Skip to Content

Hvorfor Ignorerer Han Pludselig Mine Tekster? (Find Ud Af Hvorfor)

Hvorfor Ignorerer Han Pludselig Mine Tekster? (Find Ud Af Hvorfor)

“Hvorfor ignorerer han pludselig mine sms’er?” er et spørgsmål, som mange af os desværre har måttet stille os selv på et tidspunkt i vores kærlighedsliv, og det er et af de sværeste spørgsmål at besvare.

Det sårer både dine følelser og din stolthed, når en mand, som du har skabt en forbindelse med, pludselig glemmer, at du eksisterer.

Da jeg var i en situation som denne, forsøgte mit sind at finde mening med det hele. Det første, jeg tænkte på, var, at han må have været ude for en eller anden forfærdelig ulykke, og at han ikke kunne komme i kontakt med mig.

Jeg tror, at når man forsøger at trøste eller narre sig selv med alle de mulige scenarier, vælger hjernen det scenarie, der er mindst sandsynligt, at det sker.

Det var ligegyldigt for mig, at vi lige var begyndt at date. Det varede omkring en måned, hvilket ikke er særlig lang tid, når man tænker over det.

Men når man bliver ved med at sms’e med nogen hver dag så meget som muligt, kan man ikke undgå at savne de sms’er, når de pludselig holder op.

Vi var ude på et par dates, som gik rigtig godt – i hvert fald gjorde de det for mit vedkommende.

Vi havde virkelig mange ting til fælles, så vi havde altid noget interessant at sms’e eller tale om.

Blandt alle de andre ting delte vi den samme musiksmag, hvilket var mærkeligt, da ingen normalt kan lide den samme musik som mig.

I hvert fald ikke nogen af de mænd, jeg kender, i hvert fald. Det burde have været det første tegn på, at noget var galt.

I et stykke tid var han en person, der betød noget for mig, en person, som jeg begyndte at udvikle følelser for, en person, som jeg kunne se mig selv indgå i et forhold med, og så pludselig tog han alt dette fra mig ved simpelthen at ignorere mine sms’er.

Han forsvandt fra mit liv og efterlod mig uden nogen forklaring på, hvorfor han gjorde det.

Og efter en måneds konstant kommunikation synes jeg, at jeg i det mindste fortjente det – en grund til, at han ikke længere ønskede at være i mit liv, eller at han kunne forstå den smerte, jeg følte.

Jeg kan ikke rigtig sige, at jeg var knust. Jeg fik ikke engang mulighed for at lukke ham ind i mit hjerte; vi havde brug for mere tid til det.

Men han skabte helt sikkert det, der kunne have været følelser i mig, og jeg kunne ikke forhindre min hjerne i at arbejde på overarbejde.

Jeg blev ved med at spørge mig selv: “Hvorfor ignorerer han lige pludselig mine sms’er?”, “Hvordan kunne han tage af sted uden at sige noget?”, “Ved han ikke, at han ikke respekterer mig og forårsager mig smerte?”, “Hvorfor savner jeg ham så meget?” og fik intet svar.

Da jeg talte med mine venner, så jeg, at mange af dem havde været igennem det samme. De havde heller ingen svar.

De havde fundet fred med, at ikke alting behøver et svar. Og selv om jeg til en vis grad er enig med dem, måtte jeg finde ud af alle de mulige grunde til, at nogen pludselig ignorerer mine sms’er, hvorfor nogen ignorerer mig.

Jeg foretog nogle undersøgelser. Da jeg tydeligvis ikke kunne få de svar, jeg havde brug for, fra den person, der ignorerede mig, talte jeg med 30 mænd og stillede dem de samme spørgsmål, som gav genlyd i mit hoved.

Jeg var nødt til at vide, hvad der får dem til at forsvinde, og dette er, hvad jeg har fundet ud af:

1. De foretrækker at forsvinde frem for at sige, at de ikke er til dig

Det er ikke mandigt, og de ved godt, at det ikke er i orden, men det er nemmere end at stå over for en pige, du har været sammen med i et stykke tid, og indrømme, at du ikke er så vild med hende.

