Skip to Content

Hvordan Du Behandler Din Eks, I Følge Dit Stjernetegn

Hvordan Du Behandler Din Eks, I Følge Dit Stjernetegn

Vædderen

Du har altid en tendens til at bevare kontakten med din eks, uanset hvad.

I forbliver ikke nødvendigvis venner, men du ved at i elskede i hinanden, og du vil ikke bare smide din eks og minderne væk.

Tyren

Du var stædig både i forholdet og efter forholdet. Du var altid den der satte grænserne og selv nu sætter du en tydelig streg i sandet om hvad der er dit og hans.

Fælles venner og aktiviteter er heller ikke en mulighed for dig.

Tvillingerne

Det er svært for dig at glemme din eks, fordi du er så følelsesmæssig påvirket, men du vil snart indse at den eneste måde at glemme en du elskede, er ved at finde en ny.

Og det gør du hurtigt.

Krebsen

Du vil have så svært ved at komme dig over din eks. Du vil græde en del, når du kigger på jeres billeder, eller når du tjekker hans Instagram.

Du kan ikke slippe tanken om at han var den perfekte for dig, og at du aldrig vil finde en som ham.

Det tager tid inden du forstår at havet er fuld af fisk, men når du gør, så er du som ny!

Løven

En løve er selvforsørgende, og brokker sig ikke så meget over tabt kærlighed. Du ignorerer din eks og fortsætter så hurtigt du kan.

Du elsker at være single fordi du kan nyde andres opmærksomhed igen. Du poster selfies i stramme kjoler fra fester, bare for at gøre ham jalous, og du elsker det..

Jomfruen

Der er ingen fis med dig. Når han er din eks, forbliver han din eks for altid.

Ikke kun det, men du ignorerer hver eneste forsøg din eks prøver for at komme tilbage til dig, og du vil sikre dig at alle ved hvor stort et røvhul han er.

Vægten

Når en vægt slår op med dig, betyder det at du virkelig har trådt i spinaten. Hvorfor? Fordi en vægt altid altid er rar, og yder hendes bedste i et forhold.

Hvis en vægt bliver forladt, vil hun have det svært, og bruge tid med venner og famile for at glemme sin eks.

Hvis hun render ind i hendes eks, ved et uheld, vil hun være sød og rar, selv om hun inderst inde har lyst til at slå dig ihjel.

Skorpionen

Når en person afslutter deres forhold med en skorpion som dig, ender det ikke godt for dem. Du har en kort lunte og det er bare et spørgsmål om tid inden du eksploderer.

Hans egendele kommer sikkert til at lide, så han må hellere hente alt han har hos dig, ellers finder han det i tusind stykker.

Skytten

Du græder ikke efter et brud, og har heller ingen følelser for din eks. Hvis han var dig værdig, ville han være blevet.

Du accepterer hurtigt realiteterne, og kommer videre endnu hurtigere. Du har også snart glemt hans navn.

Stenbukken

Desværre kan du ikke give slip på din eks så nemt. Du vil enten deperat forsøge at få ham tilbage, eller du vil jagte ham og gøre hvad du kan for at gøre hans liv til et helvede.

Selv længe efter jeres brud, vil du rødme når du støder ind i din eks. Forsøg blot at holde tårerne tilbage og blodtørsten væk.

Vandmanden

For dig, er den eneste måde at komme videre at få din eks fuldstændigt ud af dit liv. Der er intet alternativ, og de sletter og ødelægger der minder det mindste om ham.

Du vil ikke være rasende på din eks, men du har stadig brug for at få alt hvad der gør ondt ud af dit liv.

Fisken

Selv længe efter bruddet, kan du stadig ikke håndtere det faktum at i ikke længere er sammen.

Følelsesmæssige udbrud er ikke nyt for dig, hvilket er hvorfor du har en tendens til at gøre nogle afslappende aktiviteter såsom gør det selv eller udforske naturen.