Skip to Content

7 Ting, Du Bør Vide Om Snydere (Ifølge Videnskaben)

7 Ting, Du Bør Vide Om Snydere (Ifølge Videnskaben)

At være utro er uden tvivl en af de mest feje ting at gøre mod nogen.
Desværre vælger flere og flere mennesker at være utro i deres forhold, hvilket har ført til en epidemi af utroskab.

Selv om vi har udviklet os stort set i alle aspekter af vores liv, har vi stadig ikke fundet en måde at helbrede snydere og behandle en sådan adfærd på.

Men vi har fundet nogle svar på vigtige spørgsmål (for at være helt præcis, det gjorde videnskaben)!
Nu, hvor vi har erkendt den allerede kendte sandhed, er det virkelige spørgsmål, hvorfor folk er utro, på hvilket tidspunkt er de mest tilbøjelige til at være utro, og hvem vælger de normalt at være utro med?

Da der er mange potentielle snydere derude (og det eneste, du kan gøre, er at håbe, at de holder sig væk fra dig), er det klogt at lære mere om dem.
At lære hvorfor snydere normalt er utro og andre detaljer om dem er af største vigtighed, hvis du ønsker at dykke dybere ned i “utroskab” spørgsmål, hvilket helt sikkert vil hjælpe dig med at forstå tingene bedre!

7 TING, DU BØR VIDE OM SNYDERE (IFØLGE VIDENSKABEN)

1. Snydere er ofte lykkelige i deres forhold

Mange mennesker tror, at snydere beslutter sig for at bedrage deres partnere, fordi de er ulykkelige i deres forhold, og fordi tingene ikke er, som de burde være.
Men ifølge en undersøgelse fra Rutgers University var 56 % af de mænd og 34 % af de kvinder, der var deres partner utro, faktisk lykkelige i deres forhold.

Det er tydeligt, at snydere ofte er lykkelige i deres forhold, hvilket betyder, at de ikke gør det udelukkende, fordi de leder efter en udvej, eller fordi de ikke er lykkelige.

De gør det sandsynligvis, fordi de ikke har lært at værdsætte det, de har, hvilket hænger tæt sammen med, at de altid vil have mere.

2. Snydere bliver mere legesyge, når de er utro

Intimitetsekspert Mary Jo Rapini hævder, at når sexdriftsniveauet stiger hos snydere, bliver de også straks mere legesyge over for deres ægtefæller.
Det virker som en opvågning (især hvis partnerne ikke var så intime før).
Så hvis din partner pludselig bliver lidt mere legesyg i soveværelset, bør du måske spørge ind til årsagen til det (uden at angribe dem selvfølgelig, for nogle gange stiger sexlystniveauet naturligt).

3. Kvinder er mere tilbøjelige til at være utro, når de har ægløsning

UCLA-forsker Dr. Martie Haselton hævder følgende: “Vi fandt ud af, at kvinder var mest tiltrukket af andre mænd end deres primære partnere, når de var i den høje frugtbarhedsfase af menstruationscyklusen.

Det er dagen for ægløsning og flere dage før.”
Kvinder føler sig også mere sexede, når de er i deres høje frugtbarhedsfase, fordi det er naturens lov.

Når en kvinde er på det ideelle tidspunkt for at blive gravid, begynder hun straks at føle sig mere sexet, fordi hendes krop leder efter en potentiel partner at reproducere sig med, og nogle gange er den potentielle partner tilfældigvis en anden person i stedet for hendes partner.

4. Mænd er utro for at “ordne” deres ægteskab

Lyder dette ikke som det mest absurde, du har hørt i et stykke tid (for det gør det for mig)?

Tro det eller ej, men ifølge ægteskabs- og familieterapeut Susan Mandel vælger mænd, der er forelskede i deres koner, alligevel at være utro for at redde deres ægteskab.
Hvordan i alverden håber de at kunne redde deres ægteskab, når utroskab er en ren forræderihandling?

Jo, de bruger begrebet utroskab til at forhindre sig selv i at ønske mere og længes efter andre kvinder.

Sammenfattet er de utro, så de ikke har lyst til at være sammen med andre.
I stedet vælger de bare at være deres partner utro i håb om, at det vil reparere deres ægteskab. Uhyggeligt, ikke sandt?

5. Kvinder er utro for at opfylde følelsesmæssige behov

I modsætning til mænd, der er mest tilbøjelige til kun at være utro for fysisk nydelse, har undersøgelser vist, at kvinder giver sig hen til at være utro for at opfylde deres følelsesmæssige behov.

Hvis deres ægtefælle for eksempel ikke giver dem nok opmærksomhed eller ikke behandler dem ordentligt, vil de begynde at lede efter disse ting hos andre mænd.

Det er en slags oprørshandling, der fungerer efter princippet: “Hvis du ikke giver mig det, jeg har brug for, vil jeg lede efter det et andet sted.”

Når en kvinde beslutter sig for at være utro, er det meget mere komplekst og alvorligt, end når mænd er utro.

6. Snydere er som regel utro med en person, de kender

Når vi tænker på utroskab, tænker vi som regel, at snydere vælger fremmede, one-night-stands osv. til deres syndige svindelhandlinger.
Men forskningen har fundet ud af, at 85 % af utroskab sker blandt kolleger, mellem venner og med naboer.

Endelig giver alle disse scener med utroskab på arbejdspladsen og affærer mellem kolleger i filmene mening.

Jeg tror, at hovedårsagen til, at det er sådan, er, at folk tilbringer meget tid på deres arbejdsplads, og nogle gange keder de sig nok for meget.

7. Snydere vil gerne blive fanget

seriøs kvinde står ved væggen

Endnu en chokerende sandhed, ikke sandt!

En klinisk professor ved Brown University, Scott Haltzman, MD, hævder, at snydere ubevidst efterlader spor af deres utroskab i håb om, at deres partnere vil forbinde prikkerne.

Så snydere ønsker at blive fanget, men de ønsker ikke at være dem, der vil fortælle dig om det.

Derfor efterlader de nogle gange læbestift på deres krave (som du sikkert har set i film igen), de efterlader deres computere ubeskyttede og den slags ting.

De gør det, fordi de føler sig skyldige over det, de gør, men de har ikke modet til at indrømme deres syndige handlinger.

Så deres underbevidsthed tvinger dem på en måde til at afsløre sandheden ved at efterlade spor, der er forbundet med utroskab. Karma er vel en kælling, ikke sandt?