I modsætning til kvinder foretrækker mænd at undgå enhver samtale, der involverer følelser. De har ikke lyst til at forklare i lang tid, hvorfor noget ikke fungerer for dem.

De ønsker ikke at gøre en kvinde ked af det. De tror faktisk, at det er nemmere for en kvinde, hvis de bare spøger hende.

2. De daterede eller sms’ede ikke udelukkende med netop dig

Hvis du er stødt på en player, har de deres telefon fuld af andre kvinders sms’er, og oddsene er, at de sandsynligvis heller ikke gik på dates med kun dig.

De lod deres muligheder stå åbne. Mens du fik dine forhåbninger op, testede de bare vandet.

Han er måske faldet for en anden pige, eller han har måske bare udvidet sin horisont ved at inkludere flere kvinder i sit sms-spil. Uanset hvad, er du heldig, at han holdt op med at sende dig sms’er – du undgik en kugle.

3. De valgte at give op, fordi du var for tilgængelig

Selv i de tidlige stadier af dating kan en mand opdage, om du ville droppe alting bare for at tilbringe tid med ham. Du sms’er tilbage med det samme.

Du kan gå ud med ham når som helst, nat eller dag. Og det sender et budskab om, at du er lidt desperat, hvilket naturligvis er en stor turn-off.

Tænk over det – hvis du havde en mand i dit liv, der bøjede sig for at imødekomme dig, ville du sandsynligvis også ignorere ham.

At være for tilgængelig efterlader ikke nogen følelse af mystik eller spænding i et forhold, og det bliver alt for hurtigt kedeligt.

4. Han gav op, fordi du spillede svært at få

Dette er det stik modsatte af at være for tilgængelig. Kvinder får gentagne gange at vide, at ved at spille hard to get, vil de få en mand til at jagte dem.

Og mens det er sandt til en vis grad, kan det være meget effektivt at ignorere ham for at få hans opmærksomhed, hvis det gøres rigtigt, selvom nogle kvinder har en tendens til at gå over stregen. De overdriver, så de fremstår som kolde og uinteresserede.

De sms’er aldrig først, og de matcher ikke mandens indsats, så han ikke ser andre muligheder end at give op.

De glemmer, at de skal finde balancen mellem at ignorere en mand og at være for tilgængelige.

5. Du er faldet i fælden med at idealisere den mand, du lige er begyndt at date

Når de begynder at date nogen, føler de fleste kvinder øjeblikkelig kemi med dem eller føler en utrolig forbindelse på et dybere niveau, så de sætter den pågældende mand på en piedestal.

De ser ikke den virkelige ham, de ser en billedperfekt version af ham, som de har skabt i deres sind.

Måske var han perfekt på papiret, men det betyder ikke, at han ville være perfekt for dig. Alt i alt, hvis han var så perfekt, ville han have valgt dig.

6. Du sætter barren for lavt

Hvis en mand (især en player eller en anden giftig personlighedstype) ser, at han kan behandle dig, som han vil, og at du altid vil være der, vil han gøre præcis det.

Han vil ikke sende dig en sms tilbage lige nu, men oddsene er, at han vil gøre det efter noget tid, fordi han tror, at du vil blive siddende og vente på hans sms.

Hvis du ikke har gjort dine standarder tydelige, vil han antage, at du ikke har nogen, og at han kan komme og gå fra dit liv, som han vil.

Hvis du lukker ham ind igen, vil han blot gentage dette scenarie så mange gange, som du tillader ham, og du vil stå tilbage med spørgsmålet: “Hvorfor ignorerer han lige pludselig mine sms’er?”

7. Du bevægede dig alt for hurtigt for ham

I er lige begyndt at date, og du er allerede begyndt at forestille dig hele din fremtid med ham.

