Skip to Content

Hun Burde Være Din Prioritet, Ikke En Mulighed

Hun Burde Være Din Prioritet, Ikke En Mulighed

Lad os bare indrømme at der tit sker det at mænd der møder en kvinde ikke aner hvad han skal gøre med hende. Han ved ikke hvordan han skal behandle hende, hvad han skal tro, tænke eller opføre sig

Noglegange når en mand møder en god kvinde, ved han med det samme at han vil have hende i hans liv, men på en eller anden måde får han lavet rod i det. Det sker tit at han overtænker og overanalyserer alting, fra den mindste situation i livet, og han ender med at blive giftig for ham selv og for kvinden.

På et tidspunkt går det op for ham at det er for tidligt at blive seriøs med livet, han er ikke klar, uvillig til at slå sig ned eller forpligte sig til en eneste kvinde, men han vil heller ikke gå glip af denne mulighed for at få en fantastisk kvinde ved hans side. Så han trækker denne gode kvinde ind i noget der måske er et forhold, men måske alligevel ikke er.

Og det er bare forkert. Det er forkert på så mange planer.

Når du møder en god kvinde, og der er rod i dit hovede, bør du gør en af to ting. Enten mande dig op eller lade hende gå.

Enten siger du til dig selv “Det her er hvad jeg har ventet hele livet på” eller du siger “hun er fantastisk, men jeg er ikke det samme sted, så jeg lader det passere”.

Når du er usikker på om du vil forpligte dig eller ej, skal du ikke give tomme løfter, du skal ikke tale med hende om fremtiden og planlægge ting hvis du ikke er klar til at de sker.

Du trækker ikke en god kvinde ind i noget som du ikke selv har nogen ide om hvad er. Du forvirrer hende ikke, og du holder hende ikke ved din side og lader hende vente indtil du er klar til at forpligte dig.

Noglegange giver livet krydderi, men andre gange er tingene ikke så kompliceret. Livet er nemmere når både glæder og sorger deles med den rette person.

Så når du møder den rigtige, kommer du ikke med undskyldninger om hvorfor du ikke er klar, eller hvorfor timingen er forkert eller Gud ved hvad. Enten får du det til at ske eller også lader du hende gå.

Der er kvinder der elsker med hele hjerte, griner fra bunden af hjerte, græder højlydt, ikke leger med dig, og altid siger sandheden. Der er kvinder der får ting til at ske for dem selv, kvinder der ikke behøver mænd for at fuldende dem i livet, og som ikke er bange for at leve deres liv til det sidste; du ved, den slags kvinder de mor talte med dig om og din far fortalte dig du skulle gifte dig med?

Disse kvinder er ikke bange for at forpligte sig til en mand. De er ikke bange for at bruge resten af deres liv med en mand eller starte en familie med ham, investere i ham og deres forhold. De er ikke bange for at sige, “Nej” til andre mænd og andre tilbud.

Denne type kvinde bør være din prioritet, ikke et valg. Denne slags kvinde bør ikke blive løjet overfor, leget med eller bildt ind at hun har en fremtid med dig, når du selv er forvirret over hvad du vil have ud af livet. Du fortjener denne slags kvinde når, og kun når du ved præcist hvad du vil have fra hende.

Når du møder en god kvinde, glemmer du alt om hvorfor det ikke kunne fungere og starter med at tænke på hvad du kan gøre for at få det til at fungere.

Du kommer ikke med undskyldninger, men du mander dig op og får det til at ske. Du siger til dig selv at det kun sker en gang i livet, og du vil ikke gå glip af det.

Når du møder en god kvinde, har du hende øverst på din prioriteringsliste. Der er ingen men, ingen andre muligheder, ingen lege. Når du møder en god kvinde mander du dig ganske enkelt op.

Du starter med at bygge dit liv op og dig selv, og du begynder at indse hvad det betyder virkelig at forpligte sig til en. Du indser endelig at du ikke blev født for at slingre gennem livet, men for at finde din bedre halvdel og være lykkelig.

Jeg husker min mors ord til min bror da han var forvirret: “Hvis hun respekterer dig, hvis hun er loyal og gavmild, rar og klog, så lad hende ikke se andre mænd end dig. Hvis hun er en god kvinde, så lad hende ikke vente på dig eller give hende plads til at tvivle på dine intentioner.”

Du tager hendes hånd, du fortæller hende hvor meget hun betyder for dig, og du sætter hende øverst på din prioriteringsliste” Hvis det ikke er den gyldne filosofi om hvordan man behandler kvinder, så ved jeg ikke hvad der er.