Skip to Content

7 Ting Du Skal Prøve Før Du Giver Op På Et Forhold

7 Ting Du Skal Prøve Før Du Giver Op På Et Forhold

Selvom forhold bør være nemme og dejlige, er de normalt utrolig kompliceret og de giver for det meste ikke mening. Du bliver såret af din partner, men i forsøger stadig at snakke om det for at det skal blive bedre.

Er det overhovedet det værd? Tjae, hvis du tror på soulmates, ønsker du ikke at miste den person i dit liv som du har ledet efter, bare for at lade dem gå igen, vel?

Forhold kræver en indsats og hårdt arbejde. Men lad os være ærlige, der er tegn på at et forhold er slut.

For at du ved om et forhold virkelig er slut, er det afgørende at forsøge nogle ting, for at være helt sikker. Du ønsker ikke at fortryde at du gav slip på en der elsker dig, uden i det mindste at spørge hvad der skete.

1. Kommunikation

Jeg går altid tilbage til kommunikation som en slags hellig gral til at løse livets problemer.

Hvis du spørger din partner om hvad der er galt, hvorfor han ikke taler med dig, hvorfor han ikke svarer på dine beskeder, og hvis han reagerer på en vred facon, eller slet ikke vil tale om det – så gå.

Han fortjener dig ikke. Men hvis han har en grund der er god nok, som for eksempel at han er presset på arbejdet, så forsøg at tale med ham om hvor meget det vil betyde for dig hvis han ville sætte tid af til jer begge, til at tale med dig, ringe til dig, eller skrive tilbage.

Hvis han ikke ændrer adfærd, så lad ham vide at du ikke gentager dig selv igen. Der er ingen grund til at ligge søvnløs over en som ikke respekterer dig og dine behov.

2. Ingen kontakt

Hvis kommunikation ikke virker, så prøv at tage afstand fra ham, og se hvad der sker. Hvis han ser at du har opført dig anderledes, og at du ikke længere er der for ham, vil han begynde at spørge sig selv om hvad han har gjort forkert, og han vil forsøge at forbedre sig.

Hvis han ikke ringer den samme dag som du beslutter dig for at tage afstand fra ham, tror jeg ikke du behøver at vente meget længere. Du fortjener mere end at stirre ind i en tom skærm

3. Hvad forelskede du dig i?

Stil dig selv disse spørgsmål: Hvorfor forelskede du dig i ham? Hvad var tiltrækningen?

Gå tilbage til rødderne, og tænk over hvad der gjorde ham så attraktiv. Hvis han ændrede sig fuldstændig, så er han ikke den du forelskede dig i, så hvorfor overhovedet prøve på at ændre ham tilbage til det du er vant til?

Jeg mener, selvfølgelig forandrer folk sig, og bliver en bedre version af dem selv hver dag, men lad os være ærlige – hvis han er en fuldstændig ny person, så er det ikke en du ønsker at være sammen med.

4. Prøv noget nyt

Hvis i kommunikerer godt, men forholdet ganske enkelt begynder at blive kedeligt, og du ikke kan finde på noget interessant at lave sammen længere, så prøv noget nyt. Prøv noget ingen af jer har prøvet før, og analyser situationen.

Hvis du føler dig fornyet, på en måde så du kan fortsætte forholdet uden at stille spørgsmål ved det, så har du gjort det godt!

Hvis i aldrig har været på ferie sammen, så tag afsted! Pak jeres ting, og rejs ud og ha’ det sjovt!

5. Anerkend problemet

Vi lider alle på grund af ting der er sket i vores fortid. Hvis du har set en masse ægteskaber og forhold gå i stykker, er det måske noget du er vant til, og der er ikke rigtig nogen måde tage den lærdom fra dig.

Og de mennesker du er omgivet af kan påvirke den måde du reagerer på tingene i dit forhold på.

Vær sikker på at de følelser du har, rent faktisk er dine, og ikke følelserne fra en du kender eller har mødt. Så, når du svarer på det, så vær sikker på at du retter din opmærksomhed mod problemet.

Hvorfor føler du dig ikke elsket eller hvorfor føler du at forholdet er slut? Er der noget der kan laves om? Hvis svaret er nej, er det ikke ret meget du kan gøre.

6. Tag det roligt

Det er utrolig vigtigt at tage det roligt engang i mellem, og se hvad der sker. Se forholdet fra en ny vinkel, og forstå hvad der sker. Tag dig tid til at observere situationen og pas på dig selv.

Vi bliver revet med af vores følelser og vi giver ikke os selv tid nok til at analysere dem. Så det er måske det rette tidspunkt at gøre det på nu.

7. Det er ikke dit ansvar at redde forholdet

Den vigtigste erkendelse af dem alle! Det er ikke dit ansvar at redde forholdet. Se hvad der sker når du giver dig selv tid til at tænke.

Måske er den bedste løsning at komme videre, men det kan også bare være en fase i gennemgår. Vær sikker på at du er klar over at du ikke kan redde noget der allerede er tabt.