Skip to Content

20 Tydelige Tegn På, At Han Er Helt Vild Med Dig

20 Tydelige Tegn På, At Han Er Helt Vild Med Dig

Han er vild med mig…
Han er ikke vild med mig…
Er han vild med mig?

Det er et meget almindeligt spørgsmål, som mange kvinder går rundt med.

Især hvis du har haft nogle dårlige oplevelser i din fortid, har du simpelthen svært ved at stole på nogen, og selv hvis de fortæller dig, at de er vilde med dig, vil du ikke tro på dem.

Det er helt forståeligt, og du skal ikke bekymre dig om det, for jeg er her for at åbne dine øjne og hjælpe dig.

Ser du, mænd kan være virkelig komplicerede (og man siger, at kvinder er dem, der kan lide at komplicere tingene), og derfor er det nogle gange virkelig svært for dig at tyde hans følelser og intentioner.

Han kan sige én ting, og du vil forstå det helt anderledes.

Hans handlinger kan være rene, men du vil forstå dem anderledes. Er du ikke træt af alt dette drama om, hvorvidt han er vild med dig eller ej?

Ville det ikke være nemmere, hvis der var et bestemt skema, der straks fortalte dig alt, hvad du havde brug for at vide? Nu mener du sikkert: Ja, selvfølgelig ville det være nemmere, hvad er det for et spørgsmål!

Gode nyheder, det er der faktisk! Der findes et skema, som kan fortælle dig, om din fyr er vild med dig eller ej.

For at være præcis er der nogle tegn, som er karakteristiske for enhver mand, der falder for dig, og disse tegn omfatter hans kropssprog og hans handlinger. Vægten ligger på hans særlige kropssprog og handlinger, som er afslørende tegn på, at han er helt vild med dig.

Så for at spare dig selv for problemer og unødvendig overtænkning, skal du bare være opmærksom på, om din fyr udviser disse 20 tegn, som er indikatorer på hans hengivenhed over for dig. Er det ikke fantastisk? Lad os nu se!

20 tegn på, at han er helt vild med dig

1. Han ringer eller sms’er til dig først

Du ved, at han er vild med dig, når det er ham, der tager initiativ til kontakt det meste af tiden. Det betyder, at han tænker på dig og gerne vil vide, hvad du laver lige nu.

Han ringer til dig for at høre din stemme, fordi det beroliger ham, og det vil han gerne have, at du ved.

Han leger ikke tankelege, når han sms’er, for hans eneste motiv er at lade dig vide, hvor meget han er vild med dig (og han vil ikke ødelægge det).

2. Han tager initiativ til at se dig

Han tager hele tiden initiativ til planer, fordi han tydeligvis gerne vil se dig! Han nyder din tilstedeværelse, og han vil sikre sig, at han kan tilbringe tid sammen med dig, hvor I griner, laver sjove ting og lærer hinanden bedre at kende.

Han kommer aldrig med undskyldninger om, at han har for travlt, for at se dig er hans førsteprioritet, og han vil gøre alt for at få det til at ske.

Og når han begynder at forberede sig til en date, sørger han altid for at se godt ud, for han vil gerne have, at du lægger mærke til ham, og han vil gerne gøre dig stolt af at være sammen med ham.

3. Hans øjenbryn hæves, når han ser dig

Har du lagt mærke til, om hans øjenbryn hæver sig, når han ser dig? Du har sikkert haft travlt med noget andet i det øjeblik, du så ham, så du er tilgivet. Men næste gang du ser ham, så læg mærke til hans ansigt.

Hvis hans øjenbryn hæver sig, når han ser dig, betyder det, at han kan lide, hvad han ser, og jeg mener virkelig kan lide!

4. Han holder øjenkontakt

Når han taler til dig, eller når du taler til ham, ser han dig altid dybt i øjnene, og du får en fornemmelse af, at han mister sig selv, mens han ser på dig.

Han stirrer meget på dig, og nogle gange tror du endda, at der er noget i dit ansigt, du skal af med.

Grunden til, at han fastholder øjenkontakten, er, at han er oprigtigt interesseret i at lære dig bedre at kende, og han er fascineret af dit udseende og din personlighed.

