Skip to Content

7 Tegn På, At Det Er ‘Love Bombing’ Og Ikke Ægte Kærlighed

7 Tegn På, At Det Er ‘Love Bombing’ Og Ikke Ægte Kærlighed

Der er en tynd grænse mellem kærlighedsbomber og følelsesmæssige udfoldelser fra en ægte forelsket person. Det er derfor, at det er så svært at opdage kærlighedsbomber.

Det starter som regel som et eventyr, men det ender i en katastrofe.

Love bombing er en af de mest almindelige teknikker, som narcissister og sociopater bruger til at lokke dig ind, få magt og bevare kontrollen over deres ofre.

Tegn på kærlighedsbombning er ikke let genkendelige, men de vil dog adskille sig fra ægte kærlighedsudfoldelser på nogle måder.

Kærlighedsbombere vil bevæge sig alt for hurtigt

Når tingene lyder for godt til at være sandt, er det fordi de som regel er det.

Hvis du møder en fyr, der er klar til at binde sig, fortæller dig, at han elsker dig og vil have dig til at møde hans familie først efter få dates, er det noget, der i de fleste tilfælde signalerer fare

Når du er i et sundt forhold, tager tingene tid til at udvikle sig. De udvikler sig langsomt, et skridt ad gangen – at lære hinanden at kende på et dybere plan, skabe forbindelse, dele, overvinde forhindringer og så videre.

Hvis din partner ønsker at springe alt dette over, bør du forsøge at bremse ham. Hvis du ikke kan det, er det bestemt noget at bekymre sig om.

De vil konstant rose dig

Han vil fortælle dig, hvor smuk, smart, sød, lækker … du er, og han vil tage det til ekstremer. Han vil ikke gå glip af en chance for at tilbede dig og din eksistens.

Han vil sms’e, at han savner dig hver gang han får chancen, når I ikke er sammen. Han vil lægge billeder af dig, sange og lange meningsfulde tekster på de sociale medier meget tidligt.

Hvis han overdriver og gør dig utilpas, er der noget om snakken. Også komplimenter er mere end velkomne, undtagen når de bare bliver for meget, især hvis du ikke kan huske, at du har haft så mange meningsfulde samtaler med ham.

Det er noget, du bør holde øje med.

De vil overøse dig med gaver

Hver gang I ser hinanden, kommer han med noget til dig, hver gang I ser hinanden. Det kan være en blomst, chokolade eller noget dyrere. På en måde vil han forsøge at købe din kærlighed hver gang han får chancen.

Ligesom med alt, hvad han gør, vil han gå over gevind. En gave af og til her og der er ok, men er der virkelig behov for at bringe noget med hver gang han får chancen?

Kærlighedsbombere siger altid det rigtige på det rigtige tidspunkt

Som standard er mænd og kvinder ikke ens, og der er en lille chance for, at de får hinanden hver gang. Kærlighedsbombere vil få det rigtige næsten hver gang.

De vil fortælle dig præcis det, du gerne vil høre – ikke fordi de er ligeglade, men fordi de som regel er meget intelligente, og det bruger de til at udnytte din usikkerhed, så de kan manipulere dig senere hen.

De vil være så opmærksomme, som de kan være, når du taler om noget, der gik galt, hvordan en bestemt situation fik dig til at føle dig, eller hvordan du gjorde noget i fortiden, som du fortryder.

De vil holde fast i hvert eneste ord, du siger, bare for at de kan bruge det mod dig senere hen.

De får dig til at tro, at du har kendt dem i evigheder

Lige fra starten vil de begynde at fortælle dig, at I er soulmates, I hører sammen, I forbinder hinanden på en måde, som ingen kan. Men kender du dem virkelig?

Spørg dig selv: Hvad har han delt om sig selv, sin familie, sin fortid? Hvis du bemærker, at du er den eneste, der deler, og han kun bliver ved og ved med at fortælle om, hvor fantastisk du er, undgår han måske at tale om sig selv.

Det er normalt at føle en vis form for forbindelse og kemi i begyndelsen. Men du er nødt til at være realistisk omkring alting og se, om du virkelig kender personen, eller om det bare er noget, som han får dig til at tro.

De hader at blive udspurgt

Hvis du begynder at stille spørgsmål som f.eks: “Hvordan ved du, at du elsker mig?” , “Hvordan ved du, at vi er soulmates?”, “Er det ikke stadig for tidligt for alt det?” , “Går det ikke lidt for hurtigt for dig?”, vil han blive defensiv, og han vil ikke kunne lide nogen af disse spørgsmål.

Han kan endda blive irriteret eller vred, fordi han ikke er vant til denne slags situationer. Han er ikke vant til, at nogen stiller spørgsmålstegn ved hans ord og handlinger, og det er en helt anden dimension for ham.

Dette er sandsynligvis den eneste situation, hvor han ikke vil have alle de rigtige svar. Og det er disse spørgsmål, du bør stille for at se hans reaktion.

De bliver jaloux over ingenting

Lad os sige, at I har en pigeaften for første gang, efter I begyndte at date. Der er ikke noget galt med det, men han får dig til at føle dig skyldig.

Han siger ting som f.eks: “Jeg troede, at vi skulle noget i aften?” , “Efterlader du mig virkelig alene?”, “Er du virkelig nødt til at gå? Jeg vil savne dig.”.

Ved at gøre det her får han dig til at føle dig skyldig, så du bliver ved hans side i stedet for at gå ud, og hvis du går, vil du stadig have indtryk af, at han er åh så ensom derhjemme.

Han kan også have andre typer af jalousiudfoldelser. Under alle omstændigheder er det ikke et godt tegn, og du bør være forsigtig med det.

Det er ikke let at se, om nogen er oprigtigt forelsket og går over gevind for at gøre dig glad, eller om de kærlighedsbomber dig, fordi de har en skjult dagsorden.

Under alle omstændigheder er du nødt til at være forsigtig og holde øje med de røde flag.

Bryllupsrejseperioden i et forhold er den vigtigste del for kærlighedsbombere, fordi det er den del, der lader dem komme ind under huden på dig.

Så senere, når deres adfærd skifter og begynder at blive værre og værre, er du uvidende om, hvad der præcist foregår.

Du begynder at overbevise dig selv om, at det bare er en fase, og at de vil ændre sig tilbage til den, de var i begyndelsen.

Det er vigtigt at kende tegnene på love bombing, så du vil være i stand til at genkende og undgå det. Men endnu vigtigere er det, at du skal stole på din mavefornemmelse.

Hvis du føler, at noget er galt, så stol på den følelse.

Forlad enhver situation, hvor du ikke føler dig helt tryg.