Skip to Content

20 Fysiske Tegn På, At Han Går I Seng Med En Anden

20 Fysiske Tegn På, At Han Går I Seng Med En Anden

Nogle mænd er bedre til at lyve og snige sig rundt end andre. Men tro mig, der findes ikke noget, der hedder en professionel snyder.

Enhver utro mand vil vise lignende fysiske tegn på, at han går i seng med en anden. Heldigvis har vi knækket deres kode og fundet ud af deres hemmeligheder.

Fysiske tegn på, at han går i seng med en anden

Hvis din partner viser de fleste eller alle disse tegn, er det ret tydeligt.

1. Undgår fysisk intimitet

Her er et af de første og mest åbenlyse fysiske tegn på, at han går i seng med en anden: Han sover ikke længere med dig!

Hør, misforstå mig ikke: Jeg siger ikke, at mænd skal være i humør hele tiden. Enhver forholdsekspert vil fortælle dig, at det er helt normalt for en fyr ikke at være tændt 24/7. Når alt kommer til alt, er de heller ikke sexmaskiner – de er mennesker med følelser.

Men hvis dit sexliv har ændret sig drastisk på det seneste, og det er alt sammen fordi din partner bliver ved med at undgå fysisk intimitet – så er der noget galt.

Jeg siger ikke, at utroskab er den eneste årsag til dette, men det er helt sikkert en mulighed, som du bør undersøge.

Se på det på denne måde: Hvis dette er det eneste advarselstegn, som du står over for, så prøv at søge efter andre årsager til, at han undgår intimitet. Måske stresser arbejdet ham, han eller har haft problemer med sit mentale helbred.

Hvis du på den anden side kan relatere til nogle af de andre fysiske tegn på, at han går i seng med en anden, har du et problem.

2. Han ser bedst ud

At have en mand, der tager sig af sit udseende, er ikke et tegn på utroskab. Men at være i et fast forhold med en mand, der er ligeglad med sit udseende, og så bemærke en pludselig ændring i hans udseende er et klart tegn på utroskab!

Og ingen kan bevise, at jeg tager fejl her!

Kan du huske, hvordan han så ud i begyndelsen af jeres forhold? Han var altid klædt på til at imponere, sørgede for at han lugtede godt og var meget opmærksom på sit udseende.

Men efter et stykke tid ændrede alt det sig. Jeres sunde forhold blev hans komfortzone.

Han indså, at du ville elske ham i hans værste tilstand, så han holdt op med at forsøge at se bedst ud. Men pludselig har alt det ændret sig. Hvorfor?

Tja, er det ikke indlysende? Han er forelsket i en anden, og han gør alt for at imponere denne nye kvinde i sit liv.

Han har fået en ny parfume, går i smarte skjorter, går regelmæssigt til frisør, og vigtigst af alt er han begyndt at investere i nyt undertøj. Er det ikke en smule lusket?

3. Hans telefon er dit største fingerpeg

At snage i andres ejendele, selv hvis vi taler om din kæreste, er helt forkert. Men hey, der er en undtagelse til enhver regel. Desuden ved du, hvad de siger: desperate tider kræver desperate foranstaltninger.

En utro vil altid gemme sin telefon for enhver pris. Han vil tage den med sig på toilettet, lægge den på hovedet, når I er ude, så du ikke kan se hans notifikationer, ændre sit kodeord eller endda slå den i flytilstand, når han er sammen med dig.

Hvorfor skulle han gøre det, hvis der ikke var noget at skjule?

Selvfølgelig behøver dette faktum alene ikke at betyde, at han faktisk går i seng med en anden kvinde, men det er helt sikkert et tydeligt tegn på, at han fjoller rundt bag din ryg.

Om ikke andet udveksler han hemmelige samtaler på messenger, telefonopkald og sms’er med en anden person. Eller måske bliver hans Snapchat-score ved med at stige, og han flirter online og har forskellige dating-apps.

Uanset hvad, hvis han ikke allerede har været dig fysisk utro, er han helt sikkert ved at gøre det snart. Desuden skal du ikke glemme, at en følelsesmæssig affære stadig er utroskab!

