Skip to Content

8 Lorte-Ting, Som Mænd Gør, Når De Vil Slå Op Med Dig

8 Lorte-Ting, Som Mænd Gør, Når De Vil Slå Op Med Dig

At blive forelsket er den nemme del. Men når det bliver svært, og nogle barske sandheder skal ud, tyer mændene til nogle dårlige måder at lade dig vide, at de vil ud.

Hvis du nogensinde pludselig er begyndt at spekulere på, hvad pokker der er gået af din kæreste, er dette det rette sted for dig. Nogle mænd begynder at opføre sig virkelig lorteagtigt, når de ønsker at slå op, men ikke har nosserne til at fortælle dig det (eller sende dig en break-up-sms).

De er fast besluttet på at slå op, så de begynder at opføre sig som en total fremmed og tager afstand for at få dig til at gøre det for dem.

De er kujoner, og i stedet for at konfrontere dig med deres ærlige følelser, vil de ty til disse 8 lorte-ting for subtilt at lade dig vide, at de ikke længere er interesseret i dig.

1. Lægge skylden på dig, når det kommer til belastningen i jeres forhold

Tingene har taget en drejning til det værre, og det er klart, hvem der har skylden her. Men nej, Mr. Perfect er ikke i stand til at tage skylden for sine virkelig elendige handlinger, så han peger bare fingre i stedet.

Det er ham, der har taget fuldstændig afstand fra dig, men han begynder at beskylde dig for at gøre det samme. Det er ham, der pludselig er blevet hemmelighedsfuld og undvigende, men han insisterer på, at det er dig, der skjuler ting for ham.

Uanset hvad han gør af lort, forsøger han bare at skyde skylden på dig. Han har ingen nosser til i det mindste at være ægte og reel over for dig, så han tyer til det laveste af det laveste.

2. Han kalder dig skør, når du kalder ham ud på hans opførsel

Dette er bare den letteste udvej. I stedet for at acceptere sin rolle i dette lorteshow kalder han dig for skør, fordi du antyder, at han gør noget forkert. Når mænd ikke ønsker at blive hængende, er dette den nemmeste ting at gøre.

At fornærme dig og ikke lægge fingrene imellem er hans måde at fortælle dig, at du skal fritage ham for hans kæresteopgaver. Hans fod er allerede halvvejs ude af døren, så gør det bare let for ham og sig farvel. Du har alligevel ikke brug for en umoden dreng!

3. Han begynder at klynke, når han ikke er okay med noget

Sandheden er, at mænd elsker at være søde og ømme over for deres piger. De elsker at få dem til at føle sig forkælede og specielle. Og det er de fortjent!

Men når en fyr ikke har noget problem med at klynke og brokke sig omkring dig, er han tydeligvis ikke længere i gang med at forsøge at vinde dig for sig.

Ja, det er virkelig trist og uheldigt (fordi du fortjener en, der behandler dig som den dronning, du er), men det er også en velsignelse i forklædning.

Han bekymrer sig stort set ikke længere nok til at opføre sig pænt og venligt over for dig, så du kan smide ham ud og fokusere på det, der virkelig betyder noget.

4. Han lægger planer med sine kammerater uden at fortælle dig det

Han går ud så meget han vil og så længe han vil, uanset om du ved det eller ej. Han fortæller dig ikke om sine planer, og han sms’er dig ikke, når han er ude.

Han er bare af sted og laver sine egne ting, og du er ikke sikker på, hvad fanden der foregår længere. For dig er han stadig din kæreste, men for ham er det ikke længere tilfældet.

Han vil ud af forholdet, og det er derfor, han opfører sig som om han er single. Det er det, han stræber efter at være, og det er derfor, han ikke længere informerer dig om sine planer. I hans hoved er du ikke længere hans pige.

5. Han lover dig noget og går så tilbage fra sit løfte

Han er blevet en stor skuffelse. Du laver planer, som du er virkelig begejstret for, og så aflyser han i sidste øjeblik. Ingen forklaring, ingen rigtig grund, det sker bare ikke længere.

Han fortæller dig, at han vil hente dit tøjrens eller give dig frokost på vej over, men det gør han aldrig. Hans ord betyder ikke længere noget, og han gider ikke engang forklare sig.

I hans hoved vil du ikke være hans kæreste meget længere, så der er ingen grund til at være en god kæreste længere. Han prøver ikke længere, og det kan virkelig ses.

6. Han sætter en stopper for alle samtaler om fremtiden

Hvis du bare tænker på at tale om ægteskab og børn, skyder han det ned. Han synes, at ægteskab er noget lort, og han er helt uklar med hensyn til, hvad han vil i sin fremtid.

Han nægter at sige noget substantielt, og du kan se, at tanken om at tale om det gør ham ængstelig. Pludselig er den fyr, du blev forelsket i, en skygge af sig selv.

Denne fyr forsøger bare at finde en måde at undslippe et engagement på, og han er ligeglad med, hvor lorteagtig det får ham til at se ud.

7. Han flirter åbent med andre piger i offentligheden

Han forsøger ikke engang at skjule det eller benægte det. Han smiler til hver eneste lækre pige, der går forbi ham, og han taler endda om dem ved lejlighed. Selvfølgelig nedtoner han det totalt og påstår måske endda, at han bare er venlig, men du ved, at det er en løgn.

Han forsøger at få dig til at se, hvor dårlig en kæreste han er, for at du skal slå op med ham. Han vil have dig til at bryde dig så meget om ham, at du undrer dig over, hvad du overhovedet så i ham.

8. Han er længe om at svare på dine sms’er og ringer næsten ikke engang mere

På dette tidspunkt er det virkelig indlysende, hvad det betyder. En fyr, der elsker dig, ønsker at være sammen med dig og værdsætter dig, svarer på dine sms’er. Han ringer også til dig og sørger for at sende dig sms’er i løbet af dagen også.

Men hans fyr er blevet et spøgelse. Du kan mærke, at han glider væk sms for sms, missede opkald for missede opkald. Hver dag indser du det lidt mere, du vil bare ikke indrømme det over for dig selv.

Skat, han er ikke andet end spild af din tid. Overlad denne umodne idiot til en på hans niveau, og find en fyr, der respekterer dig nok til at fortælle dig, hvad han føler lige op i ansigtet.

Ingen kan garantere dig, at det bliver perfekt, men det kan sgu ikke blive mere småligt end det her.