Skip to Content

7 Advarselstegn Med Beskeder Der Beviser At Han Virkelig Ikke Er Den Rette For Dig

7 Advarselstegn Med Beskeder Der Beviser At Han Virkelig Ikke Er Den Rette For Dig

Der er flere ting i et forhold der skal til for at det fungerer.

Det er aldrig kun en ting der gik galt når et forhold går i stykker, der er altid mange faktorer der bidrager til det resultat.

Et af de vigtige faktorer i et forhold er beskederne mellem din partner og dig. Det er sådan du lærer en masse om din fyr, uden at han behøver at sige ret meget.

Når du går ind i et nyt forhold, så er beskeder næsten altid noget af det mest spændende.

I bombardere hinandens telefoner 24/7, og du du stråler med det samme du ser hans navn på skærmen.

Samtalerne mellem jer ender aldrig og du føler endda at der ikke er noget han kan sige der ikke får dig til at smile!

Men, som tiden går bliver i mere seriøse, og hans beskeder begynder at gå den anden vej.

Han bliver for sikker, fordi han ved du er fanget, og han vaner med at skrive er ikke i nærheden af hvad de var i begyndelsen.

Det er det der vil fortælle dig om din mand er et fjols, eller han er værd at holde på.

Den måde han skriver til dig efter han har scoret dig vil afsløre hans sande natur og intentioner. Så vær på vagt!

Vær opmærksom på disse 7 former for beskeder du får fra ham. De er bevis på at han virkelig ikke er den rigtige for dig, og du burde droppe ham ASAP!

1. Han forkaster dine følelser og kalder dig skør når der er noget du gerne vil have sagt

par taler ikke

Du skriver til ham om et problem du har, eller noget du føler i bør tale om, og han forkaster fuldstændig det du har at sige, og har ingen følelser eller holdning til hvad du siger eller foreslår.

Han gør at du føler at du opfører dig som en skør kone, bare for at få et svar der ikke fuldstændig ser bort fra dine følelser!

Du kan ikke få afløb noget, og når du har brug for at skrive til ham noget der ikke er belejliget for ham, får du det skidt.

2. Han svarer aldrig specifikt på dine beskeder, hans svar er altid uklare

Du vil gerne vide noget mere om ham og hans liv, men hver gang du stiller ham et specifikt spørgsmål så er han afvigende.

Det er som om han ikke ønsker at dele de vigtige ting med dig, og han afviser dig bare med en kort besked, og det sårer dig virkelig.

3. Han har en tendens til kun at skrive sent om aftenen

mand skriver på telefon i sengen

Når du gerne vil tage tingene til det næste niveau via beskederne, rammer du en murstensmur som føles fuldstændig uigennemtrængelig.

Og det ved du godt hvad betyder. Hvis du kun er i hans tanker om aftenen, er det sandsynligvis fordi du er et booty call.

Du overbeviser dig selv om at det ikke er tilfældet, og det bare er en tilfældighed, men alt peger mod at det virkelig er.

Du føler slet ikke at han tager dig alvorligt, fordi hvis han gjorde, ville han så ikke også skrive om dagen?

4. Hvis han skriver til dig i løbet af dagen, er det for det meste fordi der er noget han har brug for

Du kan ikke komme af med følelsen af at han udnytter dig. Når du ser hans navn på skærmen, så ved du at det enten handler om sex, eller han har brug for en tjeneste.

Det er ikke fordi du ikke gerne vil hjælpe ham, for det vil du gerne, men det er noget andet når det er det eneste han vil have fra dig.

Han får det til at se ud til at der er mere end der er, men du er i virkeligheden bare bekvem for ham, og det er virkelig nederen.

5. Han skriver kun om sig selv og det der vedrører ham

forvirret mand kigger på sin telefon

Han spørger sjældent dig om hvordan du ahr det. Han sender sjældent en godmorgen besked.

Han svarer måske hvis du skriver først, men det er også alt. De fleste af hans beskeder handler om ham og hans lort, og han er ret ligeglad med hvad der sker i dit liv.

Han gør ikke en indsats for at lære dig ar kende og det virker ikke til at du er ret højt oppe på hans prioriteringsliste.

Han er kun interesseret i ham selv og de ting der sker for ham.

6. Han er passiv-aggressiv over for bekseder om de mindste ting

Han ved præcist hvad han skal sige så du får det dårligt.

Det virker måske som om at han ikke mener noget ondt med det, men hans beskeder er næsten som designet til at ramme dig.

Det gør ondt at blive behandlet sådan. Han er ganske enkelt ikke særlig interesseret i hvordan hans elendige beskeder påvirker dig, og det virker ikke til at han har tænkt sig at ændre sig.

Hvis du gør noget forkert, så giver han dig skyldfølelse over det, på en måde der er så passiv-aggresiv at han fortjener en Oscar for den mest dramastiske opførsel over en besked.

7. Det tager ham evigheder om at svare

Han svarer næsten aldrig indenfor en time. Du ved at han har sin telefon ved sin side hele tiden, men hver gang du skriver til ham, selv om de mindste ting, så tager det ham en evighed om at svare.

Og selv hvis der sker et mindre mirakel, og han svarer indenfor rimelig tid, vil hans svar typisk være et der ikke kræver et svar tilbage.

Det er som om du ikke betyder nok for ham til at han også mener at din tid er værdifuld, og at hans beskeder ikke er andet en spild af tid.

Hvis det forholder sig sådan, så er han virkelig ikke den rette for dig.

En fyr som ham er ikke den rette for ret mange, så lad være med at lade dig gå på over det.

Det er ikke alle der er som ham, drop ham og stop med at lade ham spilde din tid. Du fortjener så meget bedre.