Skip to Content

7 Tegn På, At Det Er “Kærlighedsbombning” Og Ikke Ægte Kærlighed

7 Tegn På, At Det Er “Kærlighedsbombning” Og Ikke Ægte Kærlighed

Der er en hårfin grænse mellem love bombing og følelsesmæssige udfoldelser fra en person, der er oprigtigt forelsket. Det er derfor, love bombing er så svært at opdage.

Det starter som regel som et eventyr, men ender i en katastrofe.

Love bombing er en af de mest almindelige teknikker, som narcissister og sociopater bruger til at lokke dig ind, få magt og bevare kontrollen over deres ofre.

Tegn på kærlighedsbombning er ikke lette at genkende, men de adskiller sig fra ægte kærlighed på nogle måder.

 Kærlighedsbombere vil gå alt for hurtigt frem

Når ting lyder for gode til at være sande, er det som regel fordi, de er det.

Hvis du møder en fyr, der er klar til at binde sig, fortæller dig, at han elsker dig og vil have dig til at møde hans familie efter kun få dates, er det noget, der i de fleste tilfælde signalerer fare.

Når man er i et sundt forhold, tager tingene tid at udvikle. De skrider langsomt frem, et skridt ad gangen – man lærer hinanden at kende på et dybere plan, knytter bånd, deler, overvinder forhindringer og så videre.

Hvis din partner ønsker at springe alt dette over, bør du forsøge at bremse ham. Hvis du ikke kan det, er det helt sikkert noget, du skal bekymre dig om.

De vil konstant rose dig

Han vil fortælle dig, hvor smuk, klog, sød, lækker … du er, og han vil tage det til ekstremer. Han vil ikke gå glip af en chance for at tilbede dig og din eksistens.

Han vil skrive, at han savner dig, hver gang han får chancen, når I ikke er sammen. Han vil poste billeder af dig, sange og lange meningsfulde tekster på de sociale medier meget tidligt.

Hvis han overdriver og gør dig utilpas, er der noget om snakken. Komplimenter er også mere end velkomne, undtagen når de bare bliver for meget, især hvis du ikke kan huske at have haft så mange meningsfulde samtaler med ham.

Det er noget, du bør holde øje med.

 De vil overøse dig med gaver

Hver gang I ser hinanden, giver han dig noget. Det kan være en blomst, chokolade eller noget dyrere. På en måde vil han forsøge at købe din kærlighed, hver gang han får chancen.

Som med alt, hvad han gør, vil han gå over stregen. En gave i ny og næ er ok, men er der virkelig behov for at give noget, hver gang han får chancen?

 Kærlighedsbombere siger altid det rigtige på det rigtige tidspunkt

Som udgangspunkt er mænd og kvinder ikke ens, og der er en lille chance for, at de får hinanden hver gang. Kærlighedsbombere rammer rigtigt næsten hver gang.

De fortæller dig præcis, hvad du gerne vil høre – ikke fordi de er interesserede, men fordi de som regel er meget intelligente, og det bruger de til at udnytte din usikkerhed, så de kan manipulere med dig senere.

De vil være så opmærksomme, som de kan være, når du taler om noget, der gik galt, hvordan en bestemt situation fik dig til at føle, eller hvordan du gjorde noget i fortiden, som du fortryder.

De vil holde fast i hvert eneste ord, du siger, så de kan bruge det imod dig senere.

 De får dig til at tro, at du har kendt dem i evigheder

Lige fra starten vil de begynde at fortælle dig, at I er sjælevenner, at I hører sammen, at I er forbundet på en måde, som ingen andre kan. Men kender du dem virkelig?

Spørg dig selv: Hvad fortalte han om sig selv, sin familie, sin fortid? Hvis du bemærker, at du er den eneste, der deler, og han kun taler om, hvor fantastisk du er, undgår han måske at tale om sig selv.

Det er normalt at føle en form for forbindelse og kemi i begyndelsen. Men du er nødt til at være realistisk omkring alting og se, om du virkelig kender personen, eller om det bare er noget, han får dig til at tro.

 De hader at blive udspurgt

Hvis du begynder at stille spørgsmål som f.eks: “Hvordan ved du, at du elsker mig?” “Hvordan ved du, at vi er sjælevenner?”, “Er det ikke stadig for tidligt til alt det?” “Går du ikke lidt for hurtigt frem?”, vil han gå i forsvarsposition, og han vil ikke bryde sig om nogen af disse spørgsmål.

Han bliver måske endda irriteret eller vred, fordi han ikke er vant til den slags situationer. Han er ikke vant til, at nogen sætter spørgsmålstegn ved hans ord og handlinger, og det er en helt anden dimension for ham.

Dette er sandsynligvis den eneste situation, hvor han ikke har alle de rigtige svar. Og det er disse spørgsmål, du skal stille for at se hans reaktion.

 De bliver jaloux over ingenting

Lad os sige, at I skal have en tøseaften for første gang, efter at I er begyndt at date. Der er ikke noget galt med det, men han får dig til at føle dig skyldig.

Han siger ting som: “Jeg troede, at vi skulle lave noget i aften?” “Lader du mig virkelig være alene?”, “Er du virkelig nødt til at gå? Jeg kommer til at savne dig.”

På den måde giver han dig dårlig samvittighed, så du bliver ved hans side i stedet for at gå ud, og hvis du går, vil du stadig have indtryk af, at han er åh så ensom derhjemme.

Han kan også have andre former for jalousi. Under alle omstændigheder er det ikke et godt tegn, og du bør være forsigtig med det.

Det er ikke let at vide, om nogen er oprigtigt forelsket og gør alt for at gøre dig glad, eller om de kærlighedsbomber dig, fordi de har en skjult dagsorden.

Under alle omstændigheder skal du være forsigtig og holde øje med de røde flag.

Hvedebrødsdagene i et forhold er den vigtigste del for love bombers, fordi det er den del, der lader dem komme ind under huden på dig.

Så senere, når deres adfærd ændrer sig og bliver værre og værre, er du ikke klar over, hvad der præcist foregår.

Du begynder at overbevise dig selv om, at det bare er en fase, og at de vil ændre sig tilbage til dem, de var i begyndelsen.

Det er vigtigt at kende tegnene på love bombing, så du er i stand til at genkende og undgå det. Men endnu vigtigere er det, at du stoler på din mavefornemmelse.

Hvis du føler, at der er noget galt, så stol på den følelse.

Forlad enhver situation, hvor du ikke føler dig helt tryg.