4. Dårlig kommunikation

Når du kommer til at tænke over det, er sandheden, at du og din anden halvdel ikke længere taler sammen. Nej, jeg taler ikke om det faktum, at I bogstaveligt talt ikke siger noget til hinanden, fordi I er sure.

Men der er ikke spor af ægte, dybe samtaler i jeres romance længere. Alt I gør er small talk – I taler om vejret, indkøb, regninger, ærinder og børnene, hvis I har nogen.

Der er ikke mere reel kommunikation længere. Ikke flere dybe spørgsmål, ikke flere spørgsmål om hinandens råd og ikke mere tjek af den andens mening.

Hvorfor tror du, at det er sådan? Tja, først og fremmest er det ham, der undgår det – det er der ingen tvivl om.

En af grundene til, at han gør det, er, at han ikke er interesseret i, hvad du har at sige. Jeg ved godt, at det lyder hårdt, men det er sandt. Kommunikation er en form for intimitet, og det er ikke det, som denne mand ønsker med dig lige nu.

Men der er også en mere indlysende grund til denne ændring i adfærd: Han har reduceret jeres samtaler til det absolutte minimum, fordi det er lettere for ham at lyve på den måde. Hvis han ikke taler så meget, er der mindre mulighed for, at han siger noget, han ikke burde sige.

5. Han har travlt hele tiden

Et af de fysiske tegn på, at han går i seng med en anden, er stærkt forbundet med denne mands pludselige ændring i sin tidsplan. Du er ikke en trængende kæreste, der ånder ham i nakken, men du er vant til at vide alt om, hvor han opholder sig.

Nu har det også ændret sig. Pludselig har han nogle nye vaner, som du intet ved om.

Han bliver ved med at komme sent hjem, tager aldrig initiativ til jeres dates og har altid for travlt til at besvare dit opkald, endsige se dig. Selvfølgelig får du indtryk af, at han har undgået dig.

Nå, men lad mig afsløre en hjerteskærende sandhed: Det gør han virkelig.

Han har trods alt stadig de samme 24 timer om dagen, og nu skal han passe denne anden person ind i sin kalender. Og hvor smertefuldt det end måtte lyde, så er sandheden, at han hellere vil tilbringe tid med hende end med dig!

6. Mærkelige adfærdsmønstre og nye vaner

Du kan ikke rigtig forklare det, men du kan se, at noget er galt. Han er anderledes, og ingen kan fortælle dig noget andet.

Selv når han kysser dig, gør han det på en mærkelig måde. Det er som om, du ser på en anden mand i forhold til den fyr, han var for et par uger siden.

Han har ændret sine vaner og udviser usædvanlige adfærdsmønstre. Måske er han gået i gymnastiksalen eller begyndt at gå tidligere i seng end før.

Han har skiftet sin faste kaffebar, hans musiksmag er nu anderledes, og selv hans holdninger og meninger om ting er ikke de samme.

Dette er et godt tegn på, at der er noget i gære hos din partner. Han tilbringer tydeligvis meget tid sammen med en ny person, og denne person har en stor indflydelse på ham.

Men hey, hvis han ikke var utro, ville du jo vide det, hvis han havde en ny ven eller en kollega, som han ser op til, ikke sandt? Ikke desto mindre er der ifølge dine resultater ingen, der kunne inspirere ham til at ændre sig så meget.

7. En anden telefon og profiler på sociale medier

Vi har allerede talt om, hvordan din partners telefon er dit største spor, hvis du vil finde tegn på utroskab. Men hvad nu hvis han ikke gemmer sin telefon, og du ikke finder noget mærkeligt i den, når du snuser rundt?

Samtidig viser han alle de afslørende tegn på, at han har været i seng med andre. Betyder det, at du skal opgive din søgen? Absolut ikke.

Her er et proffetip fra en forholdsekspert: De fleste utro har en backup-telefon. Ikke nok med det – de har også backup-profiler på de sociale medier, hvor de kan gøre, hvad de vil.

