Skip to Content

6 Tegn På, At Han Foregiver At Være Forelsket Bare For At Gå I Seng Med Dig

6 Tegn På, At Han Foregiver At Være Forelsket Bare For At Gå I Seng Med Dig

Det er simpelt – nogle gange vil fyre gøre alt for at komme i bukserne på dig.

Så det er op til dig at se, om han er ærlig, eller om han bare vil i seng med dig. Det kan blive rigtig svært at forstå, at en fyr simulerer sin kærlighed, fordi han gør alt det, som du ville forvente, at din kæreste ville gøre.

Han taler godt, får dig til at grine og overrasker dig hele tiden. Det får dig til at tro, at han elsker dig for den, du virkelig er.

Desværre er hans kærlighed dog ikke sand, for mænd er mestre i at simulere deres kærlighed til dig, kun med det ene formål at komme i bukserne på dig.

Husk, at ikke alle mænd er ens, men du skal hele tiden være på udkig efter dem, der vil manipulere, snyde og lyve over for dig, bare fordi de vil have noget action.

Nedenfor er 6 tegn på, hvordan du kan spotte en fyr, der simulerer sin kærlighed bare for at gå i seng med dig.

1. Han bruger ikke tid sammen med dig

Medmindre det er for at få sex, selvfølgelig. Dette er det første og mest åbenlyse tegn af alle. Han gør aldrig nogen indsats for at bruge mere tid med dig.

Selv når I to er på en date, og det eneste, du ønsker at gøre, er at tale med ham, at have en god samtale og finde ud af mere om ham, ser han ikke ud til at være særlig opmærksom på det, du siger.

Han har altid travlt med at komme i soveværelset og venter utålmodigt på det øjeblik.

2. Han tager dig aldrig med på rigtige dates

Det er altid dig, der skal planlægge datoerne. Og oftest vil han nægte at komme, hvis han ikke er garanteret at ende i sengen med dig senere den aften.

Han vil ikke vin og spise middag med dig uden at være sikker på, at han scorer.

En fyr, der er seriøs omkring dig, vil tage dig med på rigtige dates. Han vil tage dig med til middag, frokost og ikke kun ringe efter en drink klokken 21.00.

Tænk over dette, og hvis du opdager, at den fyr, du dater, aldrig har taget dig med på en rigtig date, bør du måske overveje ikke at spilde din tid med ham længere.

3. Han integrerer dig ikke i sine sociale kredse

Han er ikke interesseret i et rigtigt forhold med dig, så der er alligevel ingen grund til, at du skal møde hans venner.

En fyr, der er seriøs omkring dig, vil være stolt af at præsentere dig for alle, som I to møder.

Hvis din fyr altid præsenterer dig som bare en ven eller slet ikke præsenterer dig, så er det et tydeligt tegn på, at han er ligeglad med dig.

Du er bare en opkobling, som han hellere vil holde i mørke.

4. Du er ikke involveret i hans liv på de sociale medier

I dagens verden er det, folk ser på de sociale medier, en ret god repræsentation af dem i den virkelige verden.

Folk deler alt, lige fra hvad de spiser eller drikker, hvor de er, og hvem de er sammen med.

Hvis du aldrig er en del af det, så er det en direkte måde at sige på, at han ikke rigtig ønsker, at andre mennesker skal vide noget om dig.

Lad dig ikke fange i hans løgne og undskyldninger for, hvorfor I to ikke engang er venner på Facebook; accepter virkeligheden, at han ikke er så vild med dig.

5. Han ringer aldrig til dig i løbet af dagen

Hvis han altid ringer til dig om natten og kun med den hensigt at få dig til at komme over, så er han ikke rigtig forelsket i dig – han vil kun have din krop.

En omsorgsfuld kæreste vil ringe til dig hele tiden, og ofte bare for at se til dig, fordi han virkelig bekymrer sig om, om du har spist frokost, eller om du er blevet træt af arbejdet.

Fyren, der kun ringer til dig i weekenden eller sent om aftenen, er ikke noget for dig, medmindre du bare vil være et hookup; så er det fint nok, så bliv ved med at se ham efter mørkets frembrud.

Men hvis du vil have et rigtigt forhold, ægte kærlighed og ægte følelser i dit liv, er det på tide, at du opgiver ham.

6. Alkohol er altid involveret

Han tager dig kun med til steder, hvor der serveres alkohol, fordi han ved, at du bliver mere sårbar, og hvis du er sårbar, er det lettere for ham at tage dig med i seng.

Hvis du bemærker, at når I to mødes, er der alkohol involveret, skal du indse, at det er et rødt flag, og tage det for hvad det er – et tegn på, at han ikke er interesseret i dig andet end at være sammen med dig.

Der er ikke noget galt med at blive intim med din partner.

Faktisk er det en meget naturlig ting at gøre, men hvis sex er det eneste, som din kæreste tænker på, så skal du finde ud af, om han virkelig elsker dig, eller om han bare vil i seng med dig.