Skip to Content

Hvis Du Gør Sisse 5 Smukke Ting, Vil Du Helt Sikkert Tiltrække En Rgtig Mand

Hvis Du Gør Sisse 5 Smukke Ting, Vil Du Helt Sikkert Tiltrække En Rgtig Mand

Det er nemt at møde en mand, men at møde en mand, man har lyst til at date, er som at vinde i lotteriet. Datingverdenen er som at leve i en jungle. Kun de stærkeste overlever, og mens du leder efter den rigtige, er der en masse dødbringende forkerte derude.

Hvis en af de forkerte fanger dig i sine kløer, bliver du kvalt i dine egne tårer, skriger på verden og er vred over dens uretfærdighed.

Det er altid lettere at give dem skylden for deres manglende evne til at binde sig, deres usikkerhed og det faktum, at de er følelsesmæssigt utilgængelige, og for det meste er det sandt, men det er ikke den eneste faktor, der gør, at du tiltrækker den forkerte slags fyre.

Nogle ting afhænger også af dig. Det er sandt, at du ikke kan ændre det miljø, du er omgivet af, men du kan tilpasse dig selv. Ikke ændre, bare tilpasse dig, og så har du en chance for at møde en rigtig mand. Værdsæt dig selv mere, og tag ikke imod hvad som helst, der kommer din vej.

Kvinder ved, at de skal gøre dette af frygt for at forblive single, så de slår sig til tåls med den første mand, der ikke er så forfærdelig. Det er den største fejl, du kan begå. Vær tro mod dig selv, lad være med at ændre dig, men tilpas dig ved at forbedre dig.

1. Elsk din krop

Du er bare perfekt, som du er. Elsk hver eneste ting ved din krop, for du ejer den, den er din. Den er unik, ingen andre har den. Det er en af grundene til, at den skal være noget særligt.

Når du først har lært at sætte pris på din krop, vil du sætte mere pris på dig selv, og du vil ikke nøjes med mindre, end du fortjener, nogensinde igen. Køb dig en fin kjole, måske en, der viser mere af dine skuldre, for mænd elsker at se bare skuldre.

Men sørg for, at du ikke klæder dig i noget, der skriger sex på jeres første date. Det vil efterlade et forkert indtryk, eller det vil bare se ud, som om du prøver for hårdt.

2. Lad være med at spille hot ‘n’ cold

Rigtige mænd køber ikke det lort. Rigtige mænd kan ikke lide at spille disse spil. Så hvis du vil tiltrække den forkerte slags fyre eller en umoden mors dreng, skal du virke interesseret den ene dag og ignorere ham fuldstændigt den næste.

Det virker med douchebags og ikke med nogen, du virkelig gerne vil date. Lad være med at lade, som om du ikke er interesseret, og forvent, at han kan læse dine tanker.

Hvis du kan lide ham, så fortæl ham det, og hvis du føler dig tryg og stoler nok på ham til at fortælle ham det, så er han sandsynligvis den rigtige type mand, du gerne vil date.

3. Behandl dig selv, som han ønsker at behandle dig

En mand kan godt lide at se en kvinde, der sætter sig selv først, som er uafhængig og stærk. Han vil se, at du kan tage vare på dig selv og ikke har brug for hjælp fra nogen.

Han har brug for at se, at du kan elske dig selv på samme måde, som han ville elske dig. Han vil se, at du respekterer dig selv, og han vil respektere dig tilbage.

Prøv at investere i dig selv, så meget du kan. Det vil vise ham, at du holder lige så meget af dig selv, som han gør.

4. Vær venlig

Dette er et smukt træk, som de fleste kvinder har, og som alle rigtige mænd elsker. Samfundet og medierne har begge vist et helt andet billede af, hvad mænd elsker – en sexet, beskidt badass, der ikke bekymrer sig om andre end sig selv.

Det er sandt, men kun til en vis grad. Man skal passe på sig selv og elske sig selv, men derudover skal man også have medfølelse med andre. Og det er det, rigtige mænd virkelig kan lide.

Hvem vil ikke gerne have en sød og rar kvinde ved sin side, en kvinde, som de ved ikke vil være dem utro og få dem til at ligne en komplet idiot? Så ja, venlighed virker.

Prøv det en gang og se selv. Bare en advarsel: venlighed virker kun på rigtige mænd og ikke på drenge.

5. Lad ham føre an

Hold op med altid at prøve at være i kontrol. Hvis du endelig har fundet den mand, du elsker, og du gerne vil tilbringe resten af dit liv sammen med ham, så lad ham tage styringen i et stykke tid. Lær at tage hans ledelse, for ingen kan holde ud at blive kommanderet rundt med et helt liv.

Det efterlader også det indtryk, at du ikke stoler på ham, og at du ikke tror, at han er i stand til at træffe de rigtige beslutninger. Det er i orden at mene, at du har ret, men at afvise hans meninger og input kan virkelig skade jeres forhold.

Du har brug for en mand, der ved, hvordan man træffer beslutninger og står op for sig selv. Det eneste, du skal lære at gøre, er at lytte til ham fra tid til anden og give ham en chance for at bevise sit værd.

Det handler ikke om at ændre sig selv, bare om at forsøge at gøre sig selv bedre. Hvis du lykkes med det, vil du automatisk trække rigtige mænd tættere på dig. Og ikke kun det, men det vil også gavne dig og gøre dig til den bedste udgave af dig selv.