5. Han er vedholdende

Han vil have dig i sit liv, og han gør alt for at gøre det muligt.

Han holder ikke op med at ringe til dig med det samme, hvis du ikke besvarer hans opkald. Han ringer igen i håb om, at du vil være der.

Han er vedholdende uanset hvad, fordi han ønsker at vinde dig af hele sit hjerte. I hans øjne er du en dronning, som er værd at bruge al sin tid og alle sine kræfter på.

6. Han lytter omhyggeligt til dig

Han er ikke som andre fyre, der bare venter på chancen, og når de ikke taler, lader de, som om de lytter til dig, mens de tænker på, hvad de skal sige som det næste.

Han er ikke sådan en fyr, for han er oprigtigt interesseret i alt, hvad du har at sige til ham. Han lytter omhyggeligt til dine ord og svarer derefter.

Og han husker alt, hvad du siger til ham. Samtalen med ham virker naturlig og afslappende.

7. Han åbner sig for dig

Det er virkelig svært at få en mand til at åbne sig for dig, og hvis han taler frit om sine passioner, arbejde, venner og andre livshistorier, kan du være sikker på, at han virkelig kan lide dig.

Han gør det, fordi han gerne vil imponere dig med alle sine hidtidige bedrifter.

Han vil dele alt med dig, fordi han bekymrer sig om din mening om ham (og han vil være helt sikker på, at du er lige så vild med ham, som han er med dig).

8. Han hjælper dig med ting

Uanset hvad du har brug for, er han der. Hvis det er for din skyld, vil han gøre alt, fordi han holder af dig og gerne vil hjælpe dig. Han giver dig også råd om visse ting, fordi han vil have, at du skal vide, at du kan stole på ham.

Kort sagt, hvis du er glad, er han også glad. Han ønsker, at du skal være ubekymret og afslappet, og han er der altid for dig, fordi han føler, at det er hans pligt at beskytte dig.

Så næste gang du spørger dig selv: Er han vild med mig, så vær helt sikker på, at det er han.

9. Han introducerer dig for sine venner (og familie)

Hans venner er som brødre for ham, og hvis han præsenterer dig for dem, skal du vide, at det er den ægte vare.

Du kan være sikker på, at han er vild med dig, og det er hovedårsagen til, at han introducerer dig for sine venner og familie.

Han vil have dem til at se, hvilken smuk og klog kvinde du er, og hvor glad han er for at være sammen med dig.

10. Han spejler dine handlinger

Spejling er den adfærd, hvor en anden person ubevidst imiterer dine bevægelser, din måde at tale på og dine holdninger.

Og videnskaben siger, at spejlingsfænomenet er en afspejling af, at man har et ønske om at behage.

Så næste gang du ser din fyr, så vær opmærksom på, om han efterligner din adfærd. Han begynder måske at drikke på samme tid som dig.

Måske klør han sig i hovedet i samme øjeblik, som du gør det… Hvis han gør det, prøver han at behage dig, og ved du hvorfor? Fordi han er vild med dig.

11. Han virker glad i nærheden af dig

En fyr, der ikke er vild med dig, vil aldrig nogensinde ose af lykke, når han er sammen med dig. (Husk det).

Så hvis du ser ham smile ofte, være sprængfyldt med positivitet og oprigtigt glad i dit selskab, betyder det, at han nyder at være sammen med dig, og at han godt kan lide dig. Og en ting er sikkert, du kan aldrig fake lykke, hvis du ikke virkelig er vild med nogen.

12. Han lægger fremtidsplaner med dig

Han taler om at besøge nogle interessante steder, prøve nye ting sammen med dig og så videre.

Han laver disse små fremtidsplaner, fordi han gerne vil vise dig, at han virkelig vil have dig i sit liv.

Han vil gerne have det sjovt med dig og bruge tid sammen med dig nu og i fremtiden. Han ønsker, at du skal tage ham alvorligt og aldrig tvivle på hans intentioner.

