Skip to Content

7 Grunde Til, At Han Ikke Ønsker At Blive Følelsesmæssigt Knyttet Til Dig

7 Grunde Til, At Han Ikke Ønsker At Blive Følelsesmæssigt Knyttet Til Dig

Det første, du skal vide, er, at du ikke er alene. Du er ikke den første, og du vil ikke være den sidste kvinde, der møder en følelsesmæssigt utilgængelig mand og bliver såret.

I dag er det mere og mere almindeligt. Måske er det, fordi datingverdenen er blevet for hurtig og for tilgængelig. Man kan bogstaveligt talt få alt, hvad man vil have, på kort tid.

Tag bare et kig på Tinder og andre dating-apps. Dating er blevet meningsløst og noget, man bare skal overstå.

Det er derfor, mænd og kvinder ikke sætter pris på dating længere. Vi gider ikke engang lære nogen bedre at kende.

Hvis han eller hun ikke fungerer for os i løbet af den første time eller to, går vi videre, fordi vi ved, at en anden er lige rundt om hjørnet.

Det er derfor, kvinder og mænd bliver mere og mere følelsesmæssigt utilgængelige.

At åbne sit hjerte og give slip på sin sårbarhed er bare ikke besværet værd.

Selvom vi alle er følelsesmæssigt utilgængelige, viser nogle undersøgelser, at mænd er mere tilbøjelige til at være følelsesmæssigt usikre end kvinder.

Hvorfor er det sådan? Hvorfor er det, at alle de fyre, du er interesseret i, ikke ønsker at knytte sig følelsesmæssigt til dig?

 Han er selvcentreret


Han er en smule egoistisk, og grunden til, at han ikke kan knytte sig følelsesmæssigt til dig eller nogen anden, er, at han elsker sig selv for meget, og der er ingen kærlighed tilbage til andre.

Han er ikke ond, han gør det ikke med vilje. Han ønsker ikke at såre dig med vilje.

Det er bare sådan, han er. Han har prioriteret ting i sit liv, og han har sat sig selv først, så er der nogle få tomme pladser, og så kan andre ting og mennesker komme i betragtning.

Det er både godt og skidt. Det er godt, fordi der sjældent er nogen, der kan såre ham. Hvis man ikke bryder sig om nogen, kan man ikke blive såret.

Men det er skidt, fordi han ender med at være alene. Han bliver gammel, og når han bliver det, vil han fortryde, at han skubbede alle ud af sit liv.
Han er en spiller

 Han er en player

Han holder sig følelsesmæssigt væk fra dig, fordi han er en player. Han tager dig ikke alvorligt, og det er derfor, han undgår at binde sig.

Hvis du beder ham om at definere, hvad der foregår mellem jer to, vil han undgå at give dig svaret.

Mænd som ham sender konstant blandede budskaber. Den ene dag er de over dig, kommer med blomster og køber slik til dig, og den næste dag er de ingen steder at se eller høre.

Hvis han opfører sig sådan, er det sandsynligt, at han er en player, som aldrig vil knytte sig følelsesmæssigt til dig eller nogen anden.

 Han kan ikke indrømme, at han tager fejl

Modne mænd ved, hvornår de skal sige undskyld. De ved, at hvis de har begået en fejl, må de stå til ansvar for den og tage konsekvenserne.

Men denne fyr opfører sig fuldstændig modsat. Han opfører sig som et barn, fordi han er et mandebarn.

Han vil ikke indrømme, at han har taget fejl, fordi det vil såre hans ego. En mand som ham kan aldrig blive følelsesmæssigt knyttet.

For når man er i et forhold, er man nødt til at indgå kompromiser, og man er nødt til at indrømme, når man tager fejl.

På den måde viser man respekt for sin partner og tager hensyn til hans eller hendes følelser.

 Han er perfektionist

Han kan ikke blive følelsesmæssigt knyttet til dig, fordi der altid vil være noget ved dig, som ikke passer ham.

Han vil have dig til at opføre dig efter hans regler, efter noget, han synes er rigtigt.

Alt andet end det generer ham, fordi han mener, at det ikke er perfekt.

Intet kan nogensinde være perfekt, men sagen er, at han ikke forstår det.

Han forstår ikke, at hans opførsel heller ikke er perfekt, og at alle begår fejl, også ham.

Han kan ikke se, at han måske har gjort noget, der generer dig, men at du er kommet over det, fordi du er et modent menneske.

 Fortiden har bidt ham én gang før

Han er blevet såret før, i fortiden. Han har haft et forhold, som mislykkedes, og det påvirkede ham.

Han elskede sikkert den pige, men det var ikke meningen, at de skulle være sammen. Han har sikkert åbnet sig for hende, og hun har såret ham.

Når man først er blevet såret, er det svært at begynde at tro på kærligheden igen. Det gælder især, når det drejer sig om mænd.

At blive droppet er det værste, der kan ske for deres ego. Hvis det sker, lover de sig selv, at de aldrig vil opleve noget lignende igen.

Resultatet er, at de lukker sig inde i sig selv og aldrig knytter sig følelsesmæssigt, selv når de gerne vil.

 Han havde en svær barndom

Vores barndom former vores fremtid. Vi er et produkt af de ting, der skete i vores fortid.

Hvis din barndom var lykkelig, vil du ikke være traumatiseret, du vil ikke have irrationel underbevidst frygt.

Men hvis du er blevet traumatiseret, som han sandsynligvis blev, så vil du kæmpe med det resten af dit liv.

Han blev følelsesmæssigt såret, eller han manglede følelser, da han var barn, og resultatet af dette er, at han nægter at knytte sig følelsesmæssigt eller give nogen bare den mindste chance for at såre ham.

 Han er usikker

Han vil forsøge at trække sig ud af forholdet i de tidlige stadier bare for at se, om du bekymrer dig nok til at jage ham og forsøge at få ham tilbage. Det er, hvad hans usikkerhed gør ved ham.

Hans usikkerhed vil få ham til at teste, hvor meget du virkelig kan lide ham, og så vil han begynde at trække sig følelsesmæssigt tilbage og lade dig spekulere på, om der var noget, du gjorde forkert, og om du jagede ham væk.

Men det var aldrig dig – fra begyndelsen var det altid ham og det faktum, at han ikke ønsker at blive følelsesmæssigt knyttet til dig.