Skip to Content

Før Du Falder For En Pige Med En Romantisk Sjæl, Men Et Beskidt Sind, Skal Du Vide Dette

Før Du Falder For En Pige Med En Romantisk Sjæl, Men Et Beskidt Sind, Skal Du Vide Dette

En pige med en romantisk sjæl, men et beskidt sind er næsten en truet art. Hun har et godt og stort hjerte, men hun kan skifte mening når hun føler for det.

Et liv med hende bliver ikke kedeligt og du vil sammen med hende lære at leve på kanten. Så hvis du på et tidspunkt møder sådan en pige, så hold på hende.

Hvis du stadig ikke er sikker på hvad hun kan gøre for dig, er der her nogle årsager som kan få dig over på hendes side. Så læs videre!

1. Dine behov er vigtigere for hende end hendes egne

Havde du en dårlig dag på arbejdet? Ingen problem, hun vil gøre alt for at få dig i godt humør.

Hun glemmer hendes egne problemer mens hun forsøger at hjælpe dig med at komme over dine. For den rigtige mand er hun villig til at gøre alt hvad han ønsker bare for at han får det bedre.

Faktum er at hendes gode hjerte og romantiske sjæl slet ikke ved hvordan hun ellers skal behandle dig. Men lad os ikke glemme det der sker i soveværelset, for det som denne pige gør er freaking magisk!

2. Hun elsker dit smil

Faktisk er det vigtigere for hende end hendes eget smil. Hun er stærk nok, og hun ved hvordan man ler selvom livet giver modgang, men du er en som hun bryder sig om, og hendes livsopgave er at redde dig fra tårer.

Det er derfor hun vil gøre alt der står i hendes magt for at muntre dig op. Hendes hjerte smelter når hun hører dig le. Inderst inde ved hun at hun gør sin drømmemand lykkelig og det er alt hun nogensinde har ønsket sig i et forhold.

Og hvor der er latter, findes der også nogle sexet og spændende lege på lagnet. Så hvad venter du på?

3. Hun kan lide at skændes med dig

faktisk kan hun lide at drille dig, og gøre ting som du ikke har lyst til at gøre. Hun er en som vil drive dig til vanvid en million gange om dagen, men til sidst er hun den eneste person du har det godt sammen med.

Ved at diskutere med dig, vil hun vide at du valgte hende og du ønsker at være en del af hendes liv, og har ingen intentioner om at lade dig gå.

Når det kommer til hendes vilde side – ja, så ved du vel at forsonings sex er fantastisk efter et stort skænderi? Behøver ikke at sige mere.

4. Hun elsker at give dig komplimenter

hun er den type som vil lægge mærke til den mindste ændring hos dig. Uanset om du har ændret din frisure eller købt et par nye løbesko, så vil hun være den første til at bemærke det.

Hun observerer alt hvad der sker med hendes kæreste, og det er et tegn på at hun er en del af dit liv, og ikke bare en der nikker til alt hvad du siger.

Når hun er tæt på dig, vil hun knibe dig i rumpen og fortælle dig at du ser fantastisk ud i dine nye jeans.

5. Hun vil planlægge vigtige datoer for dig

Hun er utrolig aktiv og hun venter ikke på at du planlægger en dato for jer. Vær forberedt at hun på de fineste restauranter vil have tætsiddende tøj på.

Det du ikke ved er at hun har planlagt denne aften i lang tid, og hun har allerede købt sexet undertøj som krydderi på sexlivet.

6. Hun kan lide at forkæle dig

uanset om du fejrer din fødselsdag eller en anden speciel dag, vil hun være den der organiserer det hele. Hun elsker at få hendes mand til at føle sig som noget særligt og hver dag takker hun gud for at han sendte en mand som dig til hende.

Det er derfor hun gør alt for dig, og hun bliver aldrig ked af at gå en ekstra mil for hendes mand. Hun ville ikke være den hun er hvis hun ikke hvisker nogle beskidte ord til dig netop som du er i gang med at skære kagen.

Hvem vil ikke elske hende?

Det var nogle af de ting en romantisk pige med et beskidt sind gør for sin mand. Hvis du nogensinde møder hende, så lad hende ikke gå, for hun er virkelig ventetiden værd.