Skip to Content

11 Tegn På, At Han Ikke Er God Nok Til Dig, Selv Om Du Elsker Ham Dybt

11 Tegn På, At Han Ikke Er God Nok Til Dig, Selv Om Du Elsker Ham Dybt

1. Han har en lav svarprocent

Hver gang du sender ham en sms, føler du dig lidt nervøs, fordi du er bange for, at han ikke svarer. Han har en vane med at ignorere dine sms’er i timevis eller endda i dagevis.

Han sms’er, når det passer ham, og når han vil have noget fra dig.

Han behøver ikke at svare med det samme eller sende dig sms’er 24/7, men vi ved alle, hvordan en alvorligt forelsket person vil opføre sig.

Han er ikke nær nok for dig, og du har alle de ubesvarede eller forsinkede sms’er til at bevise det.

2. Han gør en minimal eller ingen indsats

Mens du er derude og giver dit bedste, gør han knap nok noget som helst. Han er der, men han har altid den ene fod ude af døren.

Han giver dig lige nok til at holde fast i, men ikke nok til at være lykkelig, og det er bare ikke nok.

Lad være med at nøjes med middelmådige mænd, lave investeringer eller dråber af kærlighed. Du fortjener så meget mere.

3. Han er umoden

Selv om det kan være yndigt at være lidt barnlig, så tager nogle mænd det for langt. Det er slemt, hvis du føler, at du skal være en mor for din betydelige anden.

At betale regningerne, gøre rent i lejligheden, tage skraldet ud og lignende sætninger bør være noget, der er indforstået, og ikke noget, som du skal minde ham om ofte.

Det er især svært at leve sammen med en umoden partner. Du har brug for en, der er din ligeværdige partner, ikke en, som du skal opdrage.

Tal med ham, vær ærlig om, hvad der generer dig ved hans umodne opførsel, og hvis han sætter skub i sit spil, er der måske håb for dig endnu.

4. Han er flakkende

Han aflyser planer i sidste øjeblik. Han siger, at han vil gøre noget, men når det aldrig at gøre det.

Han er uærlig, og hans ord betyder ikke meget for dig, da han har løjet så mange gange før.

Spild ikke din tid på en person, du ikke kan stole på.

5. Han er, “Meh” om alting

Eller med andre ord: Han er passiv. Han stoler altid på, at du skal tage initiativet. Det er dig, der skal komme med date-idéer .

Det er dig, der gør det ekstra for at gøre jeres forhold sjovere og mere engagerende, og han vil helst slet ikke gøre noget.

Selv et simpelt opkald kan være for meget for hans dovne røv.

Forestil dig dit liv med ham om 10 år fra nu af, det vil kun blive værre, du vil altid være nødt til at presse ham til at gøre noget, tage et sted hen, vise hengivenhed og vise dig, at han virkelig holder af dig.

Og det er ikke godt nok. Det er ikke det liv, du ønsker for dig selv. Du har brug for en, der vil møde dig på halvvejen.

6. Han har forrådt dig

Hvis du overhovedet overvejer at tilgive en utro, skal du huske én sandhed – sjælevenner er ikke hinanden utro. Ikke nogensinde.

Når han først har svigtet din tillid på denne måde, er der ingen vej tilbage. Hans handlinger kan ikke gøres om. Du vil altid tvivle på ham. Du vil være mistænksom over for alle hans træk.

Desværre, bare fordi han har gjort noget forfærdeligt, får det ikke kærligheden til at forsvinde så hurtigt, du skal bruge tid til at hele dit hjerte. Du fortjener så meget mere end en utro bastard .

7. Han er ubetænksom

Til tider bliver han så egoistisk, at du begynder at tro, at han ikke er i stand til at have følelser. Han mangler empati, og han ser aldrig, hvordan hans handlinger påvirker dig.

Det eneste, han bekymrer sig om, er sin bekvemmelighed og lykke. Han er der ikke på dine dårlige dage. Han bliver ikke hængende under dine nedsmeltninger.

Han er der i de gode tider og er ikke til at finde, når du har mest brug for ham.

8. Han spiller mesterligt offeret

Du kan ikke tro dine egne ører, når du hører dig selv undskylde for noget, du ved, du ikke har gjort. Han manipulerer hvert eneste skænderi ved at placere skylden på dig.

For ham er det nemmere end at indrømme, at han har såret dig, og sige “undskyld”. Han tror simpelthen ikke på, at noget som helst er hans skyld, og han vil gøre sit bedste for at overbevise dig om det samme.

Dette er ekstremt følelsesmæssigt drænende og ikke at forglemme uretfærdigt. Hvis det er op til ham, vil du altid være den, der tager fejl af ham og mangler forståelse.

9. Han har en vane med at få dig til at føle dig dårligt tilpas om dig selv

Livet er hårdt som det er uden at have en person, der nedgør dig og gør dig selvbevidst hele tiden.

Din evige person vil aldrig udnytte din usikkerhed for at få dig til at føle dig mindre værd eller for at booste sit ego.

Din evige person skal være din trygge havn, en person, der får dig til at føle dig smuk og unik, en person, der får dig til at føle dig som om du er på sky ni for det meste og intet mindre.

10. Han er ikke klar

Nogle gange kan kærligheden sløre din dømmekraft, og du bliver ved med at håbe på, at fremtiden vil forvandle ham til en person, der ikke er bange for at binde sig, og en person, der vil være alt, hvad du har brug for.

Det sker næsten aldrig, og før du ved af det, er der gået år, og du sidder stadig fast i et næsten-forhold.

Så hvis han siger, at han ikke er klar, så tro på ham. Han vil aldrig være det, og han vil bare føre dig bag lyset.

11. Han er mere koncentreret om at komme i seng med dig end at komme ind i dit hjerte

God sex og stærk kemi er ikke noget, der skal undervurderes. Men hvis jeres forhold kun drejer sig om sex og mangler substans, vil det ikke vare særlig længe.

Først når du finder en person, der er interesseret i dig helt og holdent, både i og uden for soveværelset, har du noget, der er værd at have.