Skip to Content

Sådan Føles Det At Date 12 Stjernetegnens Kvinder

Sådan Føles Det At Date 12 Stjernetegnens Kvinder

Vædderen

Hun kan godt lide at have kontrollen, så hvis hun ser, at du har stjålet den fra hende, vil hun nok springe fra.

Hun vil aldrig nøjes med mindre, end hun fortjener, selv om det betyder, at hun skal vente længe alene på den rigtige fyr.

Det er bedre at være single end at være ulykkelig.

Hun keder sig let, så hvis du vil date hende, skal du virkelig være lige så energisk som hende og fantasifuld for at holde hendes opmærksomhed.

Hvis du ikke gør det, er du fortid. Hvad angår kærlighed, kan hun godt lide at modtage komplimenter, og hun kan lide at få sit ego boostet.

Men du skal passe på ikke at tage det for langt, for hun vil synes, at du er krævende og påtrængende. Find balancen.

Vær klar til altid at skulle være på farten med hende. Hendes eventyrlystne ånd er ikke let at følge med.

Du skal respektere, at hun er uafhængig, og aldrig nogensinde forsøge at herske over hende, for det vil hun ikke tolerere.

Taurus

Du må aldrig presse en Tyr-kvinde til at træffe en beslutning, især ikke relationsrelateret.

Du er nødt til at give hende noget plads og tid til at tænke tingene igennem, før hun træffer nogen beslutninger.

Disse kvinder er ekstremt intelligente, og de elsker, når du beundrer deres intellekt. Så i begyndelsen skal du prøve at modstå at have sex med hende og flytte dit spil til det intellektuelle niveau.

Sex kommer lidt senere. Det vil hun elske.

Hun sætter tillid højere end alt andet. Så hvis du forråder hende, er det slut for altid. Hun kan endda blive til dit værste mareridt.

Men så længe du er ærlig over for hende, vil hun blive ved med at lægge alt, hvad hun har, i jeres forhold. Hun vil aldrig holde op med at prøve.

Det eneste hun beder om til gengæld er, at du er loyal og ærlig.

Sex og fysisk berøring er en af de vigtigste ting for en Tyr-kvinde i et forhold. Kys hende, kærtegn hende og rør hende ved hver en chance du får.

Vis hende, at du ikke kun elsker hende på en åndelig måde, men også på et fysisk plan. Hun vil pleje dig og holde dig sikker til gengæld.

Gemini

Hun er meget uforudsigelig, og du kan aldrig vide med sikkerhed, hvad hun vil gøre. Men alt i alt er hun meget elskelig, og folk kan virkelig lide hende.

Hun er flirtende og sjov, så bliv ikke overrasket, hvis du tager hende med ud og tilfældigvis møder et par af hendes fans undervejs.

Hun skifter konstant mening, og hun vil virke både varm og kold, men det skyldes kun hendes omskiftelige natur.

Hvis du ønsker at forføre hende, skal du lære at leve med hendes dobbelte personlighed.

Det ene øjeblik vil hun være begejstret for noget, og det næste vil hun hade det. Accepter det – det er den enkleste måde.

Hun er meget åbenhjertig, og hun vil sige præcis, hvad hun mener, uden at holde sig tilbage. Hvis du ødelægger tingene, går hun amok og lægger det hele frem for dig.

Hendes natur er ikke harmløs, og du ønsker ikke at lægge dig ud med hende. Hvis I skændes om noget, må du aldrig ignorere hende bagefter, for hun vil slippe sin vrede løs som et vildt dyr.

Du vil blive bange, meget bange.

Hvad angår sex, kan hun ikke lide det almindelige – jo mere kinkier jo bedre. Hun elsker dirty talk, og hos hende er intet tabu.

Men før du gør noget, så spørg hende, hvad hun vil have, at du skal gøre ved hende. Hun vil være ærlig, uden at du skal stille spørgsmål.

Krebs

Hun er meget følelsesladet og intuitiv – ikke kun når hendes følelser er på spil, men også andres.

Hun er en sucker for romantik, så hvis du vil vinde hendes hjerte for dig, skal du gøre noget romantisk for hende, men prøv virkelig hårdt.

Hun værdsætter familie højere end noget andet, så hvis du vil være sammen med hende, skal du respektere hendes familie og hendes venner.

Der er ingen nem måde at finde vejen til hendes hjerte på, men når du først gør det, vil du opdage, at kærligheden til en kræftkvinde er den reneste og mest ærlige kærlighed, du nogensinde har oplevet.

