Skip to Content

7 Bedårende Måder, Der Vil Gøre Ham Besat Af Dig

7 Bedårende Måder, Der Vil Gøre Ham Besat Af Dig

Det er ikke let at få en mands opmærksomhed, især fordi du er bange for, at han vil give dig den kolde skulder, fordi han simpelthen ikke er interesseret.

Han kan ignorere dig helt, eller endnu værre, han kan afvise dig på en meget grim måde.

Det betyder selvmord for din selvtillid. Det vil rive dit hjerte ud af brystet på dig og få dig til at føle dig uønsket, men i virkeligheden er det langt fra sandheden.

Han er måske bare den forkerte fyr for dig. At han ignorerer dig og afviser dig, betyder ikke, at du er ødelagt og uelskelig.

Afvisning gør ondt, uanset om den er berettiget eller ej. Det gør ondt som ind i helvede, og det ødelægger dit selvværd.

Men du kan sætte en stopper for det. Du kan blive professionel i at vinde en mands hjerte.

Der er noget, der hedder regler for tiltrækning, og når du forstår og praktiserer dem, vil fyrene falde for dig – hårdt.

Du skal bare lære et par tricks og forbedre dit spil, så bliver du ikke afvist igen.

Her er nogle tricks til at gøre ham besat af dig og undgå at føle dig uønsket og afvist:

Vær dig selv

Dette er den første og vigtigste ting. Hvis han ikke kan lide dig, som du er, skal du ikke engang prøve at gøre ham besat af dig, for så bliver du træt af at lade, som om du er noget, du ikke er, og så vil jeres forhold gå i stykker før eller siden.

Du er nødt til at vise ham alle dine sider, både de gode og de dårlige.

Du behøver ikke at stikke alt det dårlige ved dig lige op i ansigtet på ham, men hvis det dukker op, skal du ikke skjule det. Vær ærlig omkring det.

Hvis du er tro mod dig selv, vil du tiltrække den rigtige slags mænd til dig.

Stå op imod ham

Nogle gange, når du synes, at han er gået over stregen, skal du sige fra og sætte en stopper for hans aggressivitet. Vær modig og vis ham, at der ikke er nogen, der kan lægge sig ud med dig.

Det vil enten skræmme ham, fordi han er en kujon, og så har du ikke brug for ham, eller det vil få ham til at indse, at du kan forsvare dig selv, hvilket vil få ham til at respektere dig endnu mere og blive håbløst forelsket i dig.

Strål af selvtillid

Der er ikke noget mere sexet end at se en kvinde, der er sprængfyldt med selvtillid, men bare den rette mængde af det.

Ingen kan lide kvinder, der går med hovedet langt oppe i skyerne.

For meget selvtillid kan skade dig. Find den gyldne middelvej. Hav det godt med dig selv, men ikke for godt, hvis du forstår, hvad jeg mener.

Prøv at være ydmyg, taknemmelig og selvsikker på samme tid. Din selvtillid vil tiltrække ham, fordi du vil skinne med et lys, der er usynligt for dig og andre, men på en eller anden måde vil mænd, der er interesserede i dig, se det og genkende det.

Fortæl ham, at du respekterer ham

Det vigtigste for mænd er, at de føler sig værdsat og respekteret.

Han skal vide, at du ikke ser ham som uvigtig, men tværtimod som en meget vigtig del af fællesskabet.

Han skal vide, at du respekterer hans job og alt, hvad han gør. I dagens verden er det så let at føle sig ikke værdsat, fordi de fleste af os passer vores egne sager og fokuserer på de ting, der er vigtige for os.

Så at anerkende en persons hårde arbejde betyder meget, især for en mand.

Vær generøs og venlig

Lad os sige, at I to lige har mødt hinanden. Vær venlig over for ham, smil og grin af hans vittigheder, selv om de ikke er så sjove.

Lad være med at virke for stærk, for så bliver han måske bange og løber væk – ja, som en fortabt hundehvalp.

Tro mig, fyre er langt mere sarte, end vi tror. I det mindste dem, der er fornuftige, og ikke de manipulerende idioter i forklædning.

Under alle omstændigheder skal du være opmærksom på det første indtryk, du efterlader, for selv hvis du ødelægger noget og starter forfra, vil det første indtryk aldrig forsvinde; det vil blive husket.

Få hans hjerte til at pumpe

Ud over at få hans hjerte til at pumpe af kærlighed, så prøv at få det til at pumpe af en anden grund. Giv ham et adrenalinboost.

Tag ham med et sted hen, få ham til at gøre noget spændende sammen med dig.

De fleste fyre er vovehalse og vil gerne afprøve deres grænser, så den bedste måde at fortrylle eller imponere ham på og få ham til at se dig i et helt andet lys er at gøre noget skørt med ham, noget der får dit blod til at løbe og dit hjerte til at banke hårdt. Ser du, det er lidt af et trick. Det er måske lidt lusket, men shhhhh….

Mens han er sammen med dig og laver noget fuldstændig vanvittigt, føler han spænding på grund af det, han laver, men hans hjerne føler ophidselse, og det får ham til at tro, at det er, fordi han tilbringer tid sammen med dig.

Det er tricket, og det burde virke som en charme hver gang.

Brug dit kropssprog

Ingen kan holde hovedet koldt, når de bliver forført med kropssprog. Når du bruger kropssprog, sender du budskaber, som er indirekte, men de bliver siddende dybt i hans bevidsthed.

De ruller rundt i hans underbevidsthed og fortæller ham subtilt, at du er interesseret i ham.

Du kan læne dig frem mod ham, røre ved ham ved et uheld, se ham dybt i øjnene eller lege med dit hår, mens han er til stede.

Tro mig, han vil forstå hentydningen, og når du begynder at vandre rundt i hans tanker, er du inde.

Alle disse måder vil hjælpe dig, men kun hvis den fyr, du er interesseret i, viser interesse tilbage.

Hvis han virkelig ikke vil have noget med dig at gøre, er det bedre at lade det ligge.

Han er ikke manden for dig, og ved at jagte ham spilder du bare din tid, som du kunne bruge på at lede efter den rigtige.

Men hvis han er interesseret, så vil disse skudsikre måder helt sikkert gøre ham besat af dig og elske dig endnu mere end før.