Skip to Content

6 Ting Sker, Når Du Ignorerer En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand

6 Ting Sker, Når Du Ignorerer En Følelsesmæssigt Utilgængelig Mand

Har du været sammen med en fyr i et stykke tid nu, men er stadig ikke i stand til at skabe nogen form for følelsesmæssig forbindelse med ham? Tja, jeg tror, at det går ud over at sige, men du har at gøre med en kærlighedsundvigende eller følelsesmæssigt utilgængelig person.

Og nu er du her, fordi du har valgt den værste af alle muligheder for at håndtere det og hjælpe ham med at overvinde sin frygt for kærlighed. Du besluttede dig for at begynde at ghoste ham for at få hans opmærksomhed, ikke sandt?

Det fortæller mig kun, at du ikke aner, hvad der sker, når du ignorerer en følelsesmæssigt utilgængelig mand. Og tro mig, det er ikke en vej, jeg nogensinde ville vælge for at hjælpe den mand, jeg elsker, med at ændre sig og åbne op for mig. Bliv hos mig, så skal jeg forklare, hvorfor du heller ikke bør gøre det.

Hvad sker der, når du ignorerer en følelsesmæssigt utilgængelig mand?

Selv hvis du er i et langvarigt forhold, vil det ikke gavne dig at ignorere en utilgængelig mand for at opbygge en følelsesmæssig forbindelse med ham. Før eller senere vil det kun resultere i disse punkter nedenfor, som vil få dig til at fortryde at ignorere ham.

1. Det begynder at påvirke hans mentale velvære

Hvis han mener, at I to er i et seriøst forhold (selvom han ikke viser det), vil din ghosting have en meget dårlig indvirkning på hans mentale helbred.

Han vil blive deprimeret og kan endda kæmpe med angst. Det vil desværre få ham til at låse sig endnu mere inde.

Ikke at han vil tale om det med dig. Han vil heller ikke nævne det for sine bedste venner eller sin familie. Han vil gå igennem en hård tid, og han vil forsøge at kæmpe mod det hele alene.

2. Og hans selvværd også

Lavt selvværd er et af de mest tydelige tegn på en følelsesmæssigt utilgængelig mand. Denne type mand kæmper med usikkerhed, som ikke gør det muligt for ham at opbygge og vedligeholde et sundt forhold.

Når en følelsesmæssigt utilgængelig mand bliver forelsket, har han brug for bekræftelse fra sin partner for at få deres forhold til at fungere.

At ignorere ham er bestemt ikke måden at validere ham på. Tværtimod kan det kun vise ham, at du slet ikke bekymrer dig om hans følelser.

Denne type fyr kan virke som en narcissist, men sandheden er langt fra det. Han har ikke nogen følelse af selvværd, hvilket i høj grad påvirker hans kærlighedsliv.

Han kan ikke åbne sig over for sin kæreste, fordi han tror, at hun ikke vil kunne lide den rigtige ham. Derfor vælger han at blive bag sin maske som en kold, distanceret fyr og beslutter sig for kun at vise hende de sider af sig selv, som han tror, hun vil kunne lide.

Så hvis du ønsker at opbygge et sundt og langsigtet forhold med denne type mand, skal du hjælpe ham med at genopbygge sit selvværd og sin følelse af selvværd igen. Og det kan du kun gøre ved at stå ved hans side og bevise ham, at du vil elske ham uanset hvad.

3. Hans tidligere sår begynder at gøre ondt igen

Du er nødt til at forstå én ting: Din mand er ikke blevet utilgængelig og har lukket sit hjerte bare fordi. Der er en grund, der fik ham til at gøre det, og den grund kan sandsynligvis findes i hans tidligere forhold.

Han har sikkert været igennem et grimt hjerteslag i fortiden, som fik ham til at love sig selv, at han aldrig ville tillade nogen anden at såre ham på den måde igen.

