Skip to Content

7 Ubestridelige Grunde Til, At Mænd Reagerer På Stilhed Og Afstand

7 Ubestridelige Grunde Til, At Mænd Reagerer På Stilhed Og Afstand

Kvinder er fra Venus, mænd er fra Mars. Kvinder reagerer på kommunikation og ærlighed, mens mænd reagerer på tavshed og distance.

Er dette sandt, og i givet fald hvorfor?

Uanset om du er ved at starte et nyt forhold eller har været i et forhold i et stykke tid nu, kan du måske have kampen om kommunikation vs. distance i dit forhold.

I denne situation er det dig, der ønsker at løse alle problemer med ord, mens din mand forsøger at undgå problemer. Jo mere du presser ham, jo mere tager han afstand.

Har du nogensinde overvejet at lade være med at tale sammen? Der findes en parforholdsregel, som kan gøre underværker, hvis den bruges rigtigt.

Den kan anvendes på par, der kæmper, eller på forhold, der lige er slut, hvor den ene partner ønsker den anden tilbage.

Dette vidunder kaldes ingen kontaktregel .

Hvad er ingen kontakt-reglen egentlig?

Afhængigt af din situation kan denne regel anvendes på forskellige måder.

Hvis du lige har slået op, vil du anvende den gode gamle klassiske regel om ingen kontakt, hvor du slet ikke kontakter din eks i en måned eller endnu længere tid.

Du sender simpelthen ikke sms’er til ham, ringer ham ikke i telefonen og reagerer ikke på hans opslag på de sociale medier. Og når han kontakter dig, svarer du ikke.

Hvis du ikke har slået op, men ønsker at få løst nogle problemer, kan du måske anvende den mindre intense version, hvor du simpelthen ikke kontakter ham først, men venter på, at han gør en reel indsats, før du begynder at svare på hans beskeder.

Hvordan fungerer det, og hvad tænker han i perioden uden kontakt? Lad os finde ud af det.

7 måder, hvorpå din tavshed bryder ham

Det får ham til at tro, at han kan miste dig

Før du besluttede dig for at give ham en smagsprøve på den tavse behandling , har han måske aldrig selv tænkt på at miste dig. Det er meget muligt, at han tog dig for givet.

Du var fuldstændig engageret i ham og ivrig efter at løse alle jeres problemer og skubbede på samtalen som dit ultimative værktøj.

Dette fik ham nogle gange endda til at føle sig kvalt og som om du prøvede langt mere end ham, hvilket fik ham til at tro, at du holdt mere af ham end han gjorde.

Når du begynder at spare på dine ord og viser ham, at den version af dig, der altid brænder for at kommunikere dine problemer, ikke er noget at føle sig generet af, men noget at håbe på, vil han begynde at indse, at han har begået en fejl.

Hvis han ikke taler med ham, vil det få ham til at tro, at der er en chance for at miste dig – noget han aldrig har tænkt på før.

Han begynder at tænke over, hvad der er sket i fortiden

Han vil begynde at undersøge alt det, der er sket i jeres forhold. Det vil pludselig ikke være for meget besvær for ham at analysere de situationer, der var årsag til problemet for jer to.

Han vil tænke over, hvilken slags person han var, og hvilken slags person du var i jeres forhold.

For første gang , vil han begynde at overtænke og belaste sig selv med faktisk at forsøge at finde ud af, hvad der skete, og hvilke fejl han begik.

Han vil drage konklusioner om, hvad han kunne have gjort anderledes, og hvordan forløbet af jeres forhold ville have ændret sig, hvis han var klog nok til at gøre det rigtige.

På dette tidspunkt vil han indse, at han burde have værdsat dine ord og din passion for at løse problemer straks mere, fordi din tavshed og distance irriterer ham.

Det udfordrer hans rutine

Før du besluttede dig for at implementere den tavse behandling eller ingen kontaktregel , havde han et bestemt mønster for at reagere på problemerne i jeres forhold.

