Skip to Content

Sådan Gik Hun Sin Vej, Selv Om Hun Ikke Havde Lyst Til Det

Sådan Gik Hun Sin Vej, Selv Om Hun Ikke Havde Lyst Til Det

Har du nogensinde forladt en, du stadig elskede af hele dit hjerte? Har du nogensinde givet slip på en, du ikke kunne forestille dig et liv uden?

Har du nogensinde forladt nogen, velvidende at det er det rigtige at gøre, og velvidende at det er det eneste valg, du har? Har du nogensinde været modig nok til at knuse dit eget hjerte?

For det er præcis, hvad denne pige gjorde. Hun var stærk nok til at gå sin vej, selv om hun ikke havde lyst, simpelthen fordi hun var nødt til det.

Og du undrer dig sikkert over, hvordan hun gjorde det. Hvordan formåede hun at være stærkere end al den smerte, end al den kærlighed, hun følte for denne mand?

Hvordan formåede hun at være stærkere end sig selv? Hvordan besejrede hendes sind hendes hjerte? Hvordan kunne hun gå sin vej, når det eneste, hun havde lyst til, var at blive?

Nej, det var ikke let. Faktisk var det det mest smertefulde og hjerteskærende, hun nogensinde havde gjort. Og det krævede mere mod og styrke, end nogen måske tror.

Men en dag valgte hun simpelthen sig selv frem for denne næsten-kærlighed. Hun valgte sig selv frem for den mand, der var ved at dræbe hende åndeligt. For første gang nogensinde valgte hun at elske sig selv mere, end hun elskede ham. En dag valgte hun at redde sig selv, og det var den bedste beslutning i hendes liv.

Og lige pludselig brød denne pige alle bånd til denne giftige mand, som gjorde hendes liv til et helvede. Hun stoppede med at besvare hans opkald i fuldskab og stoppede med at svare på hans sms’er sent om aftenen. Hun besluttede, at det var på tide, at hun holdt op med at tage ham tilbage, hver gang han forsøgte at kravle tilbage i hendes liv.

En morgen, efter endnu en søvnløs nat i træk, vågnede hun op og blokerede alle hans konti på de sociale medier, slettede alle billeder af dem sammen og slettede alle de sange, der mindede hende om ham. Hun holdt op med at besøge de steder, hvor hun vidste, hun kunne møde ham, og smed alle de små ting væk, som mindede hende om ham.

En morgen besluttede hun sig for at opføre sig, som om denne mand aldrig havde været en del af hendes liv. Hun besluttede at efterlade ham i fortiden, hvor han hørte til, selv om det var det sidste, hun ønskede at gøre i livet.

Lige pludselig holdt hun op med at jagte ham og tigge om hans opmærksomhed. Hun holdt op med at tage til takke med krummerne af hans kærlighed, og hun forvekslede det ikke længere med ægte kærlighed.

Selvom det gjorde ondt på hende, så hun den barske virkelighed i øjnene og så, at alle hendes håb og anstrengelser var forgæves. Pludselig holdt hun op med at retfærdiggøre hans giftige opførsel, og hun holdt op med at lede efter undskyldninger for den måde, han behandlede hende på.

Hun holdt op med at håbe på, at denne mand ville ændre sig, og at han ville begynde at behandle hende, som hun fortjente. At han ville blive den mand, hun hele tiden havde forestillet sig, at han var.

Så indrømmede hun over for sig selv, at denne mand aldrig elskede hende rigtigt. At hun bare var belejlig for ham, og at han nød den kærlighed, hun gav ham.

Hun accepterede, at han faktisk ikke var følelsesmæssigt skadet, og at hun ikke kunne redde ham. For første gang nogensinde så hun ham uden sine rosafarvede briller. Og hun så, at han ikke var andet end en egoistisk egoist, der var fuldstændig ligeglad med hende.

Og endelig huskede hun sit værd. Hun huskede den pige, hun var, før denne narcissist kom ind i hendes liv. Hun huskede, at hun er den eneste, der har kontrol over sit liv, og at hun aldrig skulle have tilladt en idiot at forsøge at ødelægge hende.

Hun indså, at hun altid har været stærkere og mere værdifuld end ham. At det hele tiden var ham, der ikke var nok, og at han aldrig fortjente, at hun så på ham.

Endelig indså hun, at han ikke var centrum i hendes univers. At der var andre ting og mennesker, hun skulle fokusere på.

Endelig satte hun sig selv først og besluttede at slette denne mand fra sin prioriteringsliste. Hun indså, at hun skulle fokusere på sig selv, sine mål og sin egen fremtid uden denne mand ved sin side.