Og det, du gør mod ham lige nu, minder ham om hans tidligere hjertesorger. Kun han ved alt det, han gik igennem, og hvor meget han led, sidste gang noget lignende skete for ham, og han vil undgå det nu for enhver pris.

Han var sikkert en følelsesmæssigt tilgængelig mand, før nogen knuste hans hjerte. Det traume ændrede ham, både følelsesmæssigt og mentalt, og du kan enten forsøge at acceptere det og være mere forstående eller slå op med ham og lade ham håndtere det selv.

4. Han lancerer et modangre

Ja, det er rigtigt. Dette er det mest sandsynlige scenarie, der vil udspille sig, når du ignorerer en følelsesmæssigt utilgængelig mand. Han vil begynde at ignorere dig også.

Du tror måske, at din ghosting kan få ham til at komme og banke på din dør og sige, at han tog fejl, og at han ikke vil miste dig. Men sandheden er, at det vil næsten aldrig ske.

I stedet vil han blot begynde at ghoste dig tilbage. Han vil gerne vise dig, hvor meget det gør ondt på ham at ignorere ham ved at gøre det samme mod dig.

Ikke-tilgængelige mennesker er ikke rigtig hævngerrige, men når det kommer til disse ting, vil de insistere på at få deres hævn over dig. For dem virker det som om, at du leger med deres følelser, og det er noget, de virkelig ikke kan tillade.

Og så er det selvfølgelig dig, der kommer til at banke på hans dør. Du kan spare dig selv for besværet ved blot at være ærlig over for din mand, tale med ham om det, der generer dig, og hjælpe ham med at åbne op for dig.

5. Han begynder at tvivle på dine følelser

I sidste måned havde min bedste veninde den samme situation. Hun daterede en mand, og i begyndelsen lagde hun ikke mærke til mønstrene og tegnene på en følelsesmæssigt utilgængelig mand.

Men da hun først indså, at hendes mand virkelig var følelsesmæssigt utilgængelig, besluttede hun at ignorere ham for at få en eller anden form for reaktion. Og det fik hun så. Den næste dag besluttede han sig for at gøre en ende på tingene med hende.

Hun troede, at han trods alt var den rigtige fyr for hende og besluttede sig for at kæmpe for hans kærlighed. Heldigvis lykkedes det dem at løse tingene mellem dem og finde sammen igen.

Hun forklarede ham sine grunde til at ghoste ham, og han fortalte hende, at han troede, at hun var ligeglad med ham, fordi han føler, at man ikke kan ignorere en person, man elsker, ikke engang i en time.

Det er det der med følelsesmæssigt utilgængelige mænd. De søger stærke beviser på din kærlighed, før de er klar til at indrømme deres kærlighed til dig. Hvis de på noget tidspunkt fornemmer, at dine følelser ikke er ærlige eller stærke nok, vil det være et stort rødt flag for dem om, at de er nødt til at komme videre.

6. Til sidst beslutter han sig for at lade dig gå

Jeg vil bare gerne påpege noget. Selv hvis din utilgængelige mand bliver ved med at komme tilbage, skal du forstå, at I aldrig har været og aldrig vil være i et sundt forhold.

Eller det vil du i hvert fald ikke, før han forstår, at han skal ændre sig … At for at opbygge et fast forhold skal I først skabe en stabil og dyb følelsesmæssig tilknytning.

Men hvis du bliver ved med at ignorere ham i en lang periode, vil der komme et tidspunkt, hvor han beslutter sig for at holde op med at vende tilbage til dig. Han vil ikke få den bekræftelse, som han desperat har brug for fra dig, og det vil være nok til, at han vil gå væk fra dig.

Han vil se dit ghosting som et klart rødt flag for, at du er blevet uelsket i ham. Han vil ikke længere være interesseret i at tilbringe tid sammen med dig, besvare dine sms’er eller bare tale med dig.

Sådan går du væk fra en følelsesmæssigt utilgængelig mand

 

Først og fremmest skal du ikke beslutte dig for at tage dette skridt, hvis du virkelig elsker din fyr. Jeg ved godt, at det måske lyder utroligt for dig lige nu, men kærlighed ændrer mennesker, og det er et faktum.

