Skip to Content

Det Er Ikke Så Kompliceret – Hvis Han Vil Være Sammen Med Dig, Er Han Sammen Med Dig

Det Er Ikke Så Kompliceret – Hvis Han Vil Være Sammen Med Dig, Er Han Sammen Med Dig

Det er noget, der gør ondt som ind i helvede at få vide, men du er nødt til at indrømme, at selv at det er altid bedre at blive såret af sandheden end trøstet med løgne. Fordi før eller senere vil sandheden komme ud, og hvis det kommer ud senere, vil det skade meget mere, end det ville, hvis det kom ud tidligere. Og sandheden er:

Det er faktisk ikke så kompliceret. Hvis han ville være sammen med dig, er han sammen med dig.

Jeg ved, det er meget nemmere at tro, at det er bare kompliceret. Derfor har håbet aldrig forladt din side, og det er derfor, du tro på, at det engang ikke vil være så kompliceret længere, og at ventetid endelig ville være det værd. Og det er præcis, hvordan du holdt ved at ødelægge dig selv stykke for stykke. Fordi det aldrig ville stoppe med at blive kompliceret med ham.

Der er mange måder at det kan gå på. Han kunne være et røvhul, som bare skal bruge dig til at gøre nogen jaloux eller måske er han bare en giftig mand, der har brug for nogen til at projicere sine usikkerheder på. Måske søgte han bare nogen til at fordrive lidt tid med. Det værste ville være, hvis han var en god fyr, som du var nødt til at give slip på.

Han kan være den person, der får dig til at føle dig godt tilpas, men føler ikke den måde du gør det på. Eller han kunne godt lide dig, men tror stadig ikke, du er den rigtige. Det kunne også være, at han kun var sammen med dig, da der ikke er nogen anden.

Men uanset hvad scenariet er, hvis han ville have dig, behøvede han ikke at tænke over det, og hvis han virkelig ville være sammen med dig, ville det bare være instinkt for ham at vælge dig. Og siden du tænker, det er kompliceret, mens det ser ud til, at han ikke har til hensigt at vælge dig, skal du måske stå over for den grimme virkelighed:

Det er faktisk ikke så kompliceret. Hvis han ville være sammen med dig, er han sammen med dig.

Det Er Ikke Så Kompliceret - Hvis Han Vil Være Sammen Med Dig, Er Han Sammen Med Dig

Det er på tide du stopper med at lave undskyldninger for ham og retfærdiggøre hans handlinger. Tænk over dig selv for et sekund og hvordan du opfører dig. Er det virkelig så kompliceret i dit liv? Hvis du ville have nogen, ville du lave undskyldninger for ham eller ville du kæmpe for ham?

Du ville ikke tillade nogen, som du vil have i dit liv til at tro, at han ikke er din prioritet, eller at du ikke ville tillade noget der blokerer din vej, og der er intet, der hindrer ham i at gøre det samme. Forvent selv hans mangel på vilje.

Der er to måder, du kan tillade dette at gå, uanset hvilken du vælger, uanset hvad du vælger vil du blive hjerteknust. Men sølvtråden er, at du kan vælge at knuse dit hjerte en gang i stedet for at knuse det igen og igen.

Du vil fortsætte med at knuse dit hjerte, hvis du fortsætter med at retfærdiggøre hans handlinger. Du fortsætter med at knuse dit hjerte, hvis du fortsætter med at vælge en mand, der ikke sandsynligvis vil vælge dig. Du fortsætter med at knuse dit hjerte, hvis du fortsætter med at vente på ham du aldrig vil få.

Men du knuser kun dit hjerte en gang, hvis du vælger at være lig med dig selv. Du knuser kun dit hjerte en gang, hvis du beslutter dig for ikke at bedrage dig selv længere. Du ødelægger kun dig selv en gang, hvis du vælger dig selv som en prioritet. Knus dit hjerte alene denne gang og fortsæt, når du har accepteret at sådan er det:

Det er ikke så kompliceret. Hvis han ville være sammen med dig, er han sammen med dig.