At elske en kræftkvinde vil lære dig, hvad ægte kærlighed er. Hun vil beskytte dig og nære dig som en mor.

Hun vil aldrig lade noget dårligt ske for dig, og hvis det sker, vil det såre hende, ligesom det gør ondt på dig.

For hende er sex en åndelig handling fuld af følelser og lidenskab. Behandl det sådan, og tag hende aldrig for givet, for hun vil vende dig ryggen og aldrig se sig tilbage.

Leo

At date en løvekvinde er den bedste oplevelse nogensinde. Hun er fuld af ild og fuld af selvtillid. Hun tror på sig selv, men også på dig.

Selvom hun har brug for meget opmærksomhed, giver hun endnu mere tilbage til gengæld.

Hvis du gør hende uret, er det meget usandsynligt, at hun vil tilgive dig. Løve-kvinder giver kun én chance – hvis du forpasser den, er der ingen vej tilbage.

Det er ekstremt svært at vinde hendes hjerte for anden gang, fordi hun gav dig alt første gang, og du ikke respekterede det.

Hun keder sig let, fordi hun er fuld af energi, så du skal være meget forsigtig og blive ved med at forsøge at gøre jeres liv sammen mere interessant.

Tag på bilture, vær spontan, og I vil ikke have nogen problemer. Tag ikke kontrollen helt fra hende, for det vil hun ikke acceptere.

Hun er en leder af natur, og hvis hun ser, at hun bliver underdanig over for dig, vil hun gå sin vej.

Som i det virkelige liv vil hun gerne have kontrol i soveværelset, men sammen med kontrollen vil hun også gerne have, at du dominerer fra tid til anden.

Prøv at finde balancen mellem de to, og du vil gøre hende ekstremt glad.

Jomfruen

Hun er meget vittig og klog, men lukket indeni. Det tager tid for hende at åbne sig op for nogen. Hendes hjerte er ret beskyttet, og hun beskytter sig selv ved hjælp af sarkasme og sårende vittigheder.

Hvis du ser forbi disse vittigheder, og du ikke fornærmer hende, er det mest sandsynligt, at hun vil falde for dig. Du er nødt til at elske hende som hun er, for hun vil ikke ændre sig for nogen.

Hun er meget organiseret – nogle gange en smule for organiseret. Hun tænker altid to gange før hun gør noget, og det kan måske få hende til at virke kold og hjerteløs, men hun er bare forsigtig.

Udefra ser hun ud som en hjerteløs kælling, men indefra er hun en rigtig elskelig softie. Du skal bare finde vej til hendes hjerte og se det med egne øjne.

Hvis hun lader dig komme tæt på hende, må du aldrig svigte hende eller hendes tillid, for hun vil aldrig glemme det.

Hun tilgiver dig måske, men det faktum, at du har forrådt hende én gang, vil altid være i baghovedet, hvilket vil gøre det svært for hende at stole på dig nogensinde igen, og så vil jeres forhold stort set være slut.

Hvad angår sex, så giv hende tid til at slappe af. Få hende ikke til at gøre noget, hun ikke har lyst til, for så vil hun gå og aldrig komme tilbage.

Få hende til at slappe af og se, at hun befinder sig i et kærligt og sikkert miljø, og hun vil give sig helt hen til dig.

Vægten

Vægte er meget sociale, men det tager meget lang tid for dem at træffe beslutninger. Så hvis du presser hende til at gøre noget, vil hun blive bange og gå.

Lad hende være ubeslutsom i et stykke tid, giv hende al den tid hun har brug for til at træffe en beslutning, og hun vil sandsynligvis træffe den rigtige beslutning – for at give dig en chance.

Hun kan lide alt det smukke, så hvis du tager hende med et sådant sted hen, vil hun blive begejstret.

Bliv ikke forvirret, hvis du ser, at hun hilser på alle, hun møder – hun er dybest set venner med alle, men der er ikke mange af dem, som hun stoler på. Hun er meget forsigtig på den måde.

Bliv ikke overrasket, hvis hun nogle gange manipulerer dig, fordi Vægten-kvinder ved, hvordan man gør det, når de vil have noget så meget.

Men, det er ikke noget alvorligt, og hvis du fanger hende, vil hun indrømme det, men oddsene er, at du ikke får at vide, at hun spillede noget.

Så gode er de.

Hun er en sexgudinde, og hun kan lide sex så meget. Da hun nyder det, vil hun gerne have, at du er dygtig i soveværelsesafdelingen, så du må hellere komme med dit A-game.

