Skip to Content

7 Sande Tegn På, At Du Ikke Er Andet End En Flirt

7 Sande Tegn På, At Du Ikke Er Andet End En Flirt

Er du en side girl eller the REAL DEAL?

Desværre forstår de fleste piger i dag ikke, hvornår de bliver narret. De forstår ikke, at de bare er en engangsting og ikke mere. Og hvem kan bebrejde dem det?

Fyre er ikke ærlige, og de er blevet ret gode til at føre kvinder bag lyset.

Først efter en vis tid, når en kvinde bliver seriøs omkring ham og deres forhold, kommer sandheden frem – du var bare en flirt for ham!

Hvis du vil undgå at spille en birolle hele tiden og træde frem i rampelyset for en gangs skyld, så hold øje med følgende tegn, der skriger, at du bare er en flirt for ham.

 Han kender virkelig spillet

Og han kender det lidt for godt – han spiller for de store ligaer. På en eller anden måde ender du med at gøre præcis, hvad han vil.

Du kan endda finde ud af, at han er gift, og selvfølgelig vil du gøre det forbi – men på en eller anden måde er du stadig med.

Det er sådan, han udøver sin magi!

Jeres samtale går den anden vej

Det bliver til en seksuel ting. Dette er et problem for mange gifte mænd.

De kan ikke se på deres koner som seksuelle og kinky mennesker.

Nogle gange har mænd en umættelig, beskidt, seksuel lyst, som de har brug for at få afløb for, og de kan ikke gøre det med deres koner – så de leder efter en engangsting.

Han har aldrig præsenteret dig for sine venner

Og det vil han aldrig gøre. Han ved, at du kun er en kortvarig ting, så han gider ikke engang at gøre dig til en del af sit liv.

Hvis han virkelig var vild med dig, ville han vise dig frem og være stolt over at have dig som sin kæreste – men det er han ikke.

 Hans planer inkluderer ikke dig

Træd et skridt tilbage, og prøv at tænke på din fremtid. Er han en del af den?

Måske er han det for dig, men har du nogensinde hørt ham lægge fremtidsplaner, der inkluderer dig?

Hvis du bare er en flirt for ham, har du sikkert ikke. Det viser dig kun, at han ikke har planer om at blive hængende ret meget længere.

 Han undgår at kysse og kramme offentligt

Det kan betyde to ting – måske er han gift, eller også er han bare et helt klassisk eksempel på en nar, der snyder dig.

Kærlighed vælger ikke sted eller tid – hvis han virkelig holder af dig, ville han vise det når som helst og hvor som helst.

Han skriver ikke tilbage med det samme

Du kan stirre forventningsfuldt på din telefon i dagevis, men intet sker. Det håbefulde bip fra en telefon er ingen steder at høre.

Selvfølgelig vil du ikke indrømme over for dig selv, at du bogstaveligt talt ikke betyder noget for ham, så du begynder at finde på undskyldninger for hans opførsel.

Men jeg har en nyhed til dig – han er fuldstændig ligeglad med, at hans bevidste ignorering af dig får dig til at holde dig vågen om natten.

 Han skjuler sin telefon

Det er sikkert, fordi han har masser af pigers numre i den – piger, der er ligesom dig – naive nok til at tro, at de er de eneste i hans liv.

Han har sikkert også billeder af dem, for den slags fyre går ikke glip af en chance for at prale med deres “bedrifter” over for deres venner.

Så under alle omstændigheder vil du aldrig få adgang til hans telefon. Og hvis han er en rigtig Pro, vil du aldrig se hans telefon.

Disse fyre er bare, som de er, og det bedste er bare at holde sig væk fra dem og undgå, at dit hjerte bliver knust – for det bliver det på et tidspunkt.

Lad være med at bilde jer selv ind, at I kan ændre ham – det kan I ikke.