Skip to Content

7 Ting Der Ødelægger En Date For Mænd

7 Ting Der Ødelægger En Date For Mænd

Du vil måske blive overrasket, men mænd er faktisk temmelig kompliceret, når det kommer til dating. De har forskellige typer af dating, og de vil sætte deres stil i henhold til typen af daten.

Hvis de bare er på en afslappet date, ikke forventer meget og er ikke så interesseret i den pige, vil de kun bekymre sig om at pigen har det sjovt.

Dette skyldes manglen på seksuel eller følelsesmæssig interesse i den pige. En afslappet date forekommer ikke ofte, og når det sker, er det sandsynligt under en helingsproces for ham — oftere end ikke fra en nylig brud.

På den anden side, når en fyr er på udkig efter en engagement og er seksuelt tiltrukket, vil han tage pigen mere seriøst og planlægge engagementet.

Mænd i situationer som denne kan blive meget kræsne og vige tilbage af alle mulige grunde (medmindre de bare er ude efter for sex). Nogle er berettigede, andre ikke, men her er en liste over de top 7 ting, som specifikke brydes af mænd:

1. Fysisk udseende

Den, der fortæller dig, at udseende ikke betyder noget, er en løgner! Hvis du er på en blind date eller lige begyndt at date, er det første du bemærker er hvordan den anden person ser ud.

Selvfølgelig har hver fyr sin egen smag, men der er ting for mænd, der vil slukke dem med det samme: for meget makeup, du er ude af form, og har kort hår er de mest almindelige.

Som kvinde bør du ikke bekymre dig for meget om dette, for hvis han kun vil dømme dig efter dit udseende, fortjener han ikke rigtig at møde din personlighed.

2. Indkomst og mangel på ambitioner

Ja, det er vigtigt for en person, der er på udkig efter et seriøst forhold. Ingen ønsker at have en “gold digger”, men så hvis en pige tjener mere end han gør, det er utraditionel, og det vil vige ham tilbage.

Ambition for en voksen mand er afgørende, og hvis en fyr ser havde du ingen ambitioner har i livet, ingen interesser, og ikke noget at tilbyde, vil han bakke ud.

3. Fordømmende

Mænd har normalt denne holdning: “Jeg er ikke et projekt”. De ønsker ikke at holde op med at ryge, drikke eller opgive deres små hobbyer på grund af en pige.

Hvis du dømmer og ikke accepterer de ting, der betyder noget for ham som hans fortid og hans livsstil, så betyder det, at du er ligeglad med ham.

Dårlige vaner er noget, alle har brug for at slippe af med, men han er nødt til at indse det og gøre det af sig selv – du kan ikke tvinge ham til at gøre noget.

4. Det går for hurtigt

Dette kan være skræmmende for mænd – nej, de ønsker ikke at planlægge ægteskab, børn eller nogen form for fremtid endnu. I ved ikke, om I overlever efter et par måneder.

At komme for tæt for hurtigt er et rødt flag for en mand, og han vil helt sikkert reagere på det.

5. Ikke tekster

 

Vi lever i en verden, hvor alle er limet til deres telefoner. SMS er en afgørende del, før, under og selv efter en date og ikke at svare efter et par timer kan undertiden betyde “vi er færdige”.

En mand vil måle din interesse for ham i overensstemmelse med din tekstfrekvens. Hvis du ikke fortsætter samtalen over SMS, eller du simpelthen nægter at sende tekster, vil han antage at du ikke har nogen interesse i ham og vil også miste interessen.

6. At være for let

Mænd elsker udfordringer, og hvis du ikke gør, er du ude af spillet. Måske ringer han dig nogle gange for at mødes, men vil aldrig tage dig alvorligt. Hvis en kvinde sover med ham for tidligt på datingrejsen, bliver det et stort rødt flag for ham.

Medmindre du vil være ‘venner med fordele’ med ham, bør du ikke give ham alt lige med det samme – uanset hvor meget du kan lide ham.

Du er nødt til at finde en balance, fordi hvis du spiller for hårdt for at få ham, vil det også piske ham.

7. Afhængighed af sociale medier

sad mand og tjekkede mobiltelefon siddende på gulvet

Mange fyre har et kærlighedsforhold med de sociale medier. Men når de leder efter en romantisk partner, anbefales det at pigen ikke er afhængig af de social medier.

Det kan være afskrækkende, hvis en kvinde tilbringer overdrevne mængder af tid på de sociale medier.

Der er intet værre for en mand end at se dig tage snesevis af selfies i løbet af en date – det er ikke kun uhøfligt og irriterende, men det mindsker også hans syn på din intelligens og modenhed.