Skip to Content

Dit ‘jackpot’ Forhold Vil Være Med En Som Gør Disse 17 Ting

Dit ‘jackpot’ Forhold Vil Være Med En Som Gør Disse 17 Ting

1. Han vil gøre alt for dig.

Lykkelig ungt forelsket par klemmer og holder briller

Der findes ikke noget han ikke ville have gjort for dig. Han kører flere kilometer bare fordi du gerne vil spise på din ynglings restaurant.

Han vil slippe alt og komme løbende til dig hvis han ved at du har brug for ham. Han vil helt sikkert sørge for at du er tilpas, og han vil gerne være ansvarlig for det.

2. Hans tillid har ingen grænser.

Tillid er trods alt det vigtigste i et forhold. Det er det grundlag som du bygger dit forhold på. Han ved at du fortjener at han stoler på dig, og han vil aldrig have mistro til dig.

Hvis han er uenig med dig om noget, taler han med dig om det først, fordi han mener at i begge er modne nok til at tage en fælles beslutning.

3. Han vil tage hensyn til dig.

Når du har noget at sige, giver han dig din fulde opmærksomhed. Han vil aldrig lade som om han lytter, mens han laver noget andet.

Han vil se dig i øjnene mens du taler, og han vil være dedikeret i at løse problemet, fordi han ved at du ville gøre det samme for ham.

4. Han vil berolige dig når du er gal.

Han ved hvad der gør dig vred, og han vil, for enhver pris, undgå det. Men nogle gange vil andre provokere dig, og du vil knække under pres, og blive vred.

Din “jackpot” kæreste vil stå bag dig, kramme dig og trøste dig til du har det bedre. Hvis han gør det, så lad ham ikke gå.

5. Han vil altid bruge ordet ‘vi’.

smilende kjære par sitter på sofaen og klemmer hverandre

Der er ingen ental i hans sætninger, det vil ikke bare være “mig” når han taler.

Uanset hvad han gør og hvor han gør, vil han altid inkludere dig fordi han valgte dig – og i valgte hinanden, for at tilbringe resten af livet sammen.

Din kærlighed er så stærk at du aldrig ønsker at blive “mig” igen.

6. Han forpligtiger sig til dig.

Ingen vil tro at han er single. Han vil være stolt af dig og forholdet, og han vil fortælle det til hele verden.

Der er ingen “mærkelige navne” i hans kontakter, fordi han har ikke brug for den slags piger længere. Han vil forpligtige sig til dig resten af livet.

7. Han vil passe på dig.

Han vil passe dig når du er syg. Han vil lave suppe til dig og give dig medicin når du ikke kan komme ud af sengen.

Han vil stryge dig over håret og fortælle dig historier når du kommer træt hjem fra arbejde. Du vil aldrig gå glip af noget når han er sammen med dig.

8. Han vil være stolt af at have dig ved hans side.

Han vil holde din hånd så alle kan se, du er hans og hans alene. Han vil introducere dig til de vigtige personer i hans liv, hans forældre og venner…

Han vil kramme og kysse dig offentligt fordi han vil at hele verden ved hvor meget han elsker dig og at han er den heldigste mand på jorden fordi han har dig i hans liv.

9. Han vil tro på dig.

Han vil få dig til at føle at alt er muligt. Han vil give dig styrke til at gøre de ting du kan lide, og du er selvsikker fordi han støtter dig.

Han vil vise dig at han tror på dig, og selv om du fejler, vil han hjælpe dig med at komme tilbage på benene igen.

10. Han vil udfordre dig.

Happy,Couple,Talking,In,The,Morning

Han vil udfordre dig hver dag til at gøre dig bedre end du er. Ved at gå ud med ham, vil du gradvist blive den bedste version af dig selv igen, og han vil være den der fik dig til det.

Han vil bevidst presse dig ud af komfortzonen og hjælpe dig videre. Han vil aldrig lade dig være middelmådig fordi han ved at du er så meget mere værd end det.

11. Han vil aldrig stoppe med at prøve.

Uanset i hvilket stadie forholdet er i, vil han aldrig stoppe med at imponere dig. Han vil stadig investere i forholdet fordi han ved at du fortjener det, og hvad ved at du også prøver.

Han vil planlægge dates på datoer der er vigtige for dig, som om i lige har mødt hinanden. Han vil altid se på dig på samme måde som han gjorde den første gang i mødtes, med glitrende øjne, som om han er nyforelsket i dig.

12. Han vil komplimentere dig.

Han vil få dig til at føle dig som det mest sexede og smukkeste kvinde af alle, uanset hvor i befinder jer. Han vil ikke være i stand til at modstå dig, og holde dine hænder.

Han fortæller dig hvor smuk du er, selv når du er i pyjamas. Hvert sekund du tilbringer med ham, vil få dig til at føle dig som noget særligt, fordi det er du for ham.

13. Han vil ikke være bange for at vise sig sin sårbare side.

Han vil aldrig være bange for at vise dig hans følelser, fordi ikke tror på alt det macho halløj. Han vil føle sig tryg i dit selskab, og hvis han ønsker at græde, græder han foran dig.

Han vil aldri holde sine følelser tilbage foran dig, fordi han stoler på dig.

14. Han vil huske de små ting.

Han lægger mærke til de små ting du siger eller gør.

Det er fordi han lytter til dig, han er interesseret i hvad der sker i dit liv, og han ønsker at være en del af det.

15. Han håndterer problemer med modenhed.

en mann og en kvinne sitter på en kafé på en sofa og snakker

Han vil aldrig skjule sine følelser. Når han er vred eller ked af noget, vil han konfrontere dig. At stikke af fra en konflikt vil aldrig være et alternativ for ham.

Han vil behandle dig med respekt og han vi forsøge at have en moden samtale med dig.

16. Han er spændt på fremtiden sammen.

Han vil elske deg betingelsesløst. Han vil nok ha en slags plan om hvordan dere skal bo og hvor mange barn han ønsker å ha med deg.

Dette vil være den mannen som virkelig vil ha deg i livet sitt, for alltid.

17. Han vil elske dig betingelsesløst.

Han vil få dig til at glemme din usikkerhed. Han vil få dig til at føle noget du aldrig har følt før. Du ved at du er tryg i hans arme resten af livet. Du vil altid have en du kan stole på. Hver gang du er såret, vil han være der for at hjælpe dig.

Han vil være der for at reparere dine emotionelle sår, give kærlighed til dit knuste hjerte, at hele ved hans side er den bedste gave du kunne ønske dig. Det er ubetinget kærlighed – hans kærlighed, som aldrig visner.