Skip to Content

Stærke Kvinder Har Brug For Mænd, Der Er Endnu Stærkere

Stærke Kvinder Har Brug For Mænd, Der Er Endnu Stærkere

Vi hører ofte, at stærke kvinder skræmmer mænd. Det er ikke sandt. De skræmmer ikke alle mænd.

De er bare skræmmende for dem, der er svagere end dem.

Hvilket ikke er en overraskelse. Mænd, der kun taler og ikke handler, har intet at tilbyde en stærk kvinde.

De kan ikke fodre hende med falske løfter og overfladiske historier – i hvert fald ikke i lang tid.

En stærk kvinde kræver handling og substans. Derfor har hun brug for en mand, der er endnu stærkere, end hun selv er. Hun har brug for en mand, der vil give hende lige så meget, som hun giver ham.

Og lad os se det i øjnene – hun har ikke brug for meget. Men respekt, tillid, ægte følelser og en ordentlig dosis kærlighed ville være tilstrækkeligt. Desværre mangler hun det meste af tiden selv det.

Hun har brug for at se, at den mand, hun er sammen med, ikke er bange for at smøge ærmerne op og opbygge et forhold til hende. Hun har ikke brug for, at han gør alt arbejdet. De vil investere lige meget.

Kærlighed skal være gengældt og plejes, ellers er det hele forgæves. Der er ingen grund til at forcere tingene eller være den, der trækker det meste af læsset.

Det har hun allerede gjort. Det virker aldrig. Hun har ikke lyst til igen at befinde sig midt i et forhold, hvor hun føler sig ensom, et forhold, hvor alle hendes anstrengelser bliver betalt tilbage med halvdelen af en andens.

Hvis du spørger en stærk kvinde, er en mand, der gør en indsats, den mest sexede mand i verden. Hun vil straks beundre hans initiativ, og hun vil blive forbløffet over hans vedholdenhed.

En mand, der ikke giver op ved den første forhindring, og som er villig til at komme ud af sin komfortzone og gøre bare lidt mere, er den rette mand for hende. Han vil få hende til at føle sig tryg og sikker.

Han vil gradvist sænke de mure, hun har bygget op gennem årene. Han vil være tålmodig og vil ikke have noget imod at tage det langsomt. Han ved, at gode ting tager tid.

Han vil være der til at minde hende om, at hun ikke behøver at bære alles byrder. At det fra tid til anden er okay at slappe af, sænke tempoet og nyde livet.

Hun har en tendens til at være hård ved sig selv, og hun er sin egen værste kritiker. En stærk mand vil berolige hende.

Han vil berolige hende og fortælle hende, at hun ikke behøver at være perfekt og have styr på tingene hele tiden.

Han vil lære hende, at ikke alt behøver at være planlagt og skemalagt. Nogle gange er de ting, man gør i kampens hede, de ting, man ikke tænker over, men bare gør, de bedste.

Den mand vil vide, at hun aldrig ville bede om hjælp, og derfor vil han hjælpe uden at spørge hende. Hun er vant til at klare sig selv, og alt dette vil være uvant for hende.

Men når hun først har vænnet sig til det, vil det være som et frisk pust, en forandring til det bedre, som hun altid har haft brug for.

Hun ved, at han er der for hende, selv når han ikke er fysisk til stede. I løbet af hele hendes hektiske dag vil hans kys og hans varme omfavnelse være noget, hun vil se frem til.

Hun ved, at selv når han er der, er hun mere end i stand til at stå på egne ben, men det gør ham ikke mindre vigtig. Hun vil stadig helhjertet have ham i sit liv.

Det ved hun godt:

“Selv Superwoman havde nogle gange brug for Supermans sjæl.” (Sia)