Hvis du nævnte ægteskab, engagement eller børn alt for tidligt, er det en af grundene til, at han ikke sms’er tilbage og løber så langt væk fra dig, som han kan.

Hvis du er den type kvinde, der bevæger dig for hurtigt, bør du virkelig overveje at sænke dit tempo.

Det er ikke underligt, at han blev skræmt. Tingene skal have tid til at udvikle sig. Tag det et skridt ad gangen næste gang.

8. For ham var der noget, der bare ikke hang sammen

Han kan lide dig, men han kan ikke lide dig nok til at date dig. Han har sandsynligvis valgt at ignorere dine sms’er for ikke at såre dig yderligere ved at sige det forkerte.

Vi kan alle blive enige om, at det ikke er den bedste måde at afslutte tingene på, men han valgte det alligevel.

Det har intet med dig at gøre. Der er intet, du kunne have gjort anderledes.

For ham føltes der bare noget forkert, og han smuttede og havde ikke engang mod til at sende en simpel sms.

9. Du bliver ved med at vælge den samme type mand igen og igen

Jeg tror, at det er her, jeg har taget fejl. Den fyr, der forsvandt fra mig, lignede virkelig alle de andre fyre, jeg datede. Jeg tror, at jeg har en type i sidste ende, og den type er følelsesmæssigt utilgængelige mænd.

Hvis du er i den samme eller en lignende situation som jeg var i, er det på høje tid at ændre dit datingmønster.

Vælg anderledes næste gang. Lad være med at gå på date med en person, der matcher den nøjagtige beskrivelse af din eks eller en person, der tydeligvis ikke er klar til at date tilfældigt, endsige indgå i et forhold.

I sidste ende er det vigtige her ikke at overanalysere. Tro mig, jeg har været der, og det førte mig ingen steder hen.

Jeg dissekerede hele situationen. Jeg torturerede mine venner til at hjælpe mig med min analyse og til at berolige min overtænkende hjerne.

Når jeg tænker over det nu, tror jeg, at jeg kedede dem til døde med en fyr, som jeg kun var sammen med i en måned eller deromkring.

Jeg var så besat af at komme til bunds i tingene, at jeg ikke kunne se tingene klart. Jeg gennemførte denne forskning, så jeg kunne hjælpe kvinder, der er i samme situation som mig.

I det mindste kan disse grunde måske åbne dine øjne og få dig til at vælge klogere næste gang.

Det hjalp mig på en måde også. Jeg tror, at grund nummer ni er den virkelige grund til, at han pludselig ignorerede mine sms’er, og hvorfor han forsvandt fra mit liv.

Måske vil nogen også finde årsagen til, at deres næsten-kæreste fløj fra dem. Måske er der nogen, der ligesom jeg har det uheld at falde for følelsesmæssigt utilgængelige mænd.

I sidste ende er der intet, der med sikkerhed kan fortælle mig, hvad der foregik i hans hoved, da han besluttede, at det var på tide at ignorere vores eksistens.

Og ved du hvad? Måske er det ikke vigtigt. Folk gør ting, der ikke giver mening, hele tiden, og det er noget, der er deres problem, ikke vores.

Jeg tror ikke, at jeg tabte meget, da han besluttede at forlade mit liv og min indbakke.

Men jeg tror, at den undersøgende tilstand blev udløst inden i mig, og jeg ville give mig selv en form for afslutning, da jeg var berøvet enhver form for afslutning.

Alt i alt lærte jeg en værdifuld lektie af alt dette. Det er ligegyldigt, hvorfor han opførte sig, som han gjorde. Det, der betyder noget, er, at han valgte ikke at være i mit liv.

At hans opførsel ikke er den opførsel af en mand, som jeg alligevel ønsker i mit liv. At der ikke er noget svar, der er godt nok til dårlig opførsel.

At nogle ting aldrig skulle være, og at der kun er én ting at gøre – at lade det gå og komme videre med sit liv.