan noget. Han vil få dig til at føle dig speciel, men det er ikke sikkert at han klarer det så godt til at begynde med. Men når du falder for ham, forstår du at dette er den ægte var og det er noget som vil vare for evigt

7. En skiderik vil få nok af dig

Du vil kun se den gnistrende kærlighed i begyndelsen af forholdet. Senere, når alt falder sammen, vil han få nok af dig. For ham, er du ikke den smukkeste pige i rummet længere. Han vil blive træt af din duft, eller hvordan du griner. Han vil have noget nyt. Og det er bare et spørgsmål om hvornår.

8. En god fyr vil aldrig få nok af dig

Forskellen mellem en skiderik og en god fyr, er at en god fyr aldrig vil få nok af dig. Han vil altid se på dig som sin bedste ven og elsker. For ham vil du altid være den som bringer lyset ind i hans tilværelse. Med ham, vil du vide at det du har er ægte, og ingenting kan true det der er ægte. Med ham, vil du føle dig tryg og du ved han vil gøre alt hvis du beder ham om det.