Skip to Content

Kærester Rangeret Fra Værst Til Bedst (Efter Deres Stjernetegn)

Kærester Rangeret Fra Værst Til Bedst (Efter Deres Stjernetegn)

Jomfru

Jomfru-mænd er virkelig i front, da de er de værste kærester. Til at starte med er de smålige, elsker at skændes og er så stædige, at de tror, at de altid har ret.

De er som regel følelsesmæssigt forkrøblede, og de mangler empati. Selv om de har et ego så stort som deres stue, bruger de det ofte til at dække over, at de er usikre.

De er meget intelligente og har en stor humoristisk sans, hvilket er to af deres tiltalende træk. Men de bliver let overskygget af deres tendens til at være jaloux og kontrollerende.

Deres tunge er som regel hurtigere end deres forstand, og de kan blive virkelig onde og fornærmende. De undskylder senere, men på det tidspunkt er det allerede for sent, da skaden er sket.

Det eneste, der kan gøre den værste kæreste nogensinde lidt bedre, er deres ascendanttegn. Det kan være noget, der giver dem den ømhed og forståelse, som de mangler.

Skorpion

Selvom Skorpionen er et af de mest lidenskabelige tegn, vil det alene ikke være nok til at kategorisere ham som en af de bedste kærester.

Selvfølgelig vil enhver pige, der dater en Skorpion, blive fejet afsted af hans mystiske flair og mind-blowing præstationer i sengen.

Men så snart forholdet begynder at blive lidt mere seriøst, vil Skorpionen trække sig væk. Han er lidt af en forpligtigelsesfobisk.

Han vil også mangle de kommunikationsevner, som er en vigtig del af opbygningen af et solidt forhold, og pludselig vil hans mystiske og forsigtige måde at være på blive hans værste karaktertræk.

Skorpionen vil måske en dag slå sig ned og se, at det liv, han havde ført, holdt ham ensom.

Men han vil gøre det på sine egne betingelser og i sin egen tid, derfor nytter det ikke noget at blive hængende, hvis han ikke er blevet selvoplyst endnu.

Fiskene

Den håbløse romantiker, en Fisken mand vil være skyldig i at sabotere sit eget kærlighedsliv. Han har allerede skabt et drømmeforhold i sit sind, men virkeligheden er noget andet.

Han bliver ofte et offer for sine egne uopfyldte forventninger.

Han har en god natur, for god faktisk, derfor er det ikke underligt, at han ofte bliver snydt.

Hvis han også har været så uheldig at løbe ind i en giftig kvinde, vil hun bare bruge ham så meget, at han lukker sig selv af følelsesmæssigt.

Efter at have oplevet et dårligt forhold vil en Fisken-mand blive usikker, måske endda til det punkt, hvor han bliver jaloux.

Fordi han lever i la-la-land, vil det være svært for ham at opretholde et rigtigt forhold; han har brug for en pige, der virkelig kan forstå ham og hans følsomme sjæl, det er den eneste måde han vil blive lykkeligt parret på.

Vædderen

 

En Vædder mand er ultra maskulin. Selvom det ved første øjekast kan virke tiltrækkende og utroligt sexet, kommer det med en stor fejl.

Han er dominerende, kortfattet og nogle gange endda aggressiv.

Han kan også komme til at virke anmassende og dominerende, derfor har han brug for en stærk, uafhængig kvinde, der vil få ham til at arbejde for at komme til hende og ikke vil tillade, at han bliver kommanderet rundt.

Når han først er hovedkulds forelsket, vil han skifte fra dominerende til kompromissøgende på ingen tid. Han har sine dyder – han er modig, den evige optimist og meget loyal.

Taurus

Kompromis er ikke en af deres stærke sider. De er så stædige, at de hellere vil slå hovedet gennem en mur end at gøre noget, der ikke passer dem selv.

Han er virkelig svær at date, fordi han ikke møder nogen på halvvejen.

Det bliver virkelig frustrerende for den anden side altid at være den, der skal imødekomme ham og gøre alt det tunge arbejde.

På den positive side er Tyren den mest loyale af alle stjernetegnene. Han står altid bag sine ord, han er pålidelig, beskyttende og familieorienteret, så der er stadig håb for en taurus-mand endnu.

Stenbukken

En Stenbuk-mand, også kendt som Mr. Know It All, er kendt for sit ønske om at være den klogeste mand i rummet, og hans arrogance bliver hurtigt gammel.

De er en smule bossy og kontrollerende, hvilket kan være overvældende for den person, der dater dem.

På den anden side er han ekstremt hårdtarbejdende og pålidelig, hvilket er gode egenskaber at have.

De har deres egen måde at være romantiske på. De vil ikke tænde stearinlys i hele lejligheden eller læse søde godnathistorier for deres pige.

Men han vil fortælle dig, at du skal køre forsigtigt, spørge, om du er sulten, og putte dig, når du skal sove.

Han vil gøre små store ting frem for store gestus, og det er noget ærefrygtindgydende.

Vandmanden

En Vandmand er en mand med en erhvervet smag. Han kan være en exceptionel kæreste for den pige, han er kompatibel med, men for alle andre vil han være anmassende.

Han har brug for sit rum, og han kan virke fjern til tider; hans humør vil variere. Han skaber ikke let romantiske forbindelser, og han tager sig god tid til at lukke folk ind.

Men når han først finder en person, der matcher hans intelligens og udfordrer ham, vil han være en fantastisk kæreste. Med ham handler det hele om at finde den manglende brik i puslespillet.

Vægten

Hvor ville en Vægten-mand være, hvis ikke et sted i midten? Alt efter hvilken fase af livet han befinder sig i lige nu, kan han enten være den bedste eller en af de værste kærester.

En Vægten-mand er charmerende, flirtende og elsker den opmærksomhed, han får, derfor vil han spille på banen.

Han vil sandsynligvis have en fuckboy-fase i sit liv, og mens han er der, vil han langt fra være en god kæreste.

Men for en person, der dater en Libran mand i den modne fase af hans liv, vil han være den perfekte kæreste. Han har allerede levet sit skøre liv, og nu er han klar til at slå sig ned.

I denne fase vil han ikke have noget problem med at forpligte sig og være hengiven til kun én kvinde.

Han vil gøre sit bedste for at gøre hende lykkelig, og han vil ønske harmoni, og på et tidspunkt vil han stifte en familie.

Skytten

En skytte hader tanken om at være bundet. Han higer efter frihed, og derfor vil han forblive single eller i kortvarige forhold, indtil han finder en person, der rent faktisk forstår ham og elsker på en måde, der ikke får ham til at føle sig buret inde.

Jaloux og klæbende kærester vil ikke vare længe med en Sag.

Når han først møder en person, som han er kompatibel med, vil han se på det som et helt nyt eventyr.

Hans hjerte vil være på det rette sted, og han vil være klar til at binde sig fuldt ud; han kan og skal bare ikke tvinges til det.

Et forhold med en Sag vil være meget sjovt på grund af hans vittige natur og upåklagelige sans for humor; en dag uden et grin vil være en spildt dag.

Når han først er forelsket, bliver han den bedste udgave af sig selv.

Leo

Det, der gør en Leo mand så fantastisk, er, at han tror stærkt på at give mere, end han får.

Han vil gøre en indsats og gå ud over det sædvanlige for at få sin elskede til at føle sig elsket og beskyttet.

Han er en romantisk sjæl, og han er stor på overraskelser. En Leo mand er den perfekte kombination af en bedste ven og en elsker, hvilket gør ham til en fantastisk kæreste.

Lad dig ikke forvirre af en Løves ønske om opmærksomhed, for oftest nyder han bare opmærksomheden, og der er ikke mere i det, heller ikke når det gælder det modsatte køn.

Han er loyal til det yderste. Og han vil altid respektere den kvinde, han er sammen med, uanset hendes tilstedeværelse på et givent tidspunkt.

Gemini

En Gemini-mand er virkelig en bemærkelsesværdig person. Han har dette medfødte ønske om at bringe glæde og lykke, hvor han end går, og dette ønske bliver kun større, når det kommer til hans betydelige anden.

De kvaliteter, der har ført dem til nær toppen af denne liste, er deres lytte- og kommunikationsevner.

Når de lytter, er de virkelig interesserede i, hvad nogen har at sige. De er i kontakt med deres følelser, og de har let ved at kommunikere med dem.

Tillid, kommunikation og respekt skaber et godt forhold, og for en tvilling virker det så let, fordi de er skabt til at give alt dette og mere til.

Der kan gå noget tid, før de finder deres evige person, men når de ved det, så ved de det bare, og der er ingen tvivl.

Krebs

Med sit romantiske touch, varme hjerte og sin empatiske sans er det ikke underligt, at Krebsen tager føringen over alle andre.

Krebsen er i stand til at elske nogen mere, end han elsker sig selv, hvilket ikke altid er en god ting for ham. Han er uselvisk og fuld af forståelse.

For den pige, der dater ham, vil han altid være en skulder at græde ud ved, han vil gøre sit bedste for at få hende til at grine og forkæle hende på alle mulige måder.

Han har normalt nul frygt for at binde sig. Han higer efter nærhed og varmen fra et andet menneske, og han drømmer om den dag, hvor han vil stifte sin egen familie.

Han er den slags kæreste, der lader dig opleve en filmisk form for romantik, og det vil aldrig få ham til at virke cheesy, for det er bare sådan han er.