Skip to Content

7 Tydelige Tegn På, At Du Har Fundet Din Sjæleven

7 Tydelige Tegn På, At Du Har Fundet Din Sjæleven

“Et bånd mellem sjæle er ældgammelt – ældre end planeten.” ~ Dianna Hardy

Fra det øjeblik vi bliver født, er vores sjæl bestemt til at have et match. Før mennesker mødes og forelsker sig i den virkelige fysiske verden, mødes deres sjæle i den åndelige verden.

De skaber et ubrydeligt bånd, som forvandles til ægte kærlighed, man kan røre ved.

Du er nødt til at have dit match – din anden halvdel – for vi er alle ufuldstændige. Selv om vi gerne vil tro, at vi ikke har brug for nogen, så har vi det.

Vi har brug for nogen at dele vores byrder med. Vi har brug for nogen til at være vores klippe, når vi kommer til de mørke steder i vores sind.

Vi har brug for nogen til at fuldende os.

Den person vil hjælpe dig med at blive en bedre version af dig selv. Han vil gøre dig til et bedre menneske. Han vil få alle dine positive træk til at overvinde de negative.

Han har evnen til at gøre dig næsten perfekt – den bedste, du kan være.

Der er en lille ting. Jeg hører, hvordan folk siger, at der ikke er noget, der hedder en soulmate – at denne idé bare er en masse vrøvl.

Men det er jeg ikke enig i. Ser du, alle har deres anden halvdel – det er der ingen diskussion om. Det er bare det, at folk nogle gange ikke ved, hvordan de skal genkende den.

Der er ingen, der siger, at det vil være nemt at finde sammen med sin soulmate, fordi det er meningen. Det betyder ikke, at I ikke kommer til at gå igennem de samme problemer, som andre gør.

Begyndelsen på ethvert forhold er hårdt, og det er det også med din soulmate. Du skal ikke forvente, at din verden er lyserød og blomstret. Det er den samme verden, som den var før.

Det eneste, der er anderledes, er, at du har fået en chance for at genkende din soulmate, fordi han måske er i en forklædning.

Lad være med at spille den chance væk. Prøv i stedet at få det til at fungere, for med tiden vil alt dit hårde arbejde og alle dine investeringer i dit forhold betale sig.

Hvis du kæmper med at finde ud af, om han er din soulmate eller ej, er her nogle åbenlyse tegn, der kan hjælpe dig med at gøre det slørede billede klarere:

1. Han er støttende

Du vil aldrig blive ladt i stikken. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, vil han bakke dig op.

Selv hvis han synes, at det måske ikke er det smarteste træk i bogen, vil han være der for dig, fordi han ved, hvor vigtigt det er at begå fejl.

Man lærer af dem. Han vil lade dig begå den fejl, men han vil være der for dig, når du fejler. Og det vil være okay. Du har hans støtte til at blive ved med at prøve.

2. Det er, som om I kender hinanden

Det sker, når man møder en person, som det var skæbnebestemt, at man skulle møde. Du har en fornemmelse af, at du allerede har mødt ham.

Hans ansigt ser bekendt ud, og hans bevægelser ser så naturlige ud – som om du har set hans bevægelser tusind gange før.

Og hvad med déjà vu? Hvad med de gange, hvor du kunne have svoret, at præcis den samme situation med præcis den samme person var sket? Hvordan er det muligt, når du mødte ham forleden dag?

3. I er på samme side

Når I mødes, taler I om alt – I deler jeres livshistorier, jeres hobbyer osv. Det er sådan, man skaber et dybere bånd.

Og et eller andet sted undervejs indser man, at man har, om ikke den samme, så dog et lignende sæt af moral og værdier.

I er den samme slags mennesker. Det er derfor, det er så let at tale med din anden halvdel.

Det er derfor, han forstår alt, hvad du siger. Det er derfor, han forstår, hvordan du har det. Fordi han kan relatere til det.

4. Han får dig til at føle dig tryg

Når du har problemer eller bare er ked af det, længes du efter hans omfavnelse. Du har bare brug for at være i hans arme.

Varmen fra hans krop, hans åndedræt og hans hjerteslag får dig til at føle dig tryg. Du er sikker på, at ingen eller intet i denne verden kan røre dig.

Selv når du stråler af negativ energi, har han en løsning på det. Han suger den energi ud af dig med sin positivitet. Og igen føler du dig tryg.

5. Han er troværdig

Aldrig, aldrig, aldrig ville du holde noget skjult for ham. Du føler ikke det pres og den forlegenhed, du måske føler over for andre.

Du kan fortælle ham absolut alt. Det er, fordi du ved, at han vil lytte til alt, hvad du har at sige. Han vil give dig et råd, hvis han har et.

Det er derfor, du kan stole på ham. Fordi du ved, at han ikke vil dømme dig. Han kan kun hjælpe dig.

6. I føler for hinanden

Det er en telepatisk forbindelse. Selv hvis du af en eller anden grund ikke vil fortælle ham, at du har ondt, vil han vide det – han vil føle det.

Bare et blik i dine øjne er nok til at få ham til at indse, at der er noget galt.

Og uanset hvor meget du prøver at skjule det, vil det mislykkes.

Og når han ser, at du er i smerte, vil han føle med dig. Han vil føle smerten i sin egen hud, som om der var sket noget slemt med ham.

For I er ét. Det, der gør ondt på dig, gør også ondt på ham.

7. Du ved det godt

Noget dybt inde i dig fortæller dig, at han er den rette for dig. Det er noget, ingen nogensinde kan forklare med ord.

Det er noget, der er uforståeligt og derfor mystisk.

Det er, som om der er en slags åndelig kraft, der skubber jer mod hinanden, og hver eneste lille ting falder på plads.

Sådan er det. Du kommer til at opleve alle disse tegn før eller siden. Du skal bare være klog nok til at genkende dem.

Der findes kun én soulmate. Hvis du savner ham, hvem ved så, om du møder ham igen?

Men på den anden side, hvis du savner ham, betyder det så, at der ikke er nogen anden for dig?

Og hvis ja – hvor går alle de ukendte sjæle så hen?