I mange tilfælde bruger de endda et falsk navn og andre personlige oplysninger til deres utroskab. De catfisher andre kvinder, som i de fleste tilfælde er helt uvidende om denne mands kærlighedsliv.

Men hvis de bruger en profil med deres rigtige navn, blokerer de dig og alle, som du kender, hvis de bruger en profil med deres rigtige navn. Så jeg anbefaler, at du googler ham i inkognitotilstand og prøver at lede efter en anden telefon i hans bil eller bag i hans skuffer.

8. Sover i et andet rum

Vi har allerede fastslået, at Dit sexliv er ikke-eksisterende. Men hvad nu, hvis han heller ikke vil sove med dig? Ja, jeg mener bogstaveligt talt, at han sover ved siden af dig.

Jeg kender alle undskyldningerne udenad. Han vil ikke genere dig med sin snorken. Eller I to falder i søvn og vågner på forskellige tidspunkter, så det er mere bekvemt på den måde.

Og min personlige favorit: Du bør sove med babyen, da han har brug for hvile, fordi han står tidligt op for at tage på arbejde.

Og for at være ærlig, er hver af disse grunde en helt gyldig undskyldning. Men sandheden er, at det er ekstremt vigtigt at sove sammen for at knytte bånd, især for de par, der ikke tilbringer tid sammen i løbet af dagen.

Det er det tidspunkt, hvor I har mulighed for at tale sammen, nusse og være intime (og jeg taler ikke kun om at have sex).

Det er også helt anderledes, hvis I begge er enige om ikke at sove i samme rum. Men hvis det er ham, der insisterer på det, er det et af de fysiske tegn på, at han sover med en anden.

9. Usædvanligt romantisk og omsorgsfuld

Denne her vil nok komme som et chok, men nogle mænd bliver faktisk verdens bedste ægtemænd eller kærester, når de har en affære. Hvis han gik i seng med en anden kvinde i går aftes, ville han sikkert dukke op med blomster eller en dyr gave næste morgen.

Hvorfor? Er det ikke indlysende?

For det første prøver han at gøre dig blind. Han har det bedre end nogensinde før, og du nyder hans opmærksomhed, så du har ikke tid og energi tilbage til at udspionere ham eller endda tvivle på hans troskab.

Det er ikke den eneste skjulte årsag bag hans opførsel. Han føler sig også skyldig i at være utro. Så for ham er dette en måde at rense sin samvittighed på. Ifølge denne logik giver han dig stadig opmærksomhed, så hans handlinger er undskyldelige.

Men hvad betyder det? At hver gang en fyr bringer dig blomster ud af det blå, skal du se det som et stort tegn på, at han er dig utro og slå op med det samme?

Absolut ikke! Men hvis han viser andre fysiske tegn på, at han går i seng med en anden, skal du se det som et rødt flag!

10. Ændret kropssprog

Dette er det virkelige liv, ikke en film, og din betydelige anden er ikke en betalt skuespiller, men et menneske. Derfor vil hans kropssprog fortælle dig sandheden, selv om han ikke tilstår sin utroskab, selv om han ikke tilstår sin utroskab.

Hvordan reagerer han, når du konfronterer ham med, at han er utro? Han bliver sikkert helt nervøs og siger alle mulige dumme ting.

Han undgår øjenkontakt, hans håndflader bliver svedige, hans stemme ryster, og hans hænder begynder at ryste. Er det ikke tydeligt, at han skjuler noget? Det faktum, at din mand opfører sig som et lille barn, der bliver taget i at gøre noget, han ikke burde, fortæller dig mere end nok.

11. Lyver om bogstaveligt talt alt

Her er en psykologisk kendsgerning: Det er sjovt at lyve. Indtil det ikke er det, selvfølgelig, men i begyndelsen gør det virkelig ens liv lettere.

Så din partner har altså løjet for dig om, hvordan han bruger sin tid, og er sluppet af sted med det. Det vil sige, indtil videre.

