Skip to Content

8 Advarselstegn På, At Han Overvejer At Være Utro

8 Advarselstegn På, At Han Overvejer At Være Utro

Når vi bliver forelskede, forestiller vi os aldrig, at tingene går galt. Farverne er lysere, fuglene synger højere, og alt virker så smukt – bare fordi vi har den særlige person ved vores side. Vi nyder hvedebrødsdagene i fulde drag, og alt virker så perfekt. Men hvad sker der, når tiden går, og livet kommer i vejen for vores kærlighed? Vi begynder at have meningsløse skænderier, men kærligheden er der stadig. Vi prøver at arbejde os igennem det.

Men hvad nu, hvis vi tvivler på hans loyalitet? Hvad hvis vi føler, at han glider væk, og vi er bange for at spørge om noget, bange for hans svar og bange for sandheden? Kunne han være utro? Tænker han allerede på det? Er der en måde at finde ud af det på? Ja, det er der. Det er der. Der er visse tegn, der kan fortælle dig, at han tænker på at være utro, at hans kærlighed forsvandt, eller at hans behov kom i vejen for, at han kunne binde sig til dig. Uanset hvad årsagen var, er det op til dig at beslutte, om det er værd at blive, eller om det er på tide at gå.

1. Han hænger stadig fast i fortiden

Uanset om det betyder, at han stadig er super tæt på sin eks, eller der er en anden grund, så besøger han hendes familie eller taler konstant om sit tidligere forhold. Han er ikke færdig med dem endnu. Han genoplever sine gamle dage, fordi han savner dem. Han ønsker at holde sin eks tæt på sig, fordi han stadig holder af hende. Måske tror han, at han er kommet over det, men hans hjerte fortæller en helt anden historie. Der er rod i hans følelser, hvilket betyder, at han kan være dig utro, fordi “hans hjerte siger ham det”.

2. Han begynder at kritisere dig

Når mænd og kvinder forbereder sig på at være utro, leder de efter enhver form for selvretfærdiggørelse. Han kritiserer konstant alt, hvad du gør, finder fejl, hvor der ikke er nogen, og får dig generelt til at have det dårligt med det. Uanset hvor hårdt du prøver, eller hvor godt du ser ud, vil der altid være noget, der mangler. På den måde har han en grund til at være utro, selv om han selv har skabt den. Det eneste formål er at få ham til at få det bedre med, at han er et røvhul.

3. Han er super privat

Tillid er vigtigt i et forhold. Hvis han skjuler for dig, hvem der skriver til ham, og hans telefon altid er med ham, kan det være et tegn på, at han skjuler noget mere end pinlige billeder for dig. Måske sms’er han med en bestemt ven, som han har stærke følelser for, eller det kan være hans eks. Hvis han ikke har lyst til at dele det med dig, betyder det, at der ikke er tillid i forholdet.

4. Han arbejder over uden at fortælle dig det

Du forventer, at han kommer hjem til dig efter arbejde, men pludselig skal han arbejde over, og han når det ikke. Det kan ske en gang eller to, men hvis du opdager et mønster, er der noget galt. Måske leder han efter en undskyldning for at være sammen med en anden eller sender sms’er til dem i fred og ro. Eller hans følelser forvirrer ham, så han tager en pause uden at fortælle dig det. Uanset årsagen er det aldrig et godt tegn på et forhold i problemer.

5. Dynamikken i sexlivet ændrer sig

Uanset om I har mere sex end normalt, eller om I slet ikke har det, kan det også være et tegn. Medmindre der er et andet problem, der plager ham, som f.eks. at han har mistet sit job eller er under stort pres, så tænker han allerede på at gøre det med en anden, og det påvirker jeres sexliv.

6. Han har pludselig brug for lidt alenetid

I havde det fantastisk. Kærligheden blomstrede, men pludselig kvæler du ham, og han har brug for lidt alenetid. Mænd har en tendens til at trække sig væk, når de er bange for, at tingene går for hurtigt. Men hvis han beder om alenetid, når du allerede mistænker ham for at være utro, er jeg ked af det – han har allerede besluttet sig for at gøre det. Han føler sig fanget i forholdet, og for ham ser utroskab ud som et glimt af frihed. Så jeg tror, det er på tide, at du giver ham al den frihed, han har brug for.

7. Han begynder at arbejde med sig selv

Hvis han pludselig begynder at gå i fitnesscenter, købe nyt tøj og tage den parfume på, som du altid har sagt, at du elsker, men som han aldrig har brugt, er jeg bange for, at han i de fleste tilfælde ikke gør det for din eller sin egen skyld. Han har fundet sig en ny udfordring, et nyt formål at opfylde. Og det gør dig ikke lykkelig. Det gør ham selv glad.

8. Han begynder at beskylde dig for at være utro

At spille skyldspillet er bare, at han projicerer sin frygt og sine fiaskoer over på dig. Det kan være, at han allerede er utro, så han er paranoid over, at du også er ham utro. Eller han kan bruge denne teknik til at slippe af sted med det. Hvis du prøver at bevise over for ham, at det ikke er dig, der er utro, har du ikke tid til at lede efter tegn på, at det er ham, der er utro i jeres forhold. Når alt kommer til alt, hvordan kan han så være utro, hvis han er et offer her?