Skip to Content

7 Ting Der Sker Når Du Mister En God Pige

7 Ting Der Sker Når Du Mister En God Pige

Jeg vil vædde med at der ikke var nogen der advarede dig om konsekvenserne ved at miste en god pige. Hvis der er nogen der gør, vil de råde dig til at være smart og være opmærksom på hvad hun siger og gør for dig. De vil fortælle dig aldrig at tage hende for givet, fordi hun er en af de sødeste piger, og du vil kun møde en som hende en gang i livet. Så hvis du gambler med det er det noget du vil fortryde resten af dit liv.

Men du gjorde det du ville, og lyttedee aldrig til andre alligevel. Hved ved hvad der skete inde i dit hovede, eller hvilke grunde eller undskyldninger du kom med for at få det bedre, efter at have behandlet hende dårligt. Den eneste ting du ikke havde regnet med er at mennesker kun kan tåle ting til en vis grad. Du regnede ikke med kærlighed, eller at hun skulle gå sin vej så snart hun bled træt af at have givet dig alt hvad hun havde, og som hun aldrig fik til gengæld. Du troede ikke at du kunne miste hende indtil du faktisk mistede hende.

Når du tager en god pige for givet, er det netop der du mister hende. Når du ikke giver hende den kærlighed hun fortjener, når du ikke respekterer hende, når du ikke lægger mærke til hendes indsats og når du får hende til at føle sig alene selv om hun har dig, er når du mister hende.

Når du mister en god pige, mister du ikke kun den person, men så meget mere. Du mister alle de muligheder i kunne have haft, og alle de ting hun gjorde for dig. Og når virkeligheden endelig rammer dig, kan det være ret overvældende.

Når du mister en god pige, mister du en som tror på dig.

Trist ulykkelig smuk mand sidder på sofaen

Ser du, hun var der altid for at heppe på dig. Hun var den som lagde al hendes tro i dig, og som aldrig ville have givet dig op. Hun troede på dig, hun skubbede dig fremad, og var der altid for at tage i mod dig når hun faldt. Hun lod dig aldrig miste troen på dig selv, og du kunne have været så meget mere med hende, men du gamblede det hele væk.

Når du mister en god pige mister du en som stoler på dig med hele sit hjerte.

Hun gav dig alt af hende selv. Hun stolte blindt på dig, og hun troede ikke du kunne bedrage hende. Hun stoppede aldrig op og tænkte om du udnyttede hende. Det er fordi hun altid troe at mennesker er lige så gode som hun selv er. Men du var aldrig god – ihvertfald ikke i mod hende. Alt hvad du gjorde var at lege med hendes følelser. Og alt hvad hun gjorde var at stole på dig med hele sit hjerte. Det kostede hende alt for meget, men hun formåede at se dig for den du er bagefter.

Når du mister en god pige, mister du en som var klar til at give dig ubetinget kærlighed. Denne type for kærlighed er ikke noget du ser hver dag. En god piges kærlighed er noget helt andet end det du er vant til. Og når en god pige vælger at elske dig, gør hun det med hele hendes hjerte. Hun elsker dig ubetinget og uden at holde noget tilbage. Hun var klar til at gøre det samme for dig. Men hun stoppede før du fik det bedste af hende. Fordi hun så at du ikke var det værd. Hun indså at du kun ødelagde hende, og at du kun kommer til at tage hendes kærlighed og bruge den, men aldrig giver noget tilbage. Hun var klar til at elske dig ubetinget, men du gav hende aldrig chancen. Du gamblede den væk for tidligt.

Når du mister en god pige, har du ikke længere en som altid er der for dig.

Når du ser omkring dig nu, har du ikke en som du kan regne med, dag og nat. Du vil ikke have en som er klar til at lytte til dig uanset hvad du har gjort mod hende. Du vil ikke have en som vil glemme hendes egne behov fordi hun var for optaget af at fokusere på de ting du havde brug for. Fordi, når du mister en god pige, mister du samtidig en pige som altid var der når du havde brug for hende.

Når du mister en god pige har du ikke længere en som aldrig ville have givet dig op.

Tankevækkende mand kigger ud af vinduet

Det var faktisk hendes plan at blive. Hun ville være der for dig, og kunne ikke have forestillet sg at give op på dig. Du ved hvor hårdt hun prøvede og hun blev ved din side selv om alle andre ville være gået for længe siden. Hun fortsatte med at finde troen på dig, steder hvor ingen andre kunne forestille sig at lede. Men hun blev træt af hele tiden at føle sig knust af en som hun forsøgte at gøre alt for. Hun blev træt af at være den eneste som aldrig gav op. Så til sidst gav hun selv op.

Når du mister en god pige, mister du din bedste ven.

Når du mister en god pige, mister du ikke din eneste elsker men også din bedste ven. Du mister din buddy, din livspartner og en som du altid kan regne med. Du ved at hun var den rette, men du er for stolt eller bange for at indrømme det. Det spiller ingen rolle fordi livet vil få dig til at indrømme det, i det mindste overfor dig selv. Og livet vil får dig til at fortryde at du også mistede en god pige.

Når du mister en god pige ender du op med til sidste at tænke over om det du mistede hende for, var det værd. Efter noget tid, og virkeligheden er sunket ind, når du ligger vågen om aftenen og har svært ved at sov, vil du ikke kunne stoppe med at tænke på om det at miste hende var det værd. Hvis alle de ting du gjorde forkert, al egoismen og ligegyldigheden, dine drømme og mål var mere værd end at miste en god pige som hende, vil du tænke over om hun er den samme pige som hun plejede at være. Du vil tænke på om hun har en der behandler hende rigtigt og gør alle de ting som du ikke gjorde, men som du burde have gjort for hende. Dine instinkter vil bede dig tage telefonen og ringe, men der er noget der stopper dig i at gøre det. Dette “noget” er realiseringen af at piger som hende ikke vil være alene ret længe. Du vil indse at hun ikke vil vente på dig, fordi der er en anden der har gjort alt i sin magt for at vinde og beholde hende. Inden du indser hvad du har mistet er hun med en anden som sætter pris på hende og fortjener hende.