Skip to Content

11 Ubevidste Ting, Som Mænd Gør, Når De Forelsker Sig Hovedkulds I En Kvinde

11 Ubevidste Ting, Som Mænd Gør, Når De Forelsker Sig Hovedkulds I En Kvinde

Når en mand bliver forelsket, vil han gøre næsten alt for dig i stedet for at fortælle dig det på forhånd.

Det lyder lidt ulogisk, men de fleste mænd er ikke så ærlige omkring deres følelser.

Det er ikke fordi de ikke har dem eller fordi de leger spil, men fordi de føler sig utilpas med at udtrykke dem, de vil ikke gå for hurtigt frem eller er bange for at blive såret.

Uanset hvad årsagen til at være så hemmelighedsfuld er, er én ting sikkert – de vil ikke kunne skjule det ret længe.

Deres adfærd vil skrige, at de er forelskede, og det er uden for deres kontrol.

Uden at de selv ved det, vil de bevise deres forelskelse og kærlighed ved at give mere end ord til den kvinde, de er vilde med.

Når en mand falder pladask for en kvinde, vil han opføre sig anderledes.

Han vil gøre visse ting som standard uden at tænke over det – hans underbevidsthed vil guide ham. Hvis det er dig, han er forelsket i, er det sådan, du vil kunne se det.

1. Han vil gå en ekstra mil for at gøre dig glad

Han vil nogle gange gøre ting, der ikke er så interessante eller op til ham, bare for at han vil opfylde et ønske for dig.

Det bedste af det hele er, at han ikke vil klynke over det. Han er parat til at træde ud af sin komfortzone, bare for at han kan få et smil på dit ansigt.

2. Han vil tjekke ind mindst én gang

Han kan ikke forestille sig, at hele dagen går, uden at han i det mindste hører fra dig.

Uanset hvad han har gang i i sit liv, vil han i det mindste sende en sms og høre, hvordan det går med dig.

Han vil gerne vide noget om din dag eller fortælle dig noget interessant om sin.

Han har måske ikke tid eller lyst til at skrive alt for ofte, men han vil gøre sig nok umage for at lade dig vide, at du er i hans tanker, og at han holder af dig.

3. Der vil ikke være nogen lamme undskyldninger

Han har måske travlt, men han vil altid finde tid til dig. Han vil ikke have behov for at fortælle dig nogle opdigtede historier om, hvorfor han ikke har gjort dette eller hint.

Han vil forsøge at være punktlig, så han ville ikke lade dig vente. han vil fortælle dig sandheden, selv om det ikke vil være til hans fordel.

Han vil stå bag hvert eneste ord, og hvis han har afgivet et løfte til dig, vil han gøre sit bedste for at holde det.

4. Den tid, I tilbringer sammen, handler om kvaliteten

Når han er sammen med dig, vil han være der 100 %. Han vil ikke stirre på sin telefon, hvis I kun tilbringer et par dyrebare timer sammen.

Han vil lægge planer for jer, så I kan tage i byen eller lave noget nyt og spændende.

Han gør måske ikke alt efter bogen, men han vil sørge for, at du føler dig godt tilpas omkring ham, og han vil værdsætte den tid, I tilbringer sammen, uanset hvad I laver.

5. Han vil have dig tæt på

Når I er sammen, vil han sørge for, at du er fysisk tæt på ham.

Han vil holde din hånd eller kærtegne din arm lidt, når I taler sammen. Der vil være masser af kælen, hver gang muligheden viser sig.

Hans kys vil fortælle deres egne historier. Hans kram vil være helt rigtige – ikke for stramme og ikke for løse. Han vil have lyst til at være intim med dig både seksuelt og mentalt.

6. Han er ikke bange for at tale om fremtiden

Når han taler om fremtiden, inkluderer han dig. Det kan være noget større som at nævne at flytte sammen, gifte sig og få børn, og det kan være noget mere simpelt som at planlægge en rejse eller spørge dig, om du vil være hans date til en andens bryllup.

Ved at inddrage dig i hans fremtidsplaner af enhver art siger han: “Jeg har planer om at blive hængende. Det håber jeg også, at du gør.” uden at sige et ord.

7. Han vil aldrig begå den samme fejl to gange

Hvis han har gjort noget, der har gjort dig ked af det eller såret dig uden at være opmærksom på at gøre det, vil han oprigtigt undskylde og gøre sit bedste for ikke at gøre det igen.

Han respekterer dig, og han ville aldrig drømme om at såre dig med vilje.

Ved ikke at gentage sine fejltagelser fortæller han dig faktisk, hvor meget din lykke betyder for ham, og han ville aldrig gøre noget for at sætte den på spil.

8. Han vil tale med dig om alt og alle ting

Han vil fortælle dig ting om sig selv, som han nok ikke ville sige til hvem som helst – ting, som han måske synes er pinlige, ting, der generer ham, og hverdagsting fra hans liv.

Han vil også gerne vide alt om dig. Så bliv ikke overrasket, hvis I bruger hele aftenen på at snakke. En samtale vil bare flyde.

9. Han er sit sande jeg i nærheden af dig

Han vil ikke tænke over hvert eneste ord, der kommer ud af hans mund, så nogle gange vil han måske endda sige noget, der ikke går så godt i spænd med dig. Men han har aldrig nogen intention om at såre dig.

Han bliver bare så ubekymret, at hans hjerne holder op med at fungere ordentligt.

Han vil også dele nogle personlige corny og ikke så seje ting om sig selv, så du kan lære den rigtige ham at kende. Han føler sig bare godt tilpas i nærheden af dig.

10. Han vil ønske at holde dig i sikkerhed

Når en mand virkelig holder af dig, vil han skifte til denne beskyttende tilstand, og han vil gerne vide, at du er sikker og sund til enhver tid. Han vil komme dig til undsætning og hjælpe dig med de små ting.

Han vil tage dit parti, når han er i et skænderi, og han vil ikke tillade nogen at tale ned til dig, fordi du er hans skat.

Han vil være opmærksom og bekymret for dig, så det mindste han vil gøre er at sige noget i stil med: “Send mig en sms, når du kommer hjem”. “Har du det bedre?”, når du har influenza, vil også være meget almindeligt.

11. Han ville ikke engang drømme om at ændre dig

Han accepterer dig som den, du er. Han kan lide dig med alle dine fejl og mangler og perfektioner.

Den eneste undtagelse er, når han føler, at noget i din adfærd skaber problemer i jeres forhold.

Så føler han, at han er nødt til at sige noget og opfordre dig til at nå et kompromis. Han vil forvente, at du gør det samme, når det handler om ham.