13. Han går ved siden af dig

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan fyre har en tendens til at gå ved siden af deres piger? (Ikke dem alle sammen). De gør det på grund af deres instinkter om at beskytte deres kvinder.

Hvis din fyr gør det, sætter han sig ubevidst i en position, hvor han kan beskytte dig mod enhver skade, og han bekymrer sig mere om dig end om sig selv, fordi du er hans prioritet.

14. Han giver dig (mange) komplimenter

Komplimenter er et af de største tegn på, at han er helt vild med dig. Han komplimenterer din frisure, din sans for mode, din personlighed. Han fortæller dig, hvor smuk du er og så videre.

Han giver dig mange komplimenter, og ikke fordi han tvinger sig selv til det, men fordi han beundrer dig meget, og han er oprigtigt betaget af din tilstedeværelse. Han vil sikre sig, at du føler dig glad og godt tilpas i din hud.

15. Han læner sig mod dig, når I taler

Han læner sig forsigtigt mod dig, hver gang I begynder at tale, og han har et sødt udtryk i ansigtet, der siger: Jeg er her, og jeg er interesseret i, hvad du har at sige.

Det er endnu et tegn i kropssproget på, at han er begejstret for alt, hvad du har at sige, og at han gerne vil lære mere om dig.

Han vil vide, hvad du foretrækker, hvad der gør dig ked af det, hvilke tv-serier du kan lide at se, din mening om visse ting, din yndlingsis … Han vil vide alle de detaljer, der gør dig til – dig.

16. Han rører ved dig og opfordrer dig til at røre ved ham

Han rører ved dine knæ, din skulder, dine hænder, din ryg … og han gør det på en subtil måde.

For eksempel når I forlader restauranten, rører han forsigtigt ved din ryg, eller når I sidder ned, får han lyst til at røre ved dine knæ, mens han forklarer dig noget.

Han opfordrer dig også til at røre ved ham ved at vise dig sine tatoveringer eller lignende.

Han vil gerne røre ved dig og mærke din berøring, fordi det gør ham endnu mere vild med dig. Og han kan ikke bekæmpe sin trang til at være så tæt på dig som muligt.

17. Han driller dig

Kan du huske, hvordan drengene plejede at drille andre piger, da du stadig var barn? Ved du, hvorfor de gjorde det? De gjorde det, fordi de kunne lide dem, og det var deres måde at vise dem kærlighed på.

Det samme princip gælder også, når mænd bliver voksne. Så hvis din fyr driller dig og prikker til dig her og der, gør han det, fordi han LIKER dig.

18. Han peger sine fødder mod dig

Videnskaben siger, at hvis hans fødder er rettet mod dig, betyder det, at han er vild med dig.

Han peger ubevidst sine fødder mod dig, fordi han nyder dit selskab, og hans kropssprog begynder også at vise det.

Hvis en fyr ikke er interesseret, vil hans fødder pege i andre retninger end dig, hvilket betyder, at han ubevidst forsøger at finde en mulighed for at løbe væk.

Så hvis du ser hans fødder rettet mod dig, skal du vide, at det er et forbandet godt tegn på, at han er interesseret i dig.

19. Han behandler dig anderledes end andre

Han behandler også andre med påskønnelse og respekt, men når det kommer til dig, er der en lille forskel. Når han er sammen med dig, prøver han hårdere på at imponere dig.

Hans gentleman-manerer bliver skarpere, og han er helt optaget af at gøre dig glad. Han behandler dig anderledes end andre, fordi du er noget særligt for ham, og det kan du se på hans ord og handlinger.

20. Hans stemme bliver blødere

Når en fyr kommunikerer med den pige, han kan lide, bliver hans stemme blødere, fordi hans krop fortæller ham, at han skal behandle dig med omhu og være blid mod dig. Det samme gælder med babyer.

Når mænd bliver udsat for noget så uskyldigt som babyer, bliver deres stemme også blødere.

Hans hjerte og stemme bliver blødere, fordi han bliver fascineret af din tilstedeværelse.

Hvis din fyr gør det, kan du være hundrede procent sikker på, at han er vanvittig og dybt forelsket i dig, og han vil gerne have, at du også lægger mærke til det.