Skorpion

Hun er meget mystisk, og du vil ikke engang vide, hvorfor du kan lide hende så meget. Der er simpelthen noget, der trækker dig tættere på hende – noget, som du ikke kan forklare.

Hun er meget hemmelighedsfuld, og hun vil ikke fortælle dig alt, så hvis hun tilfældigvis fortæller dig noget, som ikke mange mennesker ved, skal du vide, at hun stoler på dig, og det er en stor ting for en Skorpion.

Når hun bliver forelsket i dig, bliver du hendes verden. Hun vil gå til verdens ende for dig.

Men du skal være meget forsigtig, for hvis du forråder hende og sårer hende, vil hun få dig til at betale.

Hendes farlige side vil komme til live, og efter at have hævnet sig på dig, vil du aldrig se hende igen.

Hun elsker sex, men hun vil ikke engang lade dig forsøge at gøre noget ved det, hvis hun ikke føler sig afslappet i nærheden af dig.

Og du skal også være forsigtig, for nogle gange bruger hun sex som en manipulerende taktik.

Skytten

Hun har humoristisk sans, en masse energi og er eventyrlysten. Du vil aldrig kede dig i nærheden af hende – måske bare være træt, fordi det er svært at følge med hende.

Vær forberedt på at gøre noget nyt hver dag, fordi hun er den type person, der kan lide at lære nye ting og tage nye steder hen.

Hun sætter virkelig pris på tid til sig selv, og hvis du forsøger at nægte hende den tid, vil hun forlade dig.

Hun vil ikke gå nogen steder hen, og hun vil ikke være dig utro, det kan du være sikker på. Hun har bare brug for lidt alenetid. Hun vil komme tilbage – det gør hun altid.

Hun er ærlig, og hun gør det samme i soveværelset.

Hvis du ikke gør det på den rigtige måde, vil hun fortælle dig det, men på en venlig måde med det formål at blive bedre. Hun vil aldrig holde sin mund lukket.

Stenbukken

Hun kan bare virke kold og fjern, men hun er alt andet end det. Du skal bare grave dybere for at komme ind til hendes hjerte.

Hun er ambitiøs, og hun ved, hvordan hun skal opnå det, hun vil have. Hun har brug for at blive elsket. Hun har brug for at føle, at hun har følelsesmæssig støtte og også økonomisk.

Hun er ikke kun interesseret i penge, men det får hende til at føle sig tryg, når hun ved, at du kan tage dig af hende.

Hun forventer, at du sætter hende først – ikke fordi hun er forkælet, men fordi hun sætter dig først. Hvis du har et problem, vil hun droppe alt og komme for at hjælpe dig.

Du vil altid føle hendes støtte i alt, hvad du gør, fordi hun elsker succes, og hun elsker dig.

Hun vil ikke sige alt til dig den første dag I mødes. Hun vil holde mange ting for sig selv indtil det øjeblik, hun føler, at hun kan stole helt på dig. Det er det samme i soveværelset.

Du vil ikke gå derhen, før hun stoler nok på dig. Vær opmærksom på, hvordan hun bevæger sig, og hvor hun rykker sig, når du rører hende.

Vandmanden

Hun er alt andet end almindelig. Du bliver nødt til at bruge en masse tid på at holde hendes interesse fanget. Hun kan ikke lide almindelige ting, og de keder hende meget hurtigt.

Du skal følge med i hendes excentriske måde at leve på, men du kommer til at kunne lide det, for hun er meget sjov.

Du skal ikke forvente, at hun er underdanig. Hun er ekstremt uafhængig, og hvis du rører hendes frihed eller forsøger at kontrollere hende, vil du aldrig gøre det igen – hun vil ikke give dig en chance.

Hun er frimodig, men når hun falder for nogen, falder hun hårdt.

Fiskene

Hun er en rigtig lytter, og hendes hjerte er så stort, at der er plads til alle. Hun er det mest følsomme tegn i stjernetegnet.

Du er nødt til at tage det første skridt, hvis du vil have noget med en Fisker. Hun foretrækker at være lukket, indtil hun lærer dig at kende.

Men når hun først gør det, vil hun åbne sit hjerte for dig og bære det på ærmet.

Hun er perfekt til en livspartner. Hun vil altid være der for dig. Hun vil altid bakke dig op i gode og dårlige tider.

Hun vil gøre alt for at gøre dig glad og tilfreds.

Hun elsker at tage sig af folk, men hun kan også lide at føle sig sikker og beskyttet. Så vis hende det i ny og næ.

Selv om hun er en sart blomst, bliver hun til en rigtig passioneret leder i soveværelset.