Men det største problem med at lyve er, at man ikke kan stoppe, når man har lyst til det. Det er aldrig nok at fortælle bare én løgn. I stedet er du altid nødt til at bakke den op med mindst en til, så din historie hænger sammen.

Før du ved af det, er du fanget i et net af løgne uden en vej ud. Og det er præcis det, der er sket med din kæreste.

Han er begyndt at lyve om bogstaveligt talt alt. Og selv om du ikke har taget ham i at lyve om hans utroskab, bliver du ved med at tage ham på fersk gerning, når han ikke fortæller dig sandheden om andre ting.

12. At komme tæt på en bestemt kvinde

Desværre er den anden kvinde ikke altid en tilfældig sidekvinde, som din partner har mødt online eller på en klub. Du undlader ofte at se tegn på utroskab, fordi det sker lige under din næse. Det er rigtigt – du kan ikke se skoven for bare træer.

Hvis din partner er kommet uventet tæt på en bestemt kvinde, er hun den første, du bør være opmærksom på. Det kan være en kvindelig veninde eller en kollega, som han er begyndt at tilbringe meget mere tid sammen med end normalt.

Har han fået kontakt med en ekskæreste igen? Hvis han gjorde, skal du se det som et advarselstegn.

Misforstå mig ikke – jeg siger ikke, at du skal være en overdrevent jaloux kæreste, som ikke lader sin mand hænge ud med andre kvinder. Men der må være en grund til, at han pludselig er blevet så tæt på en anden.

13. En økonomisk krise trods arbejde efter arbejdstid

Findes der nogen lammere undskyldning for utroskab end at fortælle din SO, at du er nødt til at arbejde over? Det tror jeg ikke. Nå, men din utro partner tror, at det er den bedste løgn, nogen kan finde på.

Jeg ved godt, hvad du må tænke: Han arbejder over, fordi han vil yde mere. Han tænker på jeres fælles fremtid, og hvem er du til at kalde ham ud på det? Du vil udholde hans fravær, fordi det er for en god sag.

Men ser du egentlig alle de penge? Hvis han arbejder mange timer, bør han få løn for det eller få lønforhøjelse.

Ikke desto mindre har manden aldrig været fattigere. Der er helt klart noget, der ikke stemmer her.

Er det muligt, at han faktisk bruger alle sine penge på denne nye pige?

14. Alt ved dig irriterer ham

Hvis din mand har en affære, er han interesseret i den pige, han har været sammen med. Samtidig har han mistet interessen for dig mere og mere.

Den barske sandhed er, at du irriterer ham. Alt, hvad du siger eller gør, irriterer ham, og han er konstant ude på skænderier uden nogen åbenlys grund.

Først og fremmest går du ham på nerverne. I hans forskruede virkelighed ser han dig som en hindring for at få sit lykkelige liv med den kvinde, som han er så vanvittigt forelsket i, til deres dages ende. Det giver ingen mening, det ved jeg godt, men det er derfor, din tilstedeværelse irriterer ham.

Desuden er det lettere for ham at komme op at slås med dig end at se dig i øjnene og lade som om alt er helt normalt.

15. Han gløder

Ved du, hvordan du kan se, når nogen er forelsket? De får denne særlige glød, som du ikke kan forfalske.

Nå, men din partner har strålet på det seneste. Han synger gennem huset, har et bredt smil på læben, når han stirrer på sin telefon, er klodset og er i godt humør. Selvfølgelig stopper det hele i det øjeblik, han ser dig.

Jeg hader at bryde det til dig, men det er et af de største fysiske tegn på, at han går i seng med en anden. Hvor smertefuldt det end er at høre det, så er sandheden, at han er lykkelig.

Han tænker ikke på konsekvenserne af sine handlinger, og han er heller ikke bekymret for dit velbefindende. Denne mand lever i nuet, og han nyder sig selv i øjeblikket.

16. Spor af en anden kvinde

Slikkepinde, blå mærker, ridser? Duften af den anden kvindes parfume, når du krammer ham? Spor af makeup? Ja, jeg taler om den læbestiftfarve, du aldrig bruger.