Jeg vil ikke komme ind på, hvad disse mønstre var, men du er sikkert godt vant til dem nu.

Denne gang, når din reaktion er helt anderledes, vil han ikke vide, hvad han skal gøre. Pludselig vil intet af det, han plejede at gøre før, give mening, og han vil stå målløs tilbage.

Han vil kæmpe for at finde nye måder at reagere på dette nye regime, som du har besluttet at indføre.

P.S. Hvis der absolut ingen reaktion er fra hans side, er han enten helt uinteresseret i dig eller er slet ikke klar over, at der er noget galt.

Hvis en af disse to ting er tilfældet, er der en god chance for, at han er den forkerte person for dig.

Han får tid til at savne dig

Får stilhed en mand til at savne dig , undrer du dig? Det gør det absolut.

Dette er en af de vigtigste grunde til, at mænd reagerer på stilhed og afstand.

Hvis du var der hele tiden, havde han aldrig rigtig mulighed for at savne dig. Uanset hvor meget nogen elsker dig, er det nogle gange nødvendigt med lidt tid fra hinanden for at genoplive lidenskaben i forholdet.

Tænk på alle de måder, hvorpå du fik ham til at føle sig passet på og sikker… alt for sikker. Nu, hvor du ikke er lige ved hans side, klar til at være lige så involveret i hans liv, som han tillader dig at være, savner han dig.

Han vil tænke på alle de ting, I gjorde sammen, og alle de fordele, som din tilstedeværelse bragte ind i hans liv.

Han vil måske ikke have det sådan de første par dage, men efterhånden som tiden går, vil han indse, at han har brug for dig, og derfor er det vigtigt at gå igennem afstanden og den tavse behandling længe nok.

Det forvirrer ham

Han vil undre sig over, hvad der er gået af dig. Vent lige lidt, var du ikke den type pige, der altid talte så meget og ringede og sms’ede ham hele tiden?

Hvor blev alle “jeg elsker dig”-beskederne af? Hvor forsvandt alle “Godmorgen”-opkaldene hen?

Han vil være helt forvirret over de nye måder, tingene fungerer på.

Mange gange vil han begynde at kontakte dig, men selv da er det vigtigt at forblive kold. Hvis du skynder dig at besvare hans første opkald, viser du ham bare, at det er alt, hvad der skal til for at få dig tilbage.

Lang historie kort sagt, han vil være fascineret og rystet, og du bør lade ham føle det sådan.

Jo mindre han ved, jo mere undrer han sig

Efter et par uger , vil han ikke vide, hvad du har gang i, hvor du er og med hvem, og det vil drive ham til vanvid.

Han plejede sikkert at vide alt om dine opholdssteder og planer, og nu er han efterladt helt i mørke.

Han vil konstant spekulere på, hvad du laver, om du har foretaget større ændringer i dit liv, og hvad der sker med dig.

Er du ked af det? Er du ensom? Er du egentlig superglad uden ham? Han vil i hemmelighed begynde at planlægge måder at “tilfældigt” støde ind i dig på, bare for at han kan tilfredsstille sin nysgerrighed.

Han bliver vred og følelsesladet

Der er en meget god chance for, at han vil forsøge at kontakte dig, og når du ignorerer hans sms’er eller opkald, bliver han super vred. Og det er ikke så underligt – hans ego er såret, og han vil gå på jagt efter måder at bevise, at han kan få dig.

Selv om dette ikke er den følelse, som alle piger drømmer om, når de vil vinde en fyr over, så virker det.

I romantiske forhold , især tidlige og umodne forhold, er der ofte en magtkamp. Denne gang beviser du, at du er mere magtfuld, og det driver ham til vanvid.

Desuden viser det ham, at der er en side af dig, som han kan sætte pris på, en pige, der bekymrer sig om sig selv mere end nogen anden og ikke vil lade en mand lege med hendes hjerte.