Hvis hans kærlighed er ærlig og stærk nok, vil han gøre alt for at overvinde den følelsesmæssige utilgængelighed. Han vil prøve meget hårdt at åbne op for dig og knytte bånd til dig på et dybere følelsesmæssigt niveau.

På den anden side, hvis han ikke elsker dig, vil han aldrig ændre sig. Og den eneste mulighed, du har i det tilfælde, er at forlade ham.

Ærligt talt skal du samle meget mod for at gøre det. Du bliver nødt til at overbevise dit hjerte om, at han ikke er den rette person for dig.

Du bliver nødt til at forstå, at du ved at give slip på ham formår at bevare dig selv. Det er ikke din opgave at bruge din dyrebare tid på at reparere en person, der ikke ønsker at blive repareret. Saml modet til at komme videre, og se aldrig tilbage.

Virker ingen kontakt på en følelsesmæssigt utilgængelig mand?

Tja, jeg kan ikke påstå, at reglen om ingen kontakt ikke virker på disse typer fyre, men der er en god chance for, at det kan give bagslag på dig før eller siden. Lad mig forklare: I stedet for at få ham til at savne dig, kan det kun skubbe ham længere væk fra dig.

Han kan tolke det helt forkert og slå op med dig for altid. Han vil ikke forstå, at du kun gør det for at få ham til at genoverveje sin adfærd …

Han vil tro, at du har fået nok af ham og jeres forhold, og at du forsøger at gøre en ende på tingene.

Og uanset hvor såret han føler sig, vil den følelsesmæssigt utilgængelige fyr aldrig tillade dig eller andre at se det. Han vil fylde sine følelser dybt ned i en flaske og lade som om intet sker.

Kan en følelsesmæssigt utilgængelig mand savne dig?

Så dit spørgsmål er: “Kan følelsesmæssigt utilgængelige mænd savne deres partnere?” Selvfølgelig kan de det, og det gør de også. Bare fordi din mand kæmper med følelsesmæssig utilgængelighed, betyder det ikke, at han er fuldstændig følelsesmæssigt følelsesmæssigt følelsesløst.

Sandheden er, at hvis han har stærke følelser, vil han savne dig som en gal, men han vil ikke vide, hvordan han skal vise det.

Utilgængelige mennesker har et problem med at åbne sig for andre, men det betyder ikke, at de ikke er i stand til at elske.

De ved, hvordan man elsker, deres hjerte er måske fuldt af kærlighed … Men de kæmper med at udtrykke disse stærke følelser.

De vælger at undertrykke dem dybt inde i sig selv, fordi de er bange for, at andre vil bruge disse følelser til at såre dem. De er bange for kærlighed og ved ikke, hvordan de skal overvinde den frygt.

Sidste tanker

Jeg håber, at du nu ved, hvad der sker, når du ignorerer en følelsesmæssigt utilgængelig mand. Og tro mig, resultatet er næsten aldrig positivt.

At spionere ham vil næsten aldrig få ham til at forstå, hvad dine sande intentioner er. Han vil tro, at du ikke længere er vild med ham, og at du ønsker at afslutte tingene mellem jer.

Det bedste råd om forholdet til, hvordan man håndterer en følelsesmæssigt utilgængelig mand, som du nogensinde vil høre, kommer fra den berømte forholdsekspert Gabrielle Usatynski:

⭐”Forstå hvordan din mands hjerne er skruet sammen, og hvordan du kan bryde igennem følelsesmæssig utilgængelighed ved hjælp af enkle, men kraftfulde teknikker, der vil få din mand til at vende sig mod dig i stedet for væk.”

Held og lykke med denne ghosting-teknik, men jeg er ret sikker på, at den ikke vil virke på din følelsesmæssigt utilgængelige fyr. Du bør finde en måde at komme tættere på ham på i stedet for at drive ham ud af dit liv.