Listen er lang og lang. Du bliver ved med at finde hårnåle under sengen, en ny shampoo på badeværelset eller hårstrå overalt i hans bil. Og hver gang du konfronterer ham med det, kommer han med en dum undskyldning, som ingen vil købe.

Lad mig fortælle dig noget: Dette er ikke bare et af de fysiske tegn på, at han går i seng med en anden. Alt dette fortæller dig, at den anden kvinde ved noget om dig!

Hun efterlader sandsynligvis disse spor med vilje, så du finder ud af, hvad der foregår!

17. Innovative træk

Hvordan ved du, at din mand er i seng med andre? Hans soveværelsesfærdigheder ændrer sig til det bedre. Han har tilbragt en masse tid sammen med en anden kvinde, som har lært ham en ting eller to om at tilfredsstille en kvinde, og desværre bruger han disse innovative træk på dig nu.

Faktisk behøver det ikke at være tæt forbundet med soveværelset. Han begynder måske at kysse dig anderledes eller ændrer sin kramstil.

Dette er et rødt flag, hvis vi taler om et langvarigt forhold. Denne mand har ikke bragt noget nyt med sig i soveværelset i evigheder, og nu føler du pludselig, at du sover med en helt ny person. Det er du jo indirekte også!

18. Hans venner og familie opfører sig anderledes

Ofte er den utro kvinde den sidste, der finder ud af, at hun er blevet snydt. Måske ved din partners venner og familie, hvad der foregår, og det er derfor, at de bliver ved med at undgå dig.

De gør det ikke, fordi de ønsker at kappe forbindelsen med dig. Disse mennesker er sandsynligvis bare flove over, hvad han laver, og at de ved det.

De hader at lyve over for dig, men samtidig vil de ikke blande sig og være dem, der fortæller dig sandheden.

Du bemærker dog ændringen i deres adfærd og undrer dig over, hvad der har forårsaget den. Nå, men her er svaret!

19. Han er fuldstændig ligeglad

Jeg vil være ærlig over for dig: Der er intet værre end ligegyldighed. Og det er præcis, hvad din partner føler for dig – ingenting.

Alle hans følelser er et andet sted, og det er som om, du ikke engang eksisterer for ham.

Du forsøger at forføre ham, men du formår ikke at tænde ham. Selv når han går i seng med dig, gør han det uden nogen som helst lidenskab.

Han er ikke længere jaloux på andre mænd i dine omgivelser. Det er som om han tålmodigt venter på, at du forlader ham, så han ikke behøver at være den der dumper!

20. Din intuition hvisker det til dig

Endelig fortæller din mavefornemmelse dig, at der er noget i gære. Du er en kvinde, og din intuition er utrolig stærk.

Den pågældende utro kan være den bedste løgner i verden, og du behøver ikke at fange ham på fersk gerning, men inderst inde kender du den frygtelige sandhed!

Hvordan ved du, om han er sammen med en anden?

Hvis din mand er vild med en anden, vil han gøre sit bedste for at blive en bedre mand for at denne kvinde skal kunne lide ham mere. Han vil få nye vaner og ændre sit udseende uden logisk grund!

Du vil også bemærke, at han ikke er interesseret i dig på samme måde som førhen. Der er intet, du kan gøre for at fascinere ham længere.

Hvordan kan du se, om en mand har en anden kvinde?

Hvis en mand er sammen med en anden kvinde, vil han holde op med at give dig sin udelte opmærksomhed. Lige pludselig vil du ikke længere være hans førsteprioritet.

Desuden vil din mavefornemmelse fortælle dig, at der er noget lusket i gære.

For at slutte af:

At acceptere, at du er blevet snydt, er noget af det sværeste i et forhold. Du har dog intet andet valg end at indrømme det, når du ser alle de fysiske tegn på, at han går i seng med en anden.

Du må ikke bebrejde dig selv for dette, og lad ikke denne situation udløse din usikkerhed. Arbejd i stedet på at blive forelsket i ham og sparke hans sørgelige røv til hjørne!