Det er de syv måder, hvorpå du ved, at din tavse behandling virker på ham, men… hvis du ikke hører fra ham, hvordan kan du så vide, hvad han går igennem?

Bare rolig, der er måder at vide, at din plan virker på, ved at se, hvad der sker med dig i den periode.

4 ting, der vil ske for dig

Du vil opdage fordelene ved uafhængighed

Hvis du gør det rigtigt, vil du få al den nyfundne tid og energi til dig selv. Du vil blive overrasket over, hvor mange ting du kan få gjort (og nyde), hvis du er mindre opmærksom på ham.

Du vil genfinde den person, du var i første omgang , før du overhovedet mødte ham, og det vil være så forfriskende for dig.

Du vil lære at give slip på negativitet

Efter så meget overtænkning, overanalyse og forsøg på at løse dine problemer, vil du endelig være ubekymret.

Når du vælger den tavse behandling som din måde at håndtere tingene på, vil du pludselig føle, at du nemt kan give slip på negativitet og byde positivitet velkommen i dit liv.

Du vil føle dig stærkere, klogere, bedre… Alt det, der drev dig til vanvid i uger/måneder/år, vil nu være en del af din fortid, og det eneste, der står på din dagsorden, vil være at tage vare på dig selv.

Det vil blive lettere at tilgive og glemme

Når du tager afstand fra en stressende situation, er det meget lettere for dig at tænke mere klart.

Du vil føle, at alt det, der skete mellem dig og din partner, på en eller anden måde giver mening, og den erkendelse vil få dig til at føle dig lettet.

Du vil begynde at fokusere på dig selv

Du bliver nødt til at få ham ud af dit hoved og begynde at gøre ting, der gør dig glad.

Måske vil du vende tilbage til en gammel hobby, begynde at læse eller træne igen, gå mere ud med dine veninder – uanset hvad det er, vil det få dig til at føle, at du endelig er dig selv .

Du skal ikke længere tænke på, hvad din mand føler eller tænker, men kun på, hvad du skal gøre næste gang for at gøre dig selv glad og begejstret. Fokuser helt sikkert på dig selv; det er din vej til succes.

Uanset hvor hårdt du tror, at du prøver, er der altid en chance for, at det, du gør, ikke vil fungere.

Der er nogle almindelige fejl, som de fleste piger begår, og hvis du begår bare én af dem, mindsker du dine chancer for succes alvorligt.

5 fejl, du vil undgå under ingen-kontakt

Forventning om at se resultater med det samme

Du er måske for utålmodig til at se resultaterne og håber at se dem samme dag, som du starter den tavse behandling . Det er umuligt.

Tænk på det som en diæt, bare fordi du har spist super sundt og trænet i et par dage, betyder det ikke, at din krop vil ændre sig med det samme. Det tager tid.

På samme måde vil det tage ham tid at gå igennem alle faserne for at håndtere det, du gør, så han kan indse, hvad der sker, og reagere.

Hvis du bliver for begejstret for at se resultater for hurtigt, ender du også med at begå fejl nummer to.

At blive virkelig desperat

Hvis du ikke ser de resultater, du håber på, hurtigt nok, kan du blive desperat og tænke, at metoden ikke virker, og vende tilbage til dine gamle dårlige vaner.

Igen, det er ligesom en slankekur.

Hvis du ikke kan se, at du taber dig, går du enten tilbage til at spise usunde fødevarer og ingen motion, eller du drukner dig selv i tvivl og negativitet og tænker, at du aldrig vil tabe dig, hvilket bremser dine fremskridt.

I forhold betyder det, at du enten går tilbage til at ringe og sende sms’er til ham eller kommentere hans opslag på de sociale medier, eller du begynder at tænke, at du er uelsket og aldrig vil finde den rette mand for dig.

Fortvivlelse fører dig ingen vegne. Husk at forblive positiv.

Konstant at tænke på ham

Dette vil helt sikkert ikke virke, hvis du kun skærer kommunikationsdelen væk. I hele denne periode skal du forsøge at stoppe med at tænke på ham helt og holdent.

Hvis du er besat af, hvor han er, og hvad han laver, er der ingen chance for, at du kommer igennem dette. Hele processen vil føles som et ondskabsfuldt følelsesmæssigt misbrug og alt for tvunget til at være vellykket.

Fokuser på dig selv, dine egne behov og på at fylde tiden med gavnlige aktiviteter.

Forsøger at gøre ham jaloux

At tænke aktivt på måder at såre ham og gøre ham jaloux på vil ikke virke. Det er noget, der bør overlades til umodne børn, der ikke ved, hvordan man opfører sig i forhold.

Han vil sandsynligvis nemt gennemskue dit nummer, og hele planen vil give bagslag.

Genopfriskning af tidligere begivenheder

Det er ikke din opgave at tænke hele tiden igen på, hvad der er sket – det skal du overlade til ham.

Hvis du begynder at tænke for meget over dine tidligere problemer, kan du komme til de forkerte konklusioner, fordi du savner ham og vil have ham tilbage.

Det er din vej til fiasko, og det ved du godt.

Selv hvis du gør alting perfekt, er der altid undtagelser fra reglen. Nogle mænd vil, afhængigt af omstændighederne, simpelthen ikke reagere på denne form for behandling.

3 slags mænd, der ikke vil reagere på den tavse behandling

En mand, der er blevet såret

Hvis det er dig, der har knust hans hjerte og såret hans følelser, kan du ikke forvente, at den tavse behandling vil virke.

Hvis du ønsker at få tingene til at fungere med ham, er du nødt til at vise tålmodighed, for hvis du ikke kontakter ham, vil det kun bevise, at du ikke er god for ham, hvilket ikke er dit mål.

En usikker mand

På grund af hans usikkerhed vil han tænke, at han ikke fortjener dig. Han vil være bange for at blive afvist og vil ikke kontakte dig, så han ikke behøver at stå over for den følelse.

Han vil tage din tavshed som et bevis på, at han skal holde op med at håbe på at være sammen med dig, selv om det er ham, der har begået fejl, som har fået dig til at bruge denne metode.

En mand, der er virkelig, virkelig stædig

Han vil ikke kontakte dig, fordi han er alt for stolt. Og selv hvis han gør det, vil han opføre sig som den ovennævnte type fyr, der kun kontakter dig for at gøre opmærksom på, at han kan få dig.

For ham er alting en kamp om magt, og han vil straffe dig for at være kold over for ham ved at blive endnu koldere over for dig.

Stille behandling i ægteskabet

Ægteskab er noget, der kræver konstant arbejde fra begge sider. Reglen om ingen kontakt kan naturligvis ikke gælde her, på samme måde som den er meget svær at anvende i langdistanceforhold .

Hvis du har ægteskabelige problemer, er følgende råd det, som jeg tror er bedst for dig:

Du kan ikke helt holde op med at kommunikere med din partner, så “lad være med at tale med ham” i reglen gælder ikke for dig.

Det, du bør forsøge, er at stoppe negative kommentarer, nag, at bede ham om at gøre ting for dig, at belære ham, at råbe … og alt det der ligner. Du vil blive overrasket over, hvor gavnligt det kan være for dit ægteskab.

Hvis I har problemer, der virkelig er bekymrende og store, vil jeg kraftigt anbefale jer at kontakte en ægteskabsrådgiver og bede om deres professionelle råd.

For at slutte af…

I mit synspunkt , der er ingen måde, at én metode kan fungere for alle. Tænk grundigt over din situation og beslut dig for, hvad du skal gøre.

Mens mænd reagerer på stilhed og distance, er det vigtigt at finde en måde at bruge det på, som vil være effektivt for dig personligt.

Bundlinjen er, at dit mål er at løse problemerne, ikke at skade dig selv eller ham. Husk det altid på det.