Skip to Content

6 Ting, Som Fyre Gør, Der Virker Skumle, Men Som I Virkeligheden Er Uskadelige

6 Ting, Som Fyre Gør, Der Virker Skumle, Men Som I Virkeligheden Er Uskadelige

Det er let at blive overdrevent mistænksom eller endda paranoid i disse dage. Vi er vant til fyre, der er skumle AF.

Så vi søger efter røde flag, selv når der ikke er nogen.

Vi ser tegn på utroskab på hvert eneste hjørne. Desværre har vores dårlige erfaringer eller erfaringerne fra folk omkring os lært os at tænke sådan.

Oftere end ikke, vi forhaster os. Vi drager konklusioner på baggrund af handlinger, som ofte kan være misvisende.

Vi saboterer vores forhold, fordi vi er bange for at blive snydt, så vi ser trusler overalt.

Dette er de ting, som fyre gør, der virker skumle, men som i virkeligheden er harmløse:

1. Det tager ham lang tid at svare på en sms

Du vil automatisk begynde at skabe forskellige scenarier. Er han sammen med en anden kvinde? Hvad er han ude på? Har han mistet interessen? Tankerne vil rumstere gennem dit hoved.

Mens han i virkeligheden måske bare sover. Tænk over det, fyre har denne tendens til at falde i søvn hurtigere, end du kan tælle til tre.

Hvis du ved, at han er sådan, er der ingen grund til at bekymre dig.

At du ikke får et øjeblikkeligt svar kan også være et tegn på, at han faktisk arbejder for at leve af det eller har venner og familie, som han taler med, så tænk ikke for meget over det.

2. Nogle gange dækker han sin telefon

Dette er normalt et dårligt tegn og slet ikke godt, hvis det sker hele tiden. Men hvis det kun er nogle gange, er der gode chancer for, at han ser noget pinligt, og han er for flov til at vise dig det.

Det kan også være, at han er midt i en privat samtale med en af sine fyrvenner, og han ønsker ikke at dele den vens forretninger med dig.

Selv om det ser ret slemt ud, skal du ikke overreagere, medmindre du mener, at du har en grund til det. Der er en stor forskel på ting, der sker hele tiden, og bare nogle gange.

3. Du hænger altid ud hos dig og aldrig hos ham

Selvfølgelig fortæller dine instinkter dig, at der foregår nogle skumle ting der. Men det er som regel ikke så lyssky, som du tror.

Hvis I har været kærester i et kort stykke tid, er han sikkert for flov til at fortælle, at han bor hos sin mor eller en flok roommates, fordi han ikke har råd til sit eget sted, eller at han er rodet som bare fanden.

Det er alle meget pinlige ting for en mand at indrømme. Så når du synes, at der er gået nok tid, så bed ham åbent om at fortælle dig, hvorfor du aldrig har set hans lejlighed.

4. Han bruger meget tid på at hænge ud med sine venner

Måske endda mere end han gør med dig. Men er der virkelig noget at bekymre sig om der?

Han har kendt dem længere end dig, han værdsætter dem, og han er sikkert meget social.

Det eneste, du bør bekymre dig om, er, hvis han aflyser dig i sidste øjeblik, eller hvis han dropper en date, fordi han har noget bedre at lave med sine venner.

Den slags opførsel bør aldrig tolereres. Du bør stå øverst og ikke nederst på hans prioriteringsliste. Lad ham ikke holde dig hen.

5. Han har ikke præsenteret dig for ‘sine folk’

Hvis han tilbringer meget af sin tid med sine venner, og du ikke kender dem endnu, behøver det ikke at få alarmklokkerne til at ringe. Spørg dig selv, om I har været kærester længe nok til at komme til fasen med introduktioner.

Det samme gælder for hans familiemedlemmer; måske mener han, at forholdet stadig er i sin begyndelsesfase, og han synes, at det er for tidligt.

Det kan også være, at han ikke har et godt forhold til sin familie og ikke ønsker at involvere dig

Men hvis der går nok tid, og han ikke har præsenteret dig for sine folk, uanset om vi taler om hans venner eller familie, er det på tide at tale med ham, for der er noget galt, og hvis han ikke er utro, er han måske bare ikke klar til et seriøst forhold.

6. Han sover aldrig over hos dig

Hvis alle andre aspekter af jeres forhold fungerer, er dette ikke noget at bekymre sig om. Hvis I lige har haft sex, nusset lidt og han siger, at han skal hjem og sove, er der gode chancer for, at han sandsynligvis gør det.

Mænd er meget praktiske, og de vil sove i deres egen seng, fordi de er vant til det, eller fordi det er mere bekvemt for dem at komme på arbejde.

Hvis du gjorde det samme, ville det ikke skade dem, så de kan ikke se, hvad al den ståhej handler om.

Hvis du straks begynder at tænke, at han bare har erstattet din seng med en anden kvindes seng, tager du nok fejl.

Selvom de fleste mænd gerne praler med, hvor mange gange de kan have sex på en nat, er det bare rene ord. Alt mere end én gang er som regel for meget for dem.

Alt i alt, tænk dig om, før du reagerer. Ingen er perfekt, og vi har alle sammen nogle adfærdsmønstre, der måske ser skumle ud ved første øjekast, men som i bund og grund er harmløse i deres essens.

Tal åbent med ham og se, hvad hans aftale er. Lad være med at angribe ham for at være utro eller ikke at være vild med dig, hvis du ikke kender hele historien.

Gode og anstændige fyre derude bør ikke betale for alle verdens løgnere og snydere for deres synder.