Skip to Content

Sandheden Er At Ingenting Vil Stoppe Ham Fra At Jagte Dig, Hvis Han Virkelig Vil Have Dig

Sandheden Er At Ingenting Vil Stoppe Ham Fra At Jagte Dig, Hvis Han Virkelig Vil Have Dig

Sandheden er at hvis en mand vil have dig, er er ingenting der kan holde ham væk fra dig. En anden sandhed, men denne gang en mere alvorlig en er at hvis han ikke vil have dig, er der ingenting der kan få ham til at blive.

Og den eneste forvirring som kan opstå er når du nægter at acceptere det. Den eneste komplikation som kan dukke op er hvis du begynder at lave undskyldninger for at undgå sandheden. Og dette er sandheden.

Ingenting vil stoppe ham fra at jagte dig, hvis han virkelig vil have dig.

Uansett hvor ondt du har, er sandheden altid det bedste alternativ. Det er altid bedre at blive såret af sandheden end det er at blive trøstet med løgne.

Fordi sandheden kommer altid frem til sidst, og ved at lyve for dig selv, udsætter du bare lidelsen. Hvis han ikke jagter dig, skal du være klar over at han virkelig ikke ønsker at være sammen med dig.

Hvis han ikke jagter dig, er han ikke interesseret nok. Han vil have dig, men for at være helt ærlig, ikke så meget. Han kunne være hos dig, men han kunne også være ved en anden.

Det betyder ikke noget for ham. Så hvorfor skulle du blive hos ham som er ligegyldig over for dig? Det burde du ikke.

Hvis han ikke jagter dig, er han ikke klar til at forpligte sig. Han er ikke klar til at ofre al sin tid på en kvinde.

Han er ikke klar til at sige nej til alle andre kvinder, og til at opgive de alternativer han har haft indtil nu. Det er bare at indse at du spilder tiden på en som ham.

Hvis han ikke jagter dig, er han ikke klar til at arbejde på at beholde dig. Han lader dig bare gå. Måske han gerne ville have dig, men kun hvis du gør alt arbejdet.

Hvis han ikke er klar til at gøre en indsats, hvis han ikke er villig til at arbejde på at beholde dig, så fortjener han dig ikke.

Lad os indse det, for den mand der gerne vil være sammen med dig, er der ingen hindringer. Ingenting vil stoppe ham. Og derudover behøver han ikke engang at sige at han vil være sammen med dig, du kan se det på ham.

Hvis han ønsker at være sammen med dig, vil han ikke bebrejde timingen. Der vil ikke være noget galt med timingen, og ved du hvorfor? Fordi han vil sørge for at det er den perfekte tid for dig at komme ind i hans liv.

Han vil ikke se dig som en der kom ind i hans liv hvor alt var kaos, men mere som en der kom på det rigtige tidspunkt for at hjælpe ham med at få noget fornuftigt ud af alt rodet.

Hvis han gerne vil være sammen med dig, vil han ikke lade dig vente.

Hvis han ønsker at være sammen med dig vil han ikke lade dig vente til han finder ud af alt muligt. Fordi alt vil være klaret med dig på forhånd.

Du vil være den der får ham til at føle at hans liv blev til en cirkel da du kom ind i det. Han vil finde styrke og opmuntring i dig, du vil være hans motivation og ledestjerne.

Hvis han vil være sammen med dig, er der ikke noget der er kompliceret. Fordi det at sige noget er kompliceret er kun noget kujoner gør.

Rigtige mænd finder ud af alle komplicerede situationer. De løser alle komplikationer sådan at de kan være sammen med den kvinde de vil have. De gør en indsats, og der er en enorm forskel.

Sandheden er at der ikke er noget der kan stoppe ham fra at jagte dig, hvis han virkelig vil have dig.

Rigtige mænd gemmer sig ikke bag undskyldninger. De leger ikke. De lader de drengerøvene om. En rigtig mand tager sig sammen, og går efter den kvinde han vil være sammen med.

Når en mand kan lide en kvinde, forsikrer han sig om at hun ved det. Han går i bro for at hun skal lægge mærke til ham, han gør alt i sin magt for at hun falder for ham.

Han forsikrer sig om at han er den mand hun fortjener, han arbejder med sig selv, han arbejder med hver eneste forhindring og får den til at forsvinde istedet for bare at give op, eller komme med en eller anden du undskyldning om hvorfor det ikke kan lade sig gøre.

Vi må alle blive voksne og acceptere denne sandhed. For dette er den ultimative sandhed – ingenting vil stoppe en mand fra at jagte en kvinde hvis han virkelig ønsker at være sammen med hende.

Men hvis han ikke gør det, så findes der hverken ord eller handlinger eller kærlighed der er stor nok, og som vil få ham til at blive. Fordi han bliver ikke hvis han ikke virkelig vil.

Husk dette: en mand vil altid vise dig hvor du står i hans liv, med den måde han behandler dig på. Så hvis du føler at du ikke hører til ved hans side, så gør du det sandsynligvis heller ikke.

Hvis du har brug for at spørge ham hvor du står i jeres forhold, er svaret sikkert ingen steder. Hvis du behøver at jagte ham, vil han ikke være sammen med dig.

Den mand som ønsker at være sammen med dig, vil forsikre sig om at du forstår hvad han vil. Han vil forsikre sig om at du er klar over at han vil have dig i hans liv og hvilken rolle han vil have at du har.

Han vil vise sine følelser åbenlyst, han vil ikke lade dig vente på ham eller noget andet, og han vil ikke komme med undskyldninger, men få tingene til at ske i stedet.

Alt andet er et bevis på at han er en umoden mand som ikke ved hvad han vil. Og det er et tegn til dig om at tiden er inde til at se dig om efter en anden, en som faktisk ved hvad han vil og en som vil være sammen med dig.