Skip to Content

5 Gennemprøvede Metoder Til At Få Ham Til At Savne Dig Helt Vildt

5 Gennemprøvede Metoder Til At Få Ham Til At Savne Dig Helt Vildt

“Fravær får hjertet til at vokse mere.”

I de fleste tilfælde er dette sandt, og kvinder ved, hvordan de kan bruge dette hjerte-misse-våben til at gøre deres mænd magtesløse.

De har deres særlige måder at få dem til at savne dem som sindssyge. Med disse metoder snyder kvinderne faktisk ikke mænd eller bedrager dem på nogen måde.

De minder blot mændene om, hvor fantastiske deres kvinder er, og at de virkelig er de heldigste mænd, der har dem. Dette er helt uskyldigt, men effektivt.

Nogle gange kan det ske, at I to er ved at vokse fra hinanden af en eller anden grund eller er ved at slå op. Så i sådanne situationer vil det være bedst at sigte efter alt eller intet.

Det er bedst at tage de store kanoner frem, for når man ser på det, har du intet at tabe. Hvis han ønsker at slå op med dig, vil han gøre det uanset hvad du gør.

Så der er ingen skade i at forsøge at bruge et af de esser, du har i ærmet, for at forsøge at forhindre det uundgåelige.

Når jeg siger “alt eller intet”, mener jeg, at du er nødt til at satse, tage en risiko.

Hvis I har slået op, eller hvis du fornemmer, at I er ved at gøre det, fordi der er ballade i paradis, så prøv at gøre nogle af de ting, der er skrevet nedenfor, for at få ham til at savne dig som en gal.

“Den, der intet risikerer, kan intet vinde.”

1. Luk ham ude

Hvis du elsker nogen, er det helt normalt, at du gerne vil være sammen med og kommunikere med den person på daglig basis. Du bør afbryde kontakten, hvis du vil få ham til at savne dig.

Skru ned for det. Det er normalt, at du ønsker at tilbringe hvert eneste sekund ved hans side, men for resultatets skyld er du nødt til at bekæmpe dine naturlige drifter.

Normalt kan de fleste kvinder ikke modstå at sende deres mænd sms’er, når de virkelig har lyst til det.

Heck, det er også sket for mig. Jeg ved godt, hvad jeg vil opnå, men jeg kan ikke lade være, så jeg skriver en sms til ham.

Hvis det lykkes dig at afbryde ham, vil han (det lover jeg dig) begynde at undre sig over, hvorfor du ikke besvarer hans sms’er og opkald, og han vil højst sandsynligt gøre noget ved det. Han vil begynde at savne dig.

Husk: Vær vedholdende, hvis du vil nå dit mål.

2. Lad ham gå

Du skal holde op med at tjekke hans profil på de sociale medier. Du skal holde op med at brokke dig over, at han kommer sent hjem fra en aften i byen.

Du skal holde op med at tjekke op på ham, mens han er ude med sine venner. Du er simpelthen nødt til at lade som om, at du har mistet interessen.

Lad som om du ikke er så vild med ham længere. Lad ham gøre, hvad han har lyst til.

Han vil sikkert endda gøre ting med vilje for at se, hvor langt du er villig til at gå. Du må ikke bukke under for presset og i stedet udholde det, du har startet

Det vil få ham til at tænke sig om. Han vil begynde at flippe ud, fordi han vil tro, at du er kølet af, og at du ikke længere er lun på ham, og han vil helt sikkert gøre alt, hvad der står i hans magt for at få dig tilbage.

3. Vær den, der afslutter samtalen

Når du har lukket ham ude og reduceret din kontakt med ham, vil han kontakte dig først. Han vil sende dig sms’er eller ringe til dig for at chatte.

Hver gang I to taler sammen, skal du være den, der afslutter samtalen – uanset om du lægger røret på først eller sender en “godnat”-sms først.

Jeg ved, at det bliver svært for dig, fordi du holder af ham, og fordi du gerne vil tale med ham, men du er nødt til at være stærk for at få det, du vil have.

Du er nødt til at vise ham, hvordan det ville være for ham, hvis han ikke havde dig i sit liv.

4. Tilbring mere tid med dine venner

Nej, det handler ikke om at lade som om, at du har det sjovt ved at lægge billeder ud på de sociale medier. Det er der ingen mening i det. Du skal oprigtigt være glad og have det godt.

Gå ud med dine venner, nyd dig selv simpelthen og prøv ikke at tænke på ham. Prøv at slette ham fra din hukommelse for at tage presset af dig.

Slap af og glem ham i et par timer. Du bør tage ud og få et par drinks, gå til koncert – du bør gå amok.

Vis ham, at du kan have det sjovt og nyde livet uden ham. Han er ikke centrum for dit univers (det bør han i hvert fald ikke være), og det skal du gøre ham opmærksom på.

5. Efterlad ham med et ønske om mere

Du bør altid efterlade ham med lyst til mere. Det er ikke et let spil, især ikke hvis du er vild med ham, men hvis du lægger alle dine kort på bordet med det samme, hvor er så mysteriet i det?

Han vil blive træt af dig, hvis du viser alt, hvad du har. Giv det til ham lidt efter lidt, så du hver gang I er sammen, kan overraske ham med noget nyt. Han vil blive hooked!

Mine damer, i sidste ende er det eneste, der betyder noget, at du skal vise ham, at du elsker dig selv, og at du vil klare dig fint med ham eller uden ham!