Skip to Content

En Moden Mand Vil Aldrig Gøre Disse 8 Ting

En Moden Mand Vil Aldrig Gøre Disse 8 Ting

Det virker som om, at modne mænd er så forbandet svære at finde på det seneste. Uanset hvor man kigger hen, er der nogle mors drenge, som ikke er i stand til at levere alt det, en kvinde har brug for.

Men på den anden side er der nogle fyre, der ved, hvad livet er, og hvordan man skal opføre sig i visse situationer.

Der er mænd, der ved, hvordan man behandler en kvinde, og hvordan man får hende til at føle sig speciel. Disse mænd kaldes modne mænd, og tak Gud for dem.

De adskiller sig fra umodne mænd på så mange måder, så jeg vil gerne vise, hvad en moden mand aldrig ville gøre. Der er stor sandsynlighed for, at en umoden mand gør disse ting dagligt.

1. En moden mand ville aldrig være dig utro

En moden mand vil ikke risikere at miste sit livs kærlighed på grund af en anden kvinde for en enkelt nat.

Han ved, hvad han har, og at være dig utro er ikke en mulighed for ham.

Hvis han holder op med at elske dig, eller hvis han kan se, at der ikke længere er nogen kemi mellem jer to, vil han indrømme det over for dig, men han vil aldrig være dig utro.

Han ønsker ikke at gøre noget, som han ikke vil have, at du skal gøre mod ham.

Derfor vil han respektere dig til det sidste, og han vil opføre sig som en rigtig moden mand, når han bliver konfronteret med et problem.

2. En moden mand vil ikke løbe væk fra problemer

Han ved, at problemer er en del af ethvert forhold, og han vil omfavne hver eneste af dem.

At håndtere dem vil gøre ham stærkere, og han vil lære, hvordan han skal opføre sig i vanskelige situationer.

Desuden bliver I stærkere, når I to løser problemerne sammen, og der er intet, der kan skille jer ad.

En moden mand vil ikke flippe ud, fordi der er sket noget dårligt, men han vil berolige dig og forsøge at løse alle problemer på den bedste måde, han kan.

3. En moden mand vil aldrig forsømme dig

Hvis du har en moden mand i dit liv, behøver du ikke at sætte spørgsmålstegn ved dit selvværd. Han vil altid sætte dig først, fordi han ved, hvor speciel du er.

Han vil altid vise dig, hvor meget han elsker dig, og hvor meget du betyder for ham. Han er den slags mand, der ved, hvordan man værner om en kvinde.

Han er den, der vil beundre dig for at gøre alt, hvad du kan for at få tingene til at fungere mellem jer to.

Han vil føle sig taknemmelig over for dig, fordi du har født dine børn. Han vil respektere dig, og han vil aldrig gøre noget for at såre dig med vilje.

4. En moden mand vil aldrig misbruge dig

Uanset om vi taler om følelsesmæssigt eller fysisk misbrug, vil din mand aldrig påføre dig nogen af delene. Han ved, at enhver mand, der slår en kvinde, er en kujon, og det ønsker han ikke at gøre.

Hvis han ikke kan være sammen med dig, vil han forlade dig, men han vil aldrig misbruge dig på nogen måde. Han respekterer kvinder af så mange grunde, og han ville aldrig gøre noget dårligt mod den, der bor sammen med ham.

Han ved, at han ved at gøre det ville forårsage enorm skade på dig, og han vil ikke lade et liv blive ødelagt på grund af ham.

5. En moden mand vil ikke være bange for forandring

Han ved, at han ikke kan være den samme hele tiden, og at nogle ting vil ændre sig på et tidspunkt. Derfor er han ikke bange for forandringer, fordi det er noget, han ikke kan påvirke.

Han lever bare sit liv roligt og lader tingene gå med strømmen.

Hvis der sker noget dårligt, vil han forsøge at rette op på det, og hvis der sker noget dejligt, vil han nyde det sammen med de mennesker, han elsker mest.

6. En moden mand vil ikke give op uden kamp

Når en moden mand bliver konfronteret med et problem, vil han ikke bare give op på den måde. Han vil kæmpe for sine rettigheder, og han vil altid vide, hvordan han skal stå op for sig selv.

Hvis der er nogle kærlighedsproblemer, vil han gøre alt, hvad der står i hans magt, for at få tingene til at fungere. Han er ikke en opgiver, og han er ret stædig, når han ønsker at nå sine mål.

Så hvis du har en partner som denne, kan du være sikker på, at han aldrig vil afslutte noget uden kamp.

Og hvis han har brug for at kæmpe for dig, vil han gøre det til sit sidste åndedrag.

7. En moden mand vil ikke være respektløs over for dig

Når du er i et forhold med en moden mand, vil du ikke føle dig respektløs, fordi han ikke er den slags fyr.

Han ved, at respekt og kærlighed går hånd i hånd, og at det er umuligt at give dig det ene uden det andet.

Han respekterer alle kvinder, men især den, som han elsker mere end sig selv. I et forhold med ham vil du få al kærlighed og opmærksomhed, og du vil aldrig føle, at en anden kvinde stjæler den fra dig.

8. En moden mand vil ikke få dig til at føle dig uønsket

Han ved, at alle kvinder ændrer sig, og at du også vil ændre dig. Men et par ekstra kilo eller nogle rynker i dit ansigt vil ikke få ham til at synes, at du er uønsket.

Faktisk vil han elske den måde, du bliver gammel sammen med ham, og han vil være stolt over, at han har chancen for at være sammen med dig og se denne forandring.

Han vil kysse hver eneste ufuldkommenhed hos dig, fordi det er dem, der gør dig så perfekt for ham.