Skip to Content

7 Ting, Der Tænder Os I Sengen, Men Som Vi Aldrig Vil Fortælle Dig – Fra En Fyrs Synspunkt

7 Ting, Der Tænder Os I Sengen, Men Som Vi Aldrig Vil Fortælle Dig – Fra En Fyrs Synspunkt

Når det kommer til sex, har alle deres egne små, skjulte lyster og lidenskaber, der driver deres egen båd. Vi er alle forskellige.

Men når det kommer til mænd, er der en masse ting, som vi finder ekstremt stimulerende i sengen, og som alle damer bør være opmærksomme på.

Når alt kommer til alt, er det hele jo for gensidig nydelse, ikke? Vi elsker at tilfredsstille alle dine behov, så hvorfor ikke gengælde tjenesten? Så lad os komme til sagen.

1. Ømhed

Vi ELSKER det, når vi kan se, at vores dame er lige så begejstret for det, der foregår under lagnerne, som vi er.

Der er intet mere sexet end når en pige er åben og ærlig omkring hvad hun vil have og ikke er bange for at vise det højt og tydeligt, hvis du forstår hvad jeg mener.

Du skal ikke bare ligge der og forvente, at vi skal gøre alt arbejdet. Det kræver to at danse tango.

Sex er ikke en pligt, vi skal begge nyde det lige meget, ellers hvad er pointen? Vis os, at du vil have det, og vi vil gøre det værd at gøre det for dig (og lidt til).

2. Tag kontrollen

Du skal ikke bare antage, at vi altid skal tage initiativ til det. Bare fordi vi sjældent vil sige nej, betyder det ikke, at vi ikke nyder at blive forført, især når vi mindst venter det.

Overrask os, kom til vores kontor i en lang trenchcoat (helst uden noget indenunder) og vis os, hvad det er, vi får, når vi kommer hjem. Send os et lækkert billede eller begynd bare at kysse os langsomt i nakken, mens vi ser tv.

Stol på os, vi har ikke noget imod det. Det er et kæmpe turn-on og vil højst sandsynligt føre til en varm og dampende session på sofaen, mens tv’et stadig er tændt.

3. Vær selvsikker

Selvtillid er sexet. Det betyder ikke så meget for os, hvordan du ser ud, som du tror, det gør.

Vi elsker i hvert fald at have noget at holde fast i. Alle har deres egne små ufuldkommenheder, og det generer dig meget mere, end det gør os.

Vi elsker at se dit ansigt og din krop, mens vi er i aktion, og vi vil gerne se, at du nyder det.

Det vil kun få os til at få mere lyst til dig, og vi vil arbejde hårdere for at behage dig .

Hvis du altid bekymrer dig om, hvordan du ser ud, om dit hår ser sådan og din krop sådan ud, gør det dig kun mindre fokuseret på opgaven, og ærligt talt er det lidt irriterende.

Vi kan tydeligvis godt lide dig, som du er, så bekymr dig mindre om dine fysiske “ufuldkommenheder”, for vi er ligeglade med dem.

Bare nyd det, vi laver, lige så meget som vi gør.

4. Fortæl os, hvad du vil have

Vi kan ikke læse dine tanker. Hvis du ikke fortæller os dine præferencer, hvordan skal vi så vide, hvad der tænder dig, og hvad der virker for dig? Vi kan også godt lide at prøve nye ting.

Men hvis du ikke er til noget, skal du ikke være bange for at fortælle os det.

Lad os finde ud af det sammen. Det er meningen, at det skal være sjovt (blandt andet). Vi vil gerne vide præcis, hvad du finder umuligt at modstå, og vi skal nok sørge for, at du får det.

Men klag ikke over det til dine veninder, hvis du ikke fortæller os det først.

Hvordan kan du forvente, at vi skal blæse dig omkuld, hvis du ikke fortæller os, om det, vi gør, virker? Kommunikation er nøglen.

5. Rollespil

Det er ikke så kompliceret, som det lyder. Du behøver ikke engang at klæde dig ud i noget, du ikke føler dig tilpas i.

Men at lade som om man er en anden for en aften har en vis tiltrækningskraft, som vi af en eller anden grund finder så hot og næsten umulig at modstå.

Der er noget ved bare at glemme alt om det virkelige liv i et par timer, når det bare er os to, og vi kan vælge at være den, vi har lyst til at være, og flygte fra den virkelige verden til en nat med skøre, sjove, ubekymrede, dampende eventyr.

Vi kan gøre det til en ugentlig ting, som ingen nogensinde vil få noget at vide om. Vores egen sexede hemmelighed, som vi tager hjem til, når vi har lyst. Hvor lækkert er det ikke?

6. Øjenkontakt

Dette er en af de hotteste ting, du kan gøre, når vi er midt i kærligheden.

At se dig lige i øjnene, mens vi begge er ved at komme, er noget af det hotteste nogensinde!

Vi vil gerne SE dig nyde dig selv fuldt ud, det alene giver os selvtillid og viser, at vi gør noget rigtigt, og helt ærligt, det driver os bare til vanvid!

Så hvis du spekulerer på, hvad vi mest kan lide at se på under elskov, så er det dette! Det er en sikker måde at drive os til vanvid på.

7. Forspil

Jeg ved, at dette er noget, du sikkert vil finde mest overraskende. Af en eller anden grund er der en udbredt opfattelse af, at vi ikke kan lide forspil.

Men det er slet ikke tilfældet! Vi elsker langsomt at gøre dig liderlig og tigge om mere!

Det tænder os at se, hvor varm du bliver, mens vi langsomt tager dit tøj af, en ting ad gangen, alt imens vi kysser din hals og forsigtigt bevæger os sydpå.

En anden ting, som vi absolut elsker, er at se dig røre ved dig selv, mens du forestiller dig hver eneste lille ting, som vi skal til at gøre ved dig om få minutter. Så. hot.