Skip to Content

7 Typer Af Kvinder, Som Alle Mænd Løber Væk Fra (Bogstaveligt Talt Hver Gang)

7 Typer Af Kvinder, Som Alle Mænd Løber Væk Fra (Bogstaveligt Talt Hver Gang)

Det ville være dejligt, hvis du kunne være den bedste udgave af dig selv hele tiden, når du er i et forhold, men det er ganske enkelt umuligt.

Hvis du bor sammen med din partner, vil du før eller siden vise ham, hvordan du ser ud på dine værste dage. Og hvis han ikke accepterer dig, præcis som du er, så er han ikke den rette for dig.

Hvis han ikke kan acceptere den værste version af dig, så fortjener han heller ikke den bedste version af dig. I sidste ende handler det hele om præferencer, men der er nogle typer af kvinder, som fyre ikke kan udstå, og de vil altid løbe væk fra dem.

1.Den usikre pige

Dette er den type pige, som ingen fyr ville elske at have ved siden af sig. Fyre er ikke gode til at udtrykke følelser, og hvis der er en pige ved siden af dem, som konstant vil fortælle ham, at hun har det dårligt over noget, vil han ikke være i stand til at trøste hende på den rigtige måde.

Desuden vil fyre hellere gifte sig med en stærk pige end en, der ikke er så sikker på deres handlinger og følelser.

Kun hvis en sådan pige er hot som helvede kan hun have en chance hos en fyr, men så snart han ser hendes rigtige ansigt, vil han være væk.

2. Babysitterpigen

Det er rart, når en pige tager sig af sin mand, men hvis hun opfører sig som om hun er hans mor, så kan det blive lidt akavet.

Jeg siger ikke, at fyre ikke kan lide at blive forkælet, men hvis du gør hans tøj klar hver arbejdsdag, fortæller ham, hvornår han skal gå i bad eller rydder op i hans ting, så er du mere som en mor og ikke en kæreste.

Mænd synes simpelthen, at den slags piger kvæler dem, fordi de altid fortæller dem, hvad de skal gøre og hvordan de skal opføre sig, som om de ikke har sund fornuft. Så hvis du gør det, så stop bare. Det kan redde dit forhold.

3.Guldgraver-pigen

Det er rart at købe noget til din pige her og der, men hvis hun er sammen med dig bare på grund af alle de dyre gaver, du køber til hende, og de eksotiske destinationer, du tager hende med til, så elsker hun ikke dig, men dine penge.

Denne pige er kendt som en guldgraver, fordi hun bruger sin partners penge til at komme højere op på den sociale skala og på den måde gør sit eget liv lettere.

Hun er en person, der har et koldt hjerte, og hun vil aldrig være en kvinde, som du vil kunne stole på. Hun tager kun vare på sine behov, og hun er ikke en person, du vil kunne stole på, fordi hun vil erstatte dig med en bedre (læs: rigere) mand, så snart han dukker op.

4.Den manipulerende pige

Forhold bør være noget, vi nyder at være en del af, men hvis din pige manipulerer dig på nogen måde, så er det allerede dømt til at mislykkes.

Den værste form for manipulation er den, der vedrører sex, hvor din partner vil trække sex tilbage, indtil hun får, hvad hun vil have.

Og selv om det virker som en leg for børn, er det så meget mere end det. Det kan skade forhold og enkeltpersoner på mange måder og få dem til at lukke deres hjerter for nogen, der er dem værdig.

5.Den kokette pige

Det er ret sjovt, hvis du har en kvinde, der vil drille dig fra tid til anden, for det er en god måde at få den gamle gnist ind i jeres forhold på.

Men hvis hun gør det hele tiden – og ikke kun med dig, men også med andre mænd – så skal du vide, at hun ikke er hustru-materiale.

Hun spiller sit eget spil, og hun vil vide, hvordan du vil reagere, når du bliver konfronteret med pres. Denne pige er kun god at have det sjovt med, men hun er ikke den rigtige ting i det lange løb.

6.Drama queen pige

En pige som denne kan ikke håndtere alle de problemer, som livet kaster efter hende, og hun vil konstant være bekymret over et eller andet.

Hun vil give dig skylden, fordi hendes frisure ikke er god i dag, og hun vil aldrig tænke på, at hun måske selv er skyld i visse dårlige ting, der sker i hendes liv.

Hun vil lave et drama ud af ingenting, og hun vil ikke lytte til dig, når du siger til hende, at hun skal falde til ro og ordne tingene på den bedst mulige måde.

Hun er stædig til benet, og hun vil aldrig lytte til dine råd, uanset hvor gode de er.

7.Den jaloux pige

En pige som denne vil se trusler, hvor de ikke rigtig eksisterer. Hun vil være jaloux på enhver kvinde, der kommer ind i dit liv, og hun vil ikke stole på dig, når du siger, at nogen bare er en ven eller en kollega.

Hun vil altid skabe problemer, hvor de ikke eksisterer, og du vil ikke være i stand til at overbevise hende om, at du kun elsker hende, og at du ikke er interesseret i andre kvinder.

Hun vil være mistænksom hele tiden, og det vil bringe jeres forhold til bristepunktet i sidste ende.

Christine er forfatter til “Staring Into The Eyes Of Anxiety And Depression”, en bog, der vil ændre den måde, du